В ролите на династията на патиците: Колко те заслужават сега?

Семейството на Робъртсън е изтъкнато от телевизионното шоу, Патешката династия, , който се появи на канала А & Е в Америка. Те са имали семеен бизнес, който произвеждал и продавал предимно продукти за ловци, особено за ловци на патици, с бизнеса - Duck Commander.

Това беше шоу, което се превърна в най-гледаната серия не-фантастичен кабел в американската телевизионна история и разпали зрителите и рейтингите навсякъде. Първият епизод от сезон четири, например, изстреля в зашеметяващи 11,8 милиона наблюдатели.

Само за един деветмесечен период, Патешката династия в рекламните продажби на стойност над 80 милиона долара (2013 г.), а приходите от стоки са над 400 милиона долара. Но какво да кажем за гласовете на династията Дък: колко струват те сега?

9 - Сади Робъртсън

Стойност: 500 000 долара

В ролите Of Duck Dynasty1

Източник: Библиотеката Били Греъм

Уили е главният изпълнителен директор на Duck Commander, а Сади е неговата дъщеря, за която се твърди, че струва над половин милион долара. Тя е внучка на оригиналния основател на компанията Фил Робъртсън и тя има много собствени бизнес начинания, далеч от основното телевизионно шоу. Написала е книга, която се е превърнала в "Най-продаван на таймс" "Live Original", и има и една измислена книга, която да излезе с това, също написана от Сади. Като се отдалечава от това, тя също така работи с дизайнери за рокля за рокля за бала и играе в сезон 19 на "Dancing With the Stars" през 2014 г..

8 - Миси Робъртсън

Стойност: 4 милиона долара 

В ролите Of Duck Dynasty 2

Източник: Понеделник понеделник

Джейс Робъртсън отговаря за производствената страна на нещата досега Патешката династия и е женен за тази дама - Миси Робъртсън. Тя е изиграла забележителна роля в шоуто, и заради успеха и бизнеса си, тя е изградила богатство от около 4 милиона долара.

7 - Джейп Робъртстън

Стойност: 8 милиона долара 

В ролите Of Duck Dynasty 3

Източник: Християнската поща

Джейп Робъртсън всъщност се нарича Жул Джефта Робъртсън, а той е най-малкият син на Фил и Кей. Той се радва на успех на Патешката династия шоу, и той също продължи да напише книга, озаглавена, "Доброто, лошото и Божията благодат: Какви честност и болка ни научиха за вярата, семейството и прошката". Не само това, Джеп и съпругата му Джесика се радват на успех в свое собствено шоу. Те са получили свое собствено пресконференция в резултат на Патешката династия, Наречен Джеп и Джесика: отглеждане на династията.

6 - Си Робъртсън

Стойност: 8 милиона долара 

В ролите Of Duck Dynasty 4

Източник: парад

Той е смешен, но той не го осъзнава и той стана много голяма част от него Патешката династия ТВ предаване. Казва се, че за последен път излъчва през 2017 г., за което много феновете ще бъдат доста тъжни, особено не виждайки брат на Фил и чичото на главния изпълнителен директор, както и оживеното му разкаяние.

5 - Джейс Робъртсън

Стойност: 10 милиона долара 

В ролите Of Duck Dynasty 5

Източник: Alchetron

Той е професионалният ловец на патици Патешката династия, и той също е брат на главния изпълнителен директор на Duck Commander, Уили Робъртсън и сина на основателя си Фил. Той има три свои деца със съпругата си, Миси Робъртсън, и той е срамежливата работа в групата, известна в телевизионния сериал, за да избегне колкото се може повече труд. Като се има предвид, че е известен като "злоупотребител" на семейството, той работи усилено в работата и грима си и сега се твърди, че е на стойност зашеметяващ десет милиона долара в резултат на компанията и успеха на телевизионното шоу.

4 - Кори Робъртсън

Стойност: 10 милиона

В ролите Of Duck Dynasty 6

Източник: YouTube

Омъжена за главен изпълнителен директор на Duck Commander, Уили Робъртсън, Korie е майка на шест деца с магнат. Не само майка, така и съпруга, Коррие е и бизнес партньорът на съпруга си, а компанията няма да бъде там, където е днес, без подкрепа, подкрепа и упорита работа. Не само помагайки за цялостното функциониране на компанията, Korie работи и в офиса на бизнеса си, и заедно с шоуто и бизнеса, се казва, че си струва същото като съпруга й - впечатляващи $ 10 милиона.

3 - Кей Робъртсън

Стойност: $ 15 милиона

В ролите Of Duck Dynasty 7

Източник: Командир на патица

Коя е тя? Е, Кей Робъртсън е "голямата мама" в Патешката династия домакинство, основател, Фил, съпруга, както и майката на Уили, изпълнителния директор и петте му братя и сестри. Тя може да похарчи по-голямата част от нейните 15 милиона долара за успеха на бизнеса, но тя се е превърнала в малко кучкарче в кухнята, дори да пусне своя собствена готварска книга, наречена "Командирката на госпожица Кей".

2 - Фил Робъртсън

Стойност: $ 15 милиона 

В ролите Of Duck Dynasty 8

Източник: Командир на патица

Отец на Уили и баща на цялата компания, Фил Робъртсън не е просто реалност телевизионна звезда и професионален ловец на патици, той е и мозъкът на бизнеса зад цялото предприятие. Той всъщност е учител в продължение на много години и също така е получил магистърска степен по образованието, но това е устата му, за която може би е по-известен. Той направи няколко по-скоро анти-гей коментари по време на интервю и за кратко беше спрян от шоуто, но не много преди вика да го видя отново. Той обаче получи критики от феновете. Независимо от всичко това той е натрупал повече от 15 милиона долара в резултат на създаването на този бизнес, а от реалното телевизионно шоу също.

1 - Уили Робъртсън

Стойност: 20 милиона долара

В ролите Of Duck Dynasty 9

Източник: Игра и риба

Уили Робъртсън е голямото сирене, когато става въпрос за командир на патица, и Патешката династия, телевизионното шоу също. Той е ловец, разбира се, и хитър бизнесмен, но и сега е автор и реалност телевизионна звезда, заедно с общ "външен човек". Той прекарва дълго време в работата си с баща си като млад, който често върши незначителните работни места в бизнеса, но постоянството му със сигурност се е отплатило. Той посещава университета и си придобива бизнес степен и това е неговото ново знание, което му помага да създаде бизнес от няколко милиона долара от нещо, което някога е било малко и семейство. Останал християнин, стойността на Уили се казва някъде в района на $ 15 до $ 16 милиона долара.

Leave A Comment

5 + 2 =