Топ 20 най – приемливи бакалаври за 2014 г

Погледнахме някои от най-горещите неща в общественото око наскоро със шокиращи доклади от пластичната хирургия и смазващи мъже, които просто ни карат да се разпаднем. Няма нищо по-хубаво от хубав бонбон за очи и когато тези самотни, студени нощи се вмъкнат, ние ви донасяме нещо различно.

Ние ви номинираме Топ 20 най-приемливи бакалаври за периода 2013-2014!

Ние гледаме на момчета, които може и да не са единични, но не са точно такива, които бихме смятали за "дългосрочни" или не са женени. Докато пръстена е на този пръст, момчето е игра на никого, доколкото ни е засегнато и това е куче яде куче свят там.

Така че, без по-нататъшно забавяне, ще скочим в началото, започвайки с номер 20.

Седите удобно?

20 - Дейвид Спайд

Той е един татко и нека се изправим пред него; което прави повечето женски яйчници да танцуват с радост. Няма нищо по-хубаво, отколкото да видите един горещ човек с дете. Единственият проблем с това очарователно бебе, наречен Харпър, е, че тя е и дъщеря на плейбой на Playboy, наречена Jillian Grace!

Дейвид Spade - Pinterest.com

Дейвид Спайд - Pinterest.com

Дейвид Спайд е свързан с редица знаменитости през годините. Всички те имат много общи неща - руса коса, големи цици и др. Вижте къде отиваме с това?

През юли 2007 г. той съобщи, че е датиран Спасители на плажа Бебе Памела Андерсън. Тази връзка всъщност не е била потвърдена от участващата етерна партия, но те са били виждани да се разхождат заедно във Вегас няколко пъти и много слухове скоро се разпространяват.

Дейвид Spade - Halloween 2013 - Pinterest.com

Дейвид Спейд - Хелоуин 2013 - Pinterest.com

Николета Шеридан беше друга блудлива блондинка, която той беше дал - това беше за една година през ноември 2008 г. до ноември 2009 г. Очевидно те бяха "просто приятели", но със сигурност изглеждаха доста уютни, това със сигурност!

Има списък на други жени, с които е бил романтично свързан - Джилиън Грейс, Ники Уилан, Кармен Електра, Хедър Локлиър, Сара Фостър, Бретан Даниел, Криста Алън, Стейси Хейс и Джули Боуен.

Дейвид Spade & Heather Locklear - Pinterest.com

Дейвид Спайд и Хедър Локлиър - Pinterest.com

Не можем да измислим дали търси любовта към живота си или просто за добро време? Едно нещо е сигурно, той определено се е ориентирал към холивудските дами.

19 - Киану Рийвс

Това тъмно, красиво парче е също така включено в нашите Топ 100 Актьори в техния 40-те години и с основателна причина! Единственото тъжно нещо е, че има една доста тъжна история зад това, защо този красив човек се отличава с нашите Топ 20 най-приемливи бакалаври 2013-2014 ...

Киану Reeves - Pinterest.com

Киану Рийвс - Pinterest.com

Имал е мъртвородец с приятелката си Дженифър Сийм през декември 1999 г. Това, което прави нещата сърцераздиращо по-лошо, е фактът, че само по-малко от две години по-късно Дженифър Симе умира в кола. Можеше ли нещата да са станали по-лоши за този красив мъж?

Той се занимаваше с филмовата си кариера и наскоро се занимаваше с режисура на филма човек на Тай Чи , която излезе тази година. Има и още няколко, които идват - 47 ронини, например, излиза през следващата година през 2014 г., следвано отблизо Джон Уик, екшън трилър с участието на Киану Рийвс, Вилем Дафоу, Джейсън Исак и Адриан Палики. Има филм, наречен Пътниците понастоящем в пред-продукция, която все още не е пусната, но се говори, че е научно-приключенско приключение с Рейчъл Макадамс, който разля фасулът за предстоящия филм.

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

Нямаме нищо против да сме тези, които му помагат да намери истинска любов отново, нали?

18 - Джон Стамос

Това парче е за дамите, които искат да накарат зъбите си да станат по-възрастни - човек, който наистина знае какво прави. Предполагаме, че Джон Стамос е този човек; човек, който ще ви покаже света и всичко в него. Той е висок, тъмен и невероятно красив и добра новина за нас дами - той е на нашия списък с бакалаври!

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

За съжаление Джон Стамос не стана Кристиан Грей, въпреки много похотливост след него, но той се ожени, а след това разведе актриса и модел ... Заинтригуван ли? Мислехме, че може да сте.

Ребека Ромиен се срещна с Джон Стамос по време на събитие на Victoria's Secret през 1994 г. и няколко месеца по-късно се появиха за запознанства. В истинския холивудски стил те са имали голямата сватба няколко години по-късно на 29 септември 1998 г., но за съжаление, само няколко години след това през 2005 г., техният развод е завършен. Това е тъжна история, но това, което за съжаление се случва с толкова много любовни истории на Холивуд.

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

За щастие за нас това означава, че се е върнал в менюто!

Искате ли да знаете нещо, което буквално ще накара сърцето ви да се стопи за този човек? Не само Джон Стамос има ВРЕМЕ НА ЖИВОТ да се ДИСНИЛЕНД, но също така закупи знак от входа на Дисниленд за над тридесет хиляди долара. Да - четехте това право! Той е призрак на Дисни, точно като нас! Повтаряй след мен - "Под морето! Под морето! Дарлин е по-добре, надолу, където е по-влажно, да го вземе от мен! Добре, това е достатъчно.

17 - Андрю Лорън

Този човек е горещ. Той е син на страхотния дизайнер Ралф Лорен, плюс той може да действа и дори насочва също! Какво не обичаш? Има нещо в него заради него. Той има това старомодно, арогантно очарование продължава и изглежда, че карам дамите луд. Има причина той да е в този списък в края на краищата ... (И не, не е само защото искаме Ралф Лорън да бъде нашият тъст, въпреки че няма да има нищо против!) 

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

Той е най-старият от трите деца на Ралф Лорън и достатъчно забавно, той е този, който се е отдалечил най-отдалечено от семейния бизнес на модата. Той е редовно гледан и фотографиран, носещ най-доброто, разбира се, но не можеш да си дете на Ралф Лорън и да си тръгнеш с Джордж на Уолмарт. Просто не работи по същия начин, нали?

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

Той обича ходенето на кучетата в Сентръл парк и сме сигурни, че това е нещо, за което скоро ще свикнем, правилни дами? Той има една австралийска овчарка, която е доста мъжествено куче. Мислим, че можеш да кажеш много за един мъж от кучето, което ходи. Голямо парче човек с най-малката пудинг чай в света, притиснат под мишница, просто не работи по същия начин. Съжалявам момчета - просто не работи!

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

Така че, дами, какво мислиш? Смятате ли, че бихте могли да станете любимата на модата кучешка певица, която този производител на филми и еднократни актьори се нуждае? Бихме искали да му дадем един изстрел и да разберем, това е сигурно!

16 - Принц Карл Филип от Швеция

Смятаме, че този принц е горещ и да се изправим пред него, всеки с името "Принц" в заглавието е просто моли за втори поглед все пак. Той има тази перфектно изрязана челюстна линия, която оформя най-красивите бели правни зъби, които някога сме виждали. Когато комбинирате това с косата стил Хю Грант, която ни дами винаги обичат, и малко дизайнерски стърнища на лицето му и вие почти имате себе си печеливша комбинация. Ще спориш ли с нас?

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

През 2008 г. е включен принц Карл Филип "20-те най-горещи млади рояли" в списание "Форбс". Той дойде девети в поредицата, което според нас е доста почтено.

Той е бил свързан с няколко жени през годините, но в момента изглежда, че е щастлив да прави нещо с модела, наречен "София Хелквист". Кралският съд потвърди връзката в изявление. Все още не е омъжена ...

принц Carl Phillip of Sweden 1

Преди това принц Карл имаше по-скоро взаимоотношения, които бяха кратки, но напрегнати, с момиче, наречено Ема Перналд. Те се откъснаха също толкова изведнъж, колкото започнаха, а не много преди да излезе да каже, че това е решение е да се прекъсне ухажването. Той никога не е направил коментар за това нещо, което ние смятаме, че не беше толкова нежен,

15 - Джон Фавро

Не, ние не говорим за актьора, в който участвахме Приятели като приятел на Моника, Железният човек 3, Отмъстителите и Каубоите и чужденците, ние говорим за някой малко по-известен от това, но когато чуете каква работа той прави, ние сме сигурни, че вие ​​сте похот за него повече, отколкото ние сме.

Ще започнем, като ви дадем малко предварителен преглед:

Jon Favreau 1

Не гледа ли малко като Чанинг Тейтум от страничния изглед? Това е горещо, правилно?

Този Jon Favreau е главният говорител на президента на САЩ Барак Обама. Това трябва да е най-готината работа в света, нали? Като писател, аз лично се чувствам много смирен за този човек точно сега. И той е горещ, който определено помага.

Президентът някога е описал този човек като негов "ум-читател" и е един от най-младите главни президенти на реч в последните си спомени. Независимо от всичко това скоро ще напусне професията, за да стане сценарист. Кой дава в писмото си за уведомление на президента Обзалагам се, че това не беше удобна среща!

Jon Favreau 2

Не е известно много за тази връзка, въпреки че е отбелязано, че тя не изглежда като той има приятелка. Би било много умно момиче да се омъжи за този човек. Не само той ще има думите, за да ви накара всеки път, но веднъж се е закачил навън и може би е направил чаша кафе или две с президента. Ние вече го обичаме малко, нали??

14 - Джеймс Мидълтън

Хайде - сестра му се омъжи за принц, а след това имаше бебешки принц. Какво не е да обичаш цялото семейство Мидълтън?

Нещата се подобряват, когато погледнете по-отблизо Джеймс Мидълтън - той притежава собствения си бизнес като производител на торти, което просто ни кара да го обичаме малко повече. Единственото нещо, което би ни поставило малко, е, че "Дейли Телеграф" му съобщава, че редовно работи на 14 часа, което означава, че той вероятно няма много време за специална дама в живота си. Това не означава, че няма да бъде нащрек за близко бъдеще ... Ако дори Кейт Мидълтън може да се ожени за принц Уилям (което означава, че тя не е от регалски произход), тогава можем да се омъжим за брат й. Фактът, че той наистина е невероятно привлекателен, не е нито тук, нито там, разбира се.

Изглежда, че за сега Джеймс Мидълтън всъщност е запознат с британското радио Donna Air, но те са били заедно едва от април тази година, така че не е като че ще ходят на сватбени камбани във всяка точка скоро. Имахме по-дълги отношения с хора, които дори не харесахме ...

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

Нещата са още по-ориентирани за този производител на торти и за всички кръгове - Кръщението на най-сладкото кралско бебе, което някога е имало принц Джордж от Кеймбридж и преди това е имало раждането на бебето, както и сватбата на сестра му до най- страхотен принц в може би целия свят. Чудя се какво ли би могло да бъде в магазина за него още?

Топ 20 най - приемливи бакалаври за 2014 г

13 - Max Irons

Max Irons е още един британец в списъка на 20-те най-приемливи бакалаври за 2013-2014. Среща се с другата актриса, Емили Браунинг, за известно време, но изглежда, че те се разпаднаха през 2012 г. и въпреки че имаше кратки наблюдения, изглежда, че нещата са по-скоро тишина от отношението на нещата досега.

Max Irons 1

Имаше и другата звезда Водещият че според съобщенията му е в началото на тази година Саорай Ронан, но изглежда, че са се разделили. Въпреки това, по време на неотдавнашно телевизионно шоу, той съобщи за интервю, където заяви, че ще се премести в Ню Йорк, за да бъде с приятелката си. Идентичността на тази приятелка все още предстои да бъде разкрита така, че да е, ние просто отказваме да вярваме, че тя съществува ... Десни дами?

Той може да е запознат с някого и дори може да мисли за това, че се движи за нея, но все още не чуваме никакви сватбени камбани или дори най-малкото прищявка на ангажимента, доколкото има, ще предположим, че Max Irons все още е категорично на пазара. (Ето как се отнася до нас!)

Max Irons 2

Ако се чудите къде е наскоро Max Irons, трябва да проверите филма Водещият (което споменахме по-рано), който беше пуснат по-рано тази година. Въз основа на книгите на Стефани Майер, (пичът, който написа полумрак книги) има смесени отзиви, но ние ни хареса! Какво си помисли?

12 - Джейсън Сегал

Вярвайте или не един от най-веселите мъже, които някога са се радвали на нашите кино екрани, а телевизиите всъщност са един от 20-те най-приемливи бакалаври за 2013-2014! Можеш ли да повярваш, че този човек е единствен? Ние се влюбихме в него, когато започнахме да гледаме Как се запознах с майка ви, и определено се засмяхме, докато извикахме към оживен смешно Забравяйки Сара Маршал в който той играеше заедно с блестящия блестящ Ръсел Бранд!

Джейсън Segal 1

Той не винаги е бил единствен, разбира се; веднъж Чудовища и гейове шоуто е било отменено, той е дарил друга актриса, която е играла с него, Линда Карделини. Тази романтика продължи няколко години, но за съжаление двойката се раздели. Оттогава насам Джейсън е свързан с някои доста впечатляващи жени, сред които и Мишел Уилямс, с когото е бил за около година, разбивайки се само в началото на тази година през февруари.

Оттогава изглежда, че той е държал себе си по-скоро зает да прави типично женското нещо, което трябва да направи, което е да загуби цял куп тегло след почивка и да промени начина, по който изглеждаш. Това е точно това, което направи този човек, което означава, че трябва да е време за него да започне отново да се върне там на пазара на сингъла отново.

Джейсън Segal 2

33-годишният работеше усилено, за да отслаби комедията, която излезе наскоро Секс шофиране. Той каза, че напълно изрязва полунощ пици, като започне да упражнява малко и да престане да яде толкова много под формата на нездравословна храна. Каквото и да е направил, той е работил и въпреки че ни хареса и на него, той изглежда бодър със своята по-тънка рамка!

11 - Джордж Клуни

Тези момчета са известни с един от най-подходящите ергени в Холивуд всяка година, да не говорим за 2013-2014. Той е бил романтично свързан с доста впечатляващ набор от известни дами през годините, но не веднъж успя да се уреди. Той изглежда е доста щастлив, тъй като най-приемливият бакалавър в Холивуд обаче и ние, дами, със сигурност не се оплакваме, това със сигурност!

Джордж Clooney 1

Той е един от най-секси мъже жив и е бил гласуван като такъв в много случаи. Той е бил забелязан с някои от най-красивите жени в света от Елизабета Каналс, Стейси Кейбъл и Сара Ларсън. Рене Зелуегър трябва да бъде включена в списъка, както и Кели Престън. Трябва също така да включите Тали Балсам, Лиза Сноудън, Криста Алън, Тери Хатчър и Селин Балитран.

Той се омъжва за Talia Balsam през 1989 г., но те по-късно се развеждат през 1993 г. През 2007 г. той казва, че той никога не иска да се ожени отново. Може би просто не е срещнал правилната жена, за да го извади от краката си. Надяваме се, че той все още запазва възможностите си.

Джордж Clooney 2

През годините спечели 2 Academy Awards, BAFTA, 4 Златни глобуса, 1 филмова награда за MTV, 1 награда за сателит, 1 награда Сатурн, 4 награди за Screen Actor Guild, награда Teen Choice и награда People's Choice. Струва ми се, че Джордж Клуни е силно желан и когато погледнете този човек в действие, можете да разберете защо.

За 51-годишен мъж този човек е достатъчно силен, за да го направи отличен. Това е много "сребърна лисица" и ние го обичаме. Тази изплетена челюст и красива бяла усмивка със сигурност помагат на нещата, а когато го чуете да говори и да оценява чара си, вие буквално сте загубили думите си. Можете да разберете защо толкова много жени попадат под магията му. Той е гладък със старомоден чар. Това е традиционно и ние го обичаме. Ами ти?

Джордж Clooney 3

10 - Джони Деп

Можеш ли да повярваш, че Джони Деп е най-накрая на пазара? След всички тези години на надежда и желание и ние най-накрая получихме това, което искахме. За съжаление, това означава, че той се беше разделил с жената, която толкова много години е завладяла сърцето му.

конте Depp & Vanessa Paradis

През 2004 г., след като е свързана с медиите, Кейт Мос, Джони Деп започва нова връзка с актрисата, наречена Ванеса Парадис. Те никога не се ожениха, но имаха две деца заедно - малко момче, родено през 2002 г., наречено Джон "Джак" Кристофър Деп III и малко момиченце, родено през 1999 г., наречено Лили-Роуз Мелоди Деп. Не са ли най-яките детски имена в света?

конте Depp & Kate Mostt

През юни 2012 г. Ванеса Парадис и Джони Деп накрая съобщиха, че са се разделили, след като ни бяха отгатнали много месеци предварително. Вече имаше слухове за раздялата им, преди да го потвърдят.

конте Depp 1

Новината беше тъжна за него, разбира се, но за останалите похотливи дами в света, да бъдеш едновременно по едно и също време с Джони Деп, може да е хубаво, нали? Никога не знаеш - може би е искал да отиде в Старбъкс на ъгъла, където ти получаваш сутрешното си кафе, за да прочетеш хартията му някой ден. Ако това не ви подтикне да облечете малко червило сутрин, ние не знаем какво ще направим!

9 - Зак Ефрон

Веднъж на снимачната площадка Гимназиален мюзикъл, Зак Ефрон и Ванеса Хъджънс се срещнаха. Това беше през 2005 г., когато се случи, че за пръв път започнаха да се срещат. За съжаление те се разпаднаха през декември 2010 г., което означава добра новина за останалите дами по света. С добрия си външен вид и факта, че през 2009 г. му се знае, че богатството му е било около 10 милиона долара и това беше преди началото на кариерата му да започне наистина, той със сигурност изглежда да има огромна жалба за дамите!

Зак Effron & Vanessa Hudgens

Въпреки че той е единствен, изглежда, че той има загадки за няколко момичета. В началото на октомври тази година, например, той се появи зад Британи Сноу, с ръце, увити около нея по копнеж. Всичко изглеждаше много уютно, че е сигурно, но все още нищо повече не е излязло. Изглежда, че сме в безопасност - той все още е един ... Засега.

Зак Effron

Само известно време, след като тази история се появи, обаче, изглеждаше, че е излязъл и вечеря на друга специална дама под формата на Лили Колинс. Двамата отидоха заедно в Дисниленд и бяха скъсани, държейки ръце по някакъв любезен начин. Друг фен в Лос Анджелис съобщава, че и двамата излизат от киносалона. Хубаво е, че те се разхождат, но искаме да знаем какво става.

8 - Райън Лохте

Райън Lochte 2

28-годишният олимпийски плувец имаше жени по цял свят, които го пожелаха след себе си, но това не сложи край на приятелката му от четири години, която го пускаше публично, докато беше в средата на заснемането на реалното си телевизионно шоу, Какво щеше да направи Райън Лохте? Той, разбира се, се обади по телефона, никой не иска такова нещо да излезе, докато се опитват да запишат телевизионно предаване, но той не признава на камерите, че е приключила четиригодишната си връзка по телефона.

Райън Lochte 1

Мислехме, че все още е лоша етика, че някой ден по телефона може да повтаря нещо по телефона, но очевидно децата все още го правят. Какво мислите за това? Били ли сте някога изхвърлени по телефона?

Райън Lochte 3

Бихме искали публично да предложим на този красив плувец рамото ни да плаче, ако някога ще се нуждае от него и обещаваме, че дори няма да потъркам ръцете си над перфектно изгладените си абс ... много!

7 - Майкъл Фасбендер

Той е наполовина ирландски, наполовина немски, и лежи в Лондон, докато пътува до Лос Анджелис за работа всяка вечер. Изглежда, че изборът на кариера е причината, поради която Майкъл Фасбендер е включен в списъка на 20-те най-приемливи бакалаври за периода 2013-2014 г.! Той, разбира се, е имал кратки подвизи чрез активната си кариера. Той беше докато заснемаше X-Men: Първа класа че се е запознал и е създал връзка със Зоуи Кравтис. Той изглежда има нещо и за колегите тук - по време на снимките Срам, той се срещна и започна да среща Никол Бехари. Връзките просто не изглеждат наистина негово.

Майкъл Fassbender 1

Всъщност, само през няколко седмици назад през октомври 2013 г. той излезе да каже, че най-дългата връзка, която някога е имала, е около две години и една от главните причини за това е най-вече неговият собствен егоизъм и поставянето на твърде много часове на работа, отколкото часове в отношенията му. Казахме ви, че изборът му за кариера го прави единствен!

Майкъл Fassbender 2Той се държи невероятно зает, както изглежда, и има няколко филма, пуснати за пускане през следващите няколко месеца! Понастоящем съветникът излиза. След това има и Франк, който понастоящем е в пост-продукция и ще бъде пуснат през 2014 година. През същата година той излиза и на много други филми - Macbeth, Slow West, X-Men: Дни на бъдещето и много други! Това е лудост колко часа този човек може да работи. Очевидно го държи доста приятно, затова не се оплакваме ...

6 - Хари Стийлс

Не можеш да имаш такъв списък и да не споменаваш един от най-прочутите ергени, които да излязат от Великобритания наскоро. Хари Стийлс е малко проява, ако се вярват слуховете в медиите. Имаше проверка, с която се сблъскал, когато се запознаваше с по-старата телевизионна водеща Каролайн Флак, плюс спора около целия сценарий на Тейлър Суифт. Изглежда, че обича да ги обича и да ги оставя по всички сметки, а да бъде честно - тези момичета сигурно вече знаят, че не можеш да държиш човек като Хари Стийлс. Той е наскоро известен с жажда за пари, слава и обожание на феновете си. Той е страхотно дете и ние го обичаме, но ако не сме достатъчно заблудени, за да мислим, че връзката с Хари Стийлс може да трае по-дълго от една романтична романтика, защо тези момичета мислят, че могат да го държат?

грабя Styles & Taylor Swift

Разбира се, не можеш да мразиш човек, който трябва да бъде най-добрият приятел с Ед Шейран, нали? Бихме искали да отидем на парти с тези двама момчета! Можете ли да си представите това забавление, което ще имате с тях?

грабя Styles 1

И така, от какви неща се нуждаете, за да привлечете Хари Стийлс? Ами двете най-важни неща за него, или така казва той, имат "добра усмивка" и "сладък смях". Това поставя повечето от нас в офиса, след което ... изсумтяхме, докато написахме това.

грабя Styles 3

Той иска някой да се разсмее и да се забавлява с него. Той иска да отиде и да посети нови места и да изпробва нещата, които никога преди не е опитвал, и търси момиче, което може да върши тези неща с него. Той не се интересува от някой, който просто иска да седне и да не прави нищо. По-добре да слезем от компютъра си ...

5 - Колин Фарел

Хайде - той е лошото бакалавър в града, нали? Не можете да помогнете, но го обичате с неговия сладък ирландски акцент, пиене на проблема и лоши начини. Обичаме частите, които играе в някои от филмите си. Те изглеждат толкова смешни, но по някакъв начин винаги изглежда, че ги карат да работят.

Колин Farrell 1

Той има всичко, от което се нуждаете, за да привлечете момиче, ако искате да играете на лошо момче и това е може би причината толкова много да попадат под магията му. Всички знаем, че ще се изгорим, ако го направим, но ние продължаваме и го правим така или иначе, само заради пълната му забавност. Дълбоко знаем, че никога няма да сме в състояние да ги променим; това е като сценария на Хари Стийлс отначало, нали??

Колин Farrell 2

Просто вижте някои от красивите жени, на които този човек е бил свързан романтично. Поглеждайки към някои от тях, той изглежда е в същите бакалавърски стандарти като Джордж Клуни. Може би той планира да се препъне и да открадне това място?

С Мишел Родригес, Ким Борденай, Амелия Уорнър, Ашли Скот, Деми Мур, Бритни Спиърс, Ангелин Джоли, Салма Хайек, Линдзи Лоън, Кармен Елдра и Лейк Бел се разведоха, че са били в спалнята му най-малко един път да се запитате колко точно чар наистина се случва за него. Знаем, че е горещ, но е "дръпнал" толкова много жени, че трябва да има нещо много специално.

Колин Farrell 3

Затова се радваме, че все още е бакалавър! Не сте ли дами??

4 - Даниел Радклиф

Когато това име беше първо захвърлено в екипа на Herinterest, много момичета ме погледнаха, сякаш бях луд. Да се ​​изправим с факти тук, дами; този човек има сериозни пари, той има някои сериозни кудос, че са скандални Хари Потър, и филмовите роли, които е предприел, буквално го определят за цял живот. Той може да е просто хлапе хлапе за теб, но със сигурност има дяволски умен главата на тези нервни малки рамене!

Даниел Radcliff 1

По-скоро шокиращо за нормално срамежливия и резервиран млад актьор, той излезе и говори за сексуалния си живот, заявявайки, че предпочита много по-възрастни жени и всъщност губи девствеността си на 16-годишна възраст за много по-възрастна жена. Само в началото на октомври той излезе, за да каже, че тайнствената му нова приятелка е била значително по-стара от него, но той нямаше да даде играта на разстояние кой е.

Даниел Radcliff 2

Добре, ако това е начина, по който искате да го играете, Даниел Радклиф, ние просто ще се преструваме, че тя не съществува и все пак продължава да похот.

Той наскоро се отклонява от гледна точка на способностите си за актьорско майсторство и изглежда, че е поел ролята на гей в новия филм Убий близките си в която има гей секс сцена. Може ли да е така планината Броукбек отново? Ние обичахме този филм!

3 - Брадли Купър

Брадли Cooper 1

Той е имал доста зает любовен живот през годините с три масови отношения под колана си досега! През 2006 г. се ожени за актрисата Дженифър Еспозито, но по-малко от година по-късно тя явно се е развела. Тогава той имаше дългосрочна връзка с блестящия Дневникът на Бриджит Джоунс звезда Рене Зелвегер, а също така имаше още една актриса, залостена под магията му. През декември 2011 г. започва да се разхожда със Зоуи Салдана, но продължава само години, а само през януари тази година, според съобщенията, се разпадна. Изглежда, че нещата не вървят гладко за този човек изобщо!

Брадли Cooper 2

Той не е технически в момента, но с историята на пистата си, изглежда, че все още можем да имаме шанс. Ще трябва да се преборим с невероятно красивия модел Суки Уотърхаус - те се срещат от февруари тази година. Те се срещнаха на London Elle Style Awards и с неотдавна видяното, че ходеше кучето си в Лондон, изглежда, че тя много хвана окото на човека, Ръководството на Silver Lining's. Всъщност, един британски вестник ги хвана за цял куп пъти по време на техните кратки, но доста интензивни отношения и дори имаше дискусии за започване на семейство. Той не е криел желанието си да бъде татко в миналото. Може би е намерил този, с когото да се уреди?

2 - Принц Хари

За да бъдеш честен, принц Хари всъщност не е единствен. Но все още не е женен. Това означава, че все още има надежда за нас, които не са принцеси, да носят корона. Той всъщност е запознат с едно момиче, наречено Cressida Bonas, и те са си вършили работата от около осемнадесет месеца досега. Слуховете разкриват, че е отишла в двореца "Сандрингам" повече от един път, за да стреля с младия принц, и това изглежда предполага, че тя е получила кралския печат на одобрение като такъв ...

принц Harry 2

Той все още не е женен - ​​това е, което трябва да имате предвид. Още не са ангажирани. Смятаме, че този фрагмент от информация му позволява да бъде включен в списъка на 20-те най-приемливи бакалаври за периода 2013-2014. Съгласен ли си?

Съвсем наскоро местните "букмейкъри" във Великобритания са направили залози за принца Хари, който предлага на приятелката си през 2014 г. Тези слухове предполагат, че принцът е по-скоро поразен от другата си половина. Трябва да тръгваме, праведни момичета?

принц HArry

Той се държи зает и въпреки че изглежда, че е счупил пръста си, принц Хари все още войници с тротоар до Южния полюс, който казва, че пръстите няма да го накарат да се оттегли. Това, което с обучението за това и кралското кресване на младия си племенник, принц Джордж продължава, със сигурност се е държал много зает!

1 - Робърт Патинсън

Това британско момиче е доста известно на пазара, след като не толкова хубавият Кирстен Стюарт взима сърцето си и потъпква навсякъде толкова публично. Всички четяхме тези ужасяващи истории в пресата около новината, че те са се разделили, след като е имала афера с режисьора зад хита Снежанка и ловеца в която тя играе ролята на Рупърт Сандърс, омъжена за актриса и модел "Либърти Рос" по онова време.

Робърт Pattinson & Kristen Stewart

Опитваха се да възвърнат връзката си в един момент и не изглеждаше да работи с това, че отново не се разпадат след това. Неотдавна те се срещаха заедно в дома му в Лос Анджелис, където очевидно имаха чат за кучетата си. Според приятелите си, които са говорили пред пресата обаче, той определено е на пазара и сингъл точно сега и няма намерение да се върне с него полумрак бивш любовник. Какво мислиш? Вярвате ли им? Изглежда, че имат едно от онези странни отношения, които са се превърнали в норма в Холивуд ...

Робърт Pattinson 1

За да се въртят още повече върху нещата, това е единствената среща, която те бяха забелязани напоследък. Те бяха видяни на летището в ЛАКС само преди няколко дни и с Робърт очевидно отхвърлиха ролята на Християн Грей, след като Чарли Хунъм го отхвърли и Джейми Dornan най-накрая получи частта, може ли да са признаци, че двамата разпалват любовта си към всеки друг?

Робърт Pattinson 2

Все още има надежда за нас, въпреки че дами!

За съжаление приключихме втората и последна част от Топ 20 на най-приемливите бакалаври за 2014 г. и това, което е вълнуващо пътуване! Какви са вашите високи и ниски нива? С кого сте се съгласили или не сте съгласни? Който пропусне разрязването?

Ще се върнем много скоро със следващата вноска в нашата сага за бонбони за очи. Имаме последната от 100-те най-горещи телевизионни актьора 2013-2014, които ще дойдат. Ние дори имаме повече пластична хирургия шокиращи слухове, за да се облекчи за вас! Дръжте очите си обелени и се връщайте отново скоро, когато сме сигурни, че имаме повече наслада за вас, особено в секцията за бонбони за очи!

Leave A Comment

85 + = 91