Топ 20 Най – красивите корейски актьори 2017

Корейските актьори са неизбежно лесно да се влюбят, затова са толкова докосващи, а в Корея телевизионните им сериали са много известни и те са спечелили много атракция, а също така се плащат добре чрез своя талант и понякога са добри в бойните изкуства както и действия.

Всяка година Корея пуска голям брой корейски телевизионни сериали и печели много любов от корейската публика, а също така и от феновете на Азия и Европа, нека да настигнем с тези 20 най-красиви корейски актьори през 2017 година. високи, атлетични момчета, а също така представляват символ на романтична, грижовна, искрена и готова да защити своите жени. Ето списъка с водещи актьори, които не бива да пропускате!

Още причина, поради която има толкова много ново лице на корейските актьори, защото Южна Корея е създала много талантливи актьори през миналия век, много от които са участвали в комедии, драми, филми на ужасите и др. Тези южнокорейски актьори се специализират в киното, телевизията или дори в театъра, така че те не са непременно филмови звезди. Ето списъка с 20-те най-красиви корейски актьори, които се оценяват според техния физически вид, популярност, фентъзи, драми, филми, реклами и награди, присъдени в корейската развлекателна индустрия.!

1. Ким Соо Хюн

връх handsome Korean actors 2017

Роден на 16 февруари 1988 г. в Корея, който учи в Чун-Анг университет, изучава театрални и филмови изследвания. Ким Соо Хюн печели популярност през 2011 г., играейки в страната, която се оказа като музикален гений в драмата за зрелища Dream High. Нещо повече - най-известните му изпълнения са Луната, която заема слънцето, и Любовта ми от звездата заедно с Джун Джи-хиун, както и филмите "Крадците и тайно".

2. Ким Уо-Бин

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Талантливата високопоставена Kseries звезда Ким Уо-Бин е започнала кариерата си от модел на пистата през 2009 г. за такива предавания като Seoul Fashion Week. Първата му драма е "Бялата Коледа", но изключителното му изпълнение дойде от "School 2013" и "The Heirs" през 2013. Миналата година той участва в екшън филм "Master", като Park Jang-goon.

3. Песента Joong Ki

най-много handsome Korean actors

Започва първия си филм през 2008 г. в "Замръзнала река", но преди да започне представление в Крама, той беше професионален скоростен скейтър и се стремя към огромна конкуренция като олимпиадата. Той привлече огромно внимание в "Сендукски скандал", играейки ролята на разглезен плейбой. Последното изключително успешно представление е "Descendants of the Sun", с участието на неговата истинска двойка песен Hye-Kyo, а последният му филм е "Battleship Island", управляван от южнокорейски филм.

4. Лий Джон Сук

най-много handsome Korean actors 2017

Доста очарователен корейски актьор Лий Донг Сук от Южна Корея, роден на 14 септември 1989 г. в Южна Корея. Той започва кариерата си като модел, докато през 2015 г. имаше шанса да участва в такава почетна седмица на модата в Сеул. Започва първата си роля в Крама в "Прокурорската принцеса", което води до поддържаща роля в поредицата "Крадма", "Тайната градина". Започва голям успех от Кдрама, "Училище 2013", Чуй гласа си и Пинокио.

5. Джи Чанг Уок

най-много handsome Korean actors 2017

Той е роден на 5 юли 1987 г. в Корея. Друг популярен актьор Ji Chang Wook, който е работил като поддържаща роля от 2006 г. насам, и печели много по-популярност в "Smile, Donghae" през 2010 година. Освен това той е оглавил телевизионните сериали като Empress Ki, Warrior Dong-soo, Healer, The K2, Suspicious Partner и Fabricated City играе ролята на наркоман без работа, който се превръща в рамкиран убиец.

6. Парк Хае Джин

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Той е известен със своите поддържащи роли в драми "Моята любов" от звездата и доктор Странджър през 2013-2014. Миналата година спечели успех в водещата роля в tvN канал от сиренето в капан. Освен това получава наградата за най-добър актьор на 2016 корейски награди за кабелна телевизия. През тази година популярността му бе толкова голяма, че неговата фигура бе открита в "Мадам Тюсо" в Хонг Конг. Неговият 2017 сериал е шпионски екшън "Човек към човека" и предстоящият сериал на романтичния трилър "Четирима мъже".

7. Лий Донг Уок

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Южнокорейска суперзвезда, която е известна суперзвезда от водещата роля на телевизионната серия "Моето момиче" от 2005 г. насам, от тази роля той е направил Dong Wook звезда от Корейската вълна. Преди да започне с К-сериала, той започва да играе през 1999 г., когато се появява в телевизионното шоу "Училища 2". Следващата година той се появява в училищата 3. Изключителните му изпълнения са "Ла Долче Вита" през 2008 г. " , Див романс през 2012 г., хотел Кинг през 2014 г. след това през 2017 г. той участва в фантастичен екшън Гардиън: Самотният и великият Бог.

8. Лий Мин Хо

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Вярваме, че той е един от любимите ви корейски звезди, Лий Мин Хо. Той започва да печели славата си в цяла Азия от 2009 г. насам, от Boys Over Flowers, в ролята на Gu Jun-pyo. Освен това, той отбелязва водещата си роля в "Град Хънтър" през 2011 г., "Наследниците през 2013 г.", "Легендата за синьото море" през 2016 г. Успехът му го утвърди като топ звезда на Халиу, докато фигурата му не беше открита в "Мадам Тюсо" в Шанхай. Напоследък през 2016 г. той е избран за най-облагодетелстван корейски актьор от феновете на корейската вълна в САЩ.

9. Джанг Кюн-сук

най-много handsome Korean actors 2017

Той е един от най-красивите южнокорейски актьори и певици. Той спечели много повече признание от "You're Beautiful" през 2009 г., с участието на парк Shin Hye, който играе лидер на измислицата на K-pop групата A.N.Jell. Тогава Янг Киун-сук също спечели огромна популярност в Япония също. Нещо повече, Мери остана цяла нощ през 2010 г., Любовта дъжд през 2012 г., Доволен човек през 2013 г. и Джакпот през 2016 г. Джан Кюн-сук е наречен "Принцът на Азия" сред Корея, Китай и Япония.

10. Ким Йънг Куанг

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Успешен модел и звезда, които спечелиха много популярност от поддържаща роля в Pinocchio. Преди да се превърне в корейски актьор, той е ходил с бляскавите дизайнери като Вивиън Уестууд, Александър Маккуин и Етро. След това, участва в много известни телевизионни сериали; D-Day през 2015 г., Sweet Stranger and Me през 2016 г. и последната водеща роля като Jang Do-han в Lookout.

11. Seo Kang Joon

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Той е роден на 12 октомври 1993 г., атрактивен южнокорейски актьор, а също и певец от 5-та група. Той изигра славата си от изключителната поддържаща роля Baek In-ho в сиренето в капан в tvN канал. От тази роля, той спечели и наградата за най-добър актьор от първите награди за артисти в Азия от телевизионния сериал. От такъв огромен успех, който го превръща в първа водеща роля в tvN канала Entourage и през 2017 г. той ще бъде в драмата за научна фантастика на KBS2, която се нарича "Ти ли си човек"?

12. Парк Bo-Gum

връх 20 most handsome Korean actors 2017

Той е избран за първи по рода си актьор на Топ Корея Power Celebrity от списание Forbes. Парк Bo-Gum започва да печели сърцата на хората с изпълненията си като "Здравей чудовище" през 2015 г. Отговор 1988 г. играе като гений Go играч и принц Хосеон в любовта в лунната светлина миналата година. Последният му телевизионен сериал също е постигнал връхна аудитория от 23,3%. Той също така се появява в широка гама от реклами на марката поради неговата популярност.

13. Джо Юнг-сук

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Започва кариерата си в развлекателна индустрия в театрални мюзикъли и пиеси. През 2012 г. той направи феномена си пробив, играещ поддържаща роля в архитектурата 101 и спечели много награди като "Най-добър актьор" на "Blue Dragon Film Awards". Тогава Джо Юнг-сук направи изключителни изпълнения в много телевизионни сериали като "Краля 2 сърца", "Почти ЧЕ", "О, моя гастос", която беше толкова голям хит. През тази година той ще бъде звезда в трилъра, наречен Drug King и Two Pols.

14. Гонг Ю

връх 20 most handsome Korean actors 2017

Гонг Йо, той е един от най-добрите сред звездите в корейската поредица, който направи своя пробив в романтичната комедия Първият магазин на Кафе Княз в канала на SBS. Освен славата си в сериала, той също получава много популярност от филмите; Възрастта на сенките 2016 и влакът до Бусан 2016. През тази година той изиграва драматично-романтична драма "Гардиън": Самотния и велик Бог, който играе титулярния гоблин, който получи масивен хит, гарантиран от Най-добър актьор на наградите Baeksang.

15. Yoo Ah In

връх 20 most handsome Korean actors

Той стана известен сред корейските фенове на Sungkyunkwan Scandal през 2010 г. След това той продължи да се издига от ролята си на мелодрама, наречена Punch, Secret Love, ветеран и шестима летящи дракони през 2015-2016. Неговите изключителни изпълнения бяха гарантирани от три пъти най-добър актьор за представянето си в The Throne в 36-ия филм на Blue Dragon Awards, най-добрият актьор от Six Flying Dragons. Освен това той бе класиран на 2-ро място в класацията на Power Power Celebrity.

16. Лий Хиун Уо

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Той е роден през 1993 г. и започва кариерата си като актьор от 2009 г. на серия К; Завръщането на Ллмима и кралица Сеондеок. След като изминават 4 години, той започва да печели повече признание с поредицата си; Тайно, много през 2013 г. той играе севернокорейски шпионин под прикритие, маскиран като момче от гимназията. През тази година той ще се занимава с телевизионния "The Liar and His Lover" - корейски римейк.

17. Парк Хиунг Сик

връх 20 most handsome Korean actors 2017

Член на корейската момчешка група; ЗЕ: А, който имаше шанс да продължи кариерата си като член на гласовете заедно с Ryeowook от Super Junior. След това започва кариерата си през 2012 г., в "Remember You". Тогава той получи невероятна похвала от tvN's time-slip drama; Девет: Девет пъти пътуване.През април 2017, той започва своята първа водеща роля в Силна жена Do Bong-скоро и той направи много добре, докато той увеличи възможността си да бъде нов романтичен комедия цар.

18. Сун Хаун

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Той е бил плувец в продължение на 14 години, но е спрял поради нараняване. Той влезе в корейската серийна индустрия през 2011 г. в "New Tales of Gisaeng" с участието на арогантен chaebol Ah Da Mo, който беше отличен в спорта, бизнеса, жените и популярността. От тази роля му спечели награда на SBS за най-добър нов актьор през 2011 година. В последното му изпълнение беше
изключително успех, който играе второ поколение chaebol, Cha Jin-wook.

19. Хонг Чун Хюн

Топ 20 Най - красивите корейски актьори 2017

Модел и актьор, Хонг Джонг-хиун. Започва да бъде модел от 2007 г. насам и е действал от 2011 г. Оттогава той участва в много филми и телевизионни драми, включително "Вампир Идол" (2011), "Военен Байк Донг Соо" (2011) (2012), "Нейните красиви токчета" (2014 г.) и "Мама" (2014 г.). Предстоящите представления са "Lovely Heels", "Любовници на луната": Scarlet Heart Ryeo влюбени с Im Siwan и In Toon-ah. Сега той е свободен агент.

20. Така Ji-sub

връх 20 most handsome Korean actors 2017

Така Ji-sub започна да работи като дънков модел. Той има водеща роля в драмата "Sorry, I love you" през 2004 г. и стана известен. Той е актьор, модел и рапър. Неговите най-добри изпълнения за сериалите са Каин и Абел през 2009 г., Phantom през 2012 г., Master's Sun през 2013 г., Oh My Venus, романтичната комедийна серия заедно с Shin Min Ah и последният филм през тази година е Battleship Island, играейки най-добрия боец ​​на Gyeongseong който донесе мир в целия район Джонго.

Leave A Comment

+ 8 = 12