Топ 10 най – красивите блондинки 2017

Светът на моделирането се появи наскоро със зашеметяващи дами, с всички фигури, всички дрехи и всички сфери на живота, които се отличават с пистата. Нещо определено се е случило със света на модата. Или поне това започва.

Решихме да отдадем почит на някои от тях с 10-те най-красиви блондинки 2017 и се надяваме, че сте готови за това!

1 - Бар Рефаели

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 1

Ако търсехте топ модели, които да търсите в Instagram, името на Bar Refaeli щеше да е точно там, след което щеше да има 2,6 милиона, за да я подкрепи. Моделът, роден в Израали, също може да се похвали със зашеметяващ 1 милион последователи на Twitter и близо 3 милиона последователи във Facebook, и това не е изненадващо. Русокосият, синеокото бебе е добре познат за нейната моделираща работа, но също така е направил доста име за себе си в актьорското, телевизионното ходене и бизнес света също.

Кой каза, че не можете да имате както мозък, така и красота??

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 2

Наред с други модели като Михаела Берку и Нина Брош, Бар Рефаели спечели мястото си като един от най-успешните модели, които идват от родната си страна, а през 2015 г. се оценява, че нейната много успешна кариера я е превърнала в мрежа на стойност над 20 милиона долара.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 3

Вярвай или не, когато Бар Рефаели беше едва на осем месеца, че за пръв път бе вкарана в светлината на прожекторите, ясно знаейки какво иска от живота от най-ранна точка. Тогава рекламите са се превърнали в реклама, въпреки че тя е била принудена да направи почивка от моделирането за кратко заклинание за ортодонтско лечение.

2 - Гинта Лапина

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 4

С над 141 000 последователи на Instagram, Ginta Lapina бързо поема света на моделирането чрез буря. Първоначално родена в Латвия, красивият блондински модел първоначално бе прегледан през 2005 г., преди да направи дебют на модните подиуми на Седмицата на модата в Ню Йорк през пролетта на 2008 г. През същата година тя подписа с агенция - Агенцията за моделиране на жените , известен също с представянето на много от красивите модели по цялото земно кълбо - Ева Херцигова, Девън Аоки, Кара Делевинг, Кейт Мос и още много други.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 5

През годините красотата на блондинките и сини очи е представена в редица кампании, работещи заедно с някои от най-големите и най-добрите дизайнери. Освен че се появява в Vogue и Harper's Bazaar, тя също работи заедно с Луи Вюитон, Оскар де ла Рента, Вивиън Уестууд и още много други. Ние не ревнуваме в най-малката ...

(Определено сме!)

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 6

5-те 10-те нови произведения на Гинта включват появата на корицата на база "Харпър" в Мексико и Латинска Америка през юни тази година (2017 г.).

3 - Карли Клос

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 7

Американският роден Карли Клос не е просто модел, тя е бивш модел на Victoria's Secret и бизнесмен / предприемач на върха. Всичко това е много впечатляващо, когато смятате, че тази красота е само на 25 години, родена на 3 август 1992 г..

На височина 6 фута височина 2 инча, тя е описана като имаща много мощна пътека по модния поход и тази, която е спечелила място, работейки заедно с някои от най-желаните дизайнери. Тя имаше три договора с Кристиан Диор подред, и това беше след като Тайра Банкс пее публичните й възхвалявания. Хората просто не можаха да получат достатъчно от модела и работата продължаваше да се влее в нея.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 8

Тя не е имала най-лесните вози, а някои от нейните кампании причиняват малко противоречия. Тя позира като гейша в издаването на Vogue от март 2017 г., решение, което се смята за неподходящо за културата, и по-късно се извини на феновете си и на онези, които тя беше обидила.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 9

Тези дни ще откриете Карли Клос на канала си в YouTube, който е толкова маце, както винаги, а тя е и сегашното лице на Сваровски, което заменя Миранда Кер през 2016 г..

О, и не можем да забравим, че също е част от бандата на Тейлър Суифт. Бихме се радвали да бъдем част от тази банда. Няма да има "лоша кръв", това е сигурно.

4 - Жизел Бюндхен

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 11

37-годишният Gisele Bundchen е известен с много неща. Тя беше, за начало, момичето, което започна масивна "вълна от успехи" за бразилските модели. В началото на 2000-те, Gisele беше модел за тайните ангели на Виктория, а Vogue дори стигна дотам, че донесе "секси" обратно на моделирането. За кратко заклинание, "хероин шик" и waif-подобни модели бяха всички ярост. Много публикации благодарят на Gisele за това, че в известна степен завършва това.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 10

Доказвайки голям хит в света на моделирането, не беше много преди Джиселе да обърне ръката си към актьорско майсторство, появявайки се в хит 2006 "Дяволът носи Прада" в поддържаща роля. И това не е всичко; Gisele прави своя справедлив дял за различни благотворителни организации като "Червения кръст" и "Спасете децата". Не можем да споменем ролята й и в Програмата на ООН за околната среда, като посланик на добра воля.

5 - Елза Хоск

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 12

29-годишният шведски моден модел, Elsa Hosk, не е просто модел, а и баскетболен играч, който според нас е страхотен. На малко под 5 фута 10 инча, тя със сигурност има височина от едната си страна, а блондинската коса и синята комбинация от цвят на очите изглежда работят много добре и в нейната полза.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 13

Възможно е да не сте чули име много, но има голяма вероятност да сте на път. Тя всъщност стартира кариерата си за моделиране едва на 14-годишна възраст, но си помислила да се съсредоточи върху първо да завърши обучението си. Знаеш какво е това, когато си израстваш - ти променяш мнението си за всичко, на всеки пет минути. Това е, което направила Елза, първоначално променяйки ума си до баскетбола, но след като откри, че спортът не беше толкова голям в родната си страна, тя отново се върна да моделира отново. Очевидно беше решение, което беше чудесно за нея, тъй като 2016 беше годината, в която тя отвори модно шоу за тайната на Виктория.

6 - Девън Уиндзор

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 14

Върнете се в американската почва, 23-годишният Девън Уиндзор определено е един от топ 10-те красиви блондинки 2017, за да запазите очите си обелени. Роден в Сейнт Луис, Мисури, Девън е най-известен с участието си в модните изяви на Victoria's Secret, 2013, 2014, 2015 и 2016.

На 14-годишна възраст талантливи разузнавачи я измъкнаха и след като завършиха гимназията, направиха много смел избор да се преместят от Мисури в Ню Йорк с мечтите си да станат модели на пълен работен ден.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 15

Девън всъщност не е естествена блондинка, но когато Прада ви каже да избелвате косата си, моделите са склонни да правят това, което казват. И през септември 2013 г. Девън се озова в очакване на това искане. За щастие, бели руса коса на място, тя толкова много я обичаше, че реши да запази русата бомба. През същата година тайна на Виктория я измъкна, както и етикетът "Love Moschino".

Може би блондинките са по-забавни?!

7 - Хайди Клум

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 16

Бизнесмен, модел, актриса, автор, моден дизайнер, телевизионен продуцент, певец ... Има ли нещо друго, което Хайди Клум би искал да добави към списъка на професиите? Едно от най-големите й постижения бе да се превърне в първия талант на английския Виктория, но кариерата й със сигурност току-що се е превърнала в сила.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 17

Хайди не се издирваше заради красотата й, но когато тя порасна в Германия (където се роди), приятелката я убеди да влезе в конкурс за моделиране. От над двадесет и пет хиляди участници Хайди дойде на първо място през 1992 г. и й предложи първия си договор. Нещата са се развили толкова добре за нея оттогава, с продуцентската роля на Project Runway, дрехите, дизайна на бижута и дори излизането с няколко свои аромати. Може да се каже, че тази красива блондинка е доста добре за себе си!

8 - Гиги Хадид

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 18

Гиги Хадид, родена в Лос Анджелис, може да е само на 22 години, но тя е сила, за която трябва да се съобразяваме в модния свят, особено заедно с нея, както и известната сестра, Бела Хадид.

Само в случай, че се чудите откъде идва нейният екзотичен добър външен вид и име, нейният баща е бил американски палестинец, а майка й е и модел Йоланда Хадид, който също е американец, но е роден в Холандия слизане.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 19

Всъщност това бе, когато това бебе беше само на две години, че за пръв път бе взета да се моделира с "Бебешният господар", но тя само моделира няколко години, преди да обърне вниманието си към училище. Едва по-късно, през 2011 г., тя направи своя модел за връщане и се отправи назад в "Предполагам, че никога не е напуснала".

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 20

Нещата просто изчезнаха от силата на силата за тази красива блондинка оттогава и изглежда, че едва ли минава един ден, че не я виждаме в медиите, обикновено по всички правилни причини. Разбира се, тя помага да бъде половината от една от най-говорилите за двойки в света в момента, с Zayn Malik на One Direction.

9 - Кандис Сванепоел

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 21

Другият таен ангел на Виктория, този път под формата на 29-годишната Кандис Сванепоел, родена в Южна Африка. Тя е модел, който е работил с някои от най-добрите имена в модната и дизайнерската индустрия и е гравирал модните подиуми за хора като Ралф Лорън, Том Форд, Оскар де ла Рента, Гиес, Майкъл Корс и още много други.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 22

Разбира се, не можем да споменем впечатляващото портфолио от работа на Кандис, без да имаме специално споменаване за кампанията за бански костюми от 2010 г., в която тя изигра роля, а през същата година тя бе вдигната за доходоносното място на Виктория тайния ангел , И в случай, че се нуждаете от повече доказателства за успеха на този красив блондинка, миналата година (2017 г.), Forbes я постави на номер 8 в списъка на "най-добрите модни модели в света", като се оправдаха приходи от почти осем милиона долара.

10 - Кейт Мос

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 23

Кейт Мос се издигна в модата заради разнообразните си творби с дизайнера Калвин Клайн, а този 43-годишен модел всъщност за пръв път бе взет от скаути в най-малката 14-годишна възраст. Тя влезе в собствената си по същото време, когато тънки и подобни на моделите модели бяха всички ярости - така наречената "хероино-шика" ера, и само преди няколко години, през 2013 г., британската Vogue призна своята работа с модата през годините (25 по онова време) тя на британските модни награди.

Връх 10 Most Beautiful Blond Models 2017 24

Разбира се, нещата не винаги са били лесни за супермодела, с редица твърдения след нейните куполни години и доста празнични връзки през годините. Може би е работила с основно всяко име в света на модата, но кой може да забрави миналото гадже, като Пийт Дохърти, спорен фронтмен на Либертини?

Leave A Comment

+ 77 = 86