Топ 10 на най-горещите жени новини котви

Жените правят водещи заглавия в продължение на много години, но изглежда, че те четат заглавията още повече и в наши дни. Решихме да разгледаме по-отблизо някои от топ 10-те най-горещи женски новинарски котви.

1 - Джена Лий

Нека да започнем нещата с красивата Джена Лий, 37-годишна журналистка от Ню Йорк. Не само журналистка, Джена също имаше някогашно място за котва в Fox News Channel, но всъщност писаха на свободна практика за "Форбс", че нещата се търкаляха. Използвайки опита си, тя се опита да се изправи пред камерата и точно това постигна и като се вдигна от Fox Business Network. През 2010 г. тя напусна канала, прескачайки на Fox News Channel, където остана, поемайки различни роли, докато обяви, че ще напусне други неща през юни 2017 г..

Връх 10 Hottest Women News Anchors 1

Източник: jennaleeusa

2 - Робин Мийд

Звезда, която е направила няколко имена за себе си, в различни индустрии, 48-годишният Робин Мийд е роден в Ню Лондон в Охайо и всъщност започва кариерата си като модел, а не като котва за новини. Още през 1992 г. тя била коронясана за госпожица Охайо, а в тази държава кариерата й за разпръскване е била пренесена на следващото ниво. Тя беше репортер, а след това и котва, и тя дори обхвана Олимпиадата през 1996 г. с филиал на NBC, WMAQ-TV. Оттам дойде книга и се присъедини към HLN, известна като CNN Headline News по онова време, стана домакин на "All Stars" на Oprah Winfrey's Ask Oprah и дори продължи да има успешна кариера в страната. Впечатляващо? Ние мислим така!

Връх 10 Hottest Women News Anchors 2

Източник: robinmeade

3 - Алекс Вагнер

Не се задоволява със създаването на име за себе си в света на телевизията, а след това обърна ръката си към редактирането на списания, понастоящем изпълнявайки ролята на старши редактор в Атлантическия океан. Тя също е политически коментатор с либерални възгледи и дори е кореспондентът на Белия дом за заклинание, работещ с AOL News, а след това - The Huffington Post (след като AOL го откъсва). Понастоящем ще я видите да работи по тази утринна събота на CBS.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 3

Източник: nowwithalex

4 - Тамрон Хол

Тамрон Хол е много добре позната в телевизионната индустрия, родена в Тексас, а след това посещава Темпъл Университета, за да получи бакалавърска степен в областта на радиопредаванията. Тя имаше някои доста впечатляващи специалности, за да потъне зъбите си през годините, а последните творби включват покритие на Тексаския университет при стрелба с Остин, с възпоменателното шоу на 50-годишнината Guns on Campus: Tamron Hall Investigates. Работата й с престъпността произтича от нейния много личен опит с домашното насилие. Макар че никога не беше обвинявана, се твърди, че партньорката на сестра й е убила брат си и я подтиква.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 4

Източник: tamronhall

5 - Сюзън Ли

Роден в Китай, но израснал в Канада, Торонто е точно, Сюзън Ли е 32-годишна котва, която е известна с работата си с телевизионния канал за Америка, NBC. Тя може да говори на три езика - мандарин, английски и кантонски, както и икономика след завършване на университета в Торонто. Кариерата й всъщност е започнала в Канада с CBC (Канадско радиоразпръскване), но не много преди да се премести в други неща. Доскоро работи за CNBC като излъчващ радиостанция и кореспондент, оставяйки се през август 2017 г..

Връх 10 Hottest Women News Anchors 5

Източник: Pinterest

6 - Брук Болдуин

Този 38-годишен американски телевизионен журналист и журналист е подписан със CNN от 2008 г. насам, но още през 2001 г. започва своята кариера по новините. Тя първо се присъединява към WVIR-TV в Шарлотсвил, щата Вирджиния, преди да се премести в WOWK-TV в Западна Вирджиния (Чарлстън и Хънтингтън), а после и CNN. Тя имаше различни роли в станцията и в момента може да бъде видяна хостинг на CNN Newsroom с Брук Болдуин.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 6

Източник: brookebcnn

7 - Гиги Стоун Уудс

Роден в Ню Йорк, Gigi Stone е известен с работата си с някои от най-големите станции в американската телевизия, включително телевизия Bloomberg, ABC News и CBS News. В Колумбийския университет тя учи и след това получи магистърска степен. Вероятно можете да познаете темата - журналистика. Нещата оттогава насам се развиваха от сила и сила и се съобщава, че тя може да струва над 4 милиона долара.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 7

Източник: gigistonewoods

8 - Джули Бандерас

Ако случайно гледате Уикенд на "Фокс доклад" или "Американски новинарски щаб" в събота, ще забележите Джули Бандерас. Тя е анкета за шоуто на AMH в събота и също е котва и телевизионен кореспондент за Fox News Channel. Всъщност в Масачузетс, Бостън, беше точна, че за пръв път започва кариерата си в WLVI-TV. Не след дълго тя бе обявена за местна почитателка на новини, а това беше за няколко станции, обхващащи Ню Йорк, Харисънбърг, Вирджиния и още.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 8

Източник: Pinterest

9 - Мегин Кели

Това 47-годишно момиче е едно сериозно бебе, което се превръща в не само адвокат на корпоративна защита, но и политически коментатор и американски журналист. В момента тя работи с NBC News, но също така е свързана с Fox News в продължение на 13 години, започвайки през 2004 г. и обявявайки заминаването й през 2017 г. Нещата са се превърнали от сила в сила за тази красива котва през годините с публикувана автобиография под колана й и годишна заплата някъде около 15 и 20 милиона долара.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 9

Източник: megynkelly_

10 - Къртни Фриел

Роден в Пенсилвания, САЩ, 37-годишната Кортни Фриел е американски журналист, известен с работата си с KTLA-TV в Калифорния (Лос Анджелис). Тя е свързана с други станции, включително Fox News Channel, както и с KTTV / Fox 11. О, и само за да докаже, че си заслужава мястото си в този списък с Топ 10 най-горещи женски новинарски котви, тя дори е била включена в момчетата FHM и Максим.

Връх 10 Hottest Women News Anchors 10

Източник: courtneyfriel

Leave A Comment

71 − 65 =