Хали Бери Диета и тренировка

Никога няма да повярвате, че този бивш моден модел и актрисата вече е на 48 години, нали? Е, тя е.

Хале Berry Diet and Workout _01

Родена в Калифорния, САЩ на 14 август 1966 г., Halle Berry не е само актриса, а актьорска академия, носителка на академията, която отговаря за някои от най-големите филмови роли на нашето поколение, включително заглавия като Monster's Ball, Swordfish, Умирай друг ден, а дори и X-Men серия филми също! Плюс това, тя винаги е в списъка на най-горещите жени / актриси в света и т.н. Всъщност, през 2003 г. тя е гласувана като "Най-секси жена в света" от списание FHM! През 2008 г. Esquire я гласува като "Най-секси жена", а през 2009 г. тя дори е включила в списъка на "100 най-секси филма".

Всъщност е класирана като една от най-добре платените актриси на базата на печалбите за 2000-те и става говорител на "Реллон", а наскоро дори започва собствена продуцентска компания, която се превръща в 606 Филми.

Една много заета жена с различни проекти и благотворителни средства за набиране на средства, които се случват около нея, е трудно да се повярва, че намира време да се храни здравословно и да остане във форма, особено когато повечето от нас се борят да ядат нещо по-здравословно от ябълка. защото го намерихме в дъното на нашите чанти. Помнете този ден преди няколко седмици, когато казахте, че започвате да ядете по-здравословно ...

Хали Бери Диета

Трудно е да се повярва, че освен че е толкова заета, колкото и тя, тя имаше още едно бебе само преди две години и както много други известни майки, не след дълго тя се върна на фина форма след раждането красив пакет от радост.

Хале Berry Diet and Workout _02

За жалост животът не е лесен за Хале, след като разкрива, че страда от диабет тип 1 и това означава, че нейната диета трябва да се поддържа възможно най-здравословна, за да може тя да функционира нормално. Тя се нуждае от диета с намалена захар в наши дни, с много пресни зеленчуци, за да запази високия си прием на витамини и минерали, а също и за много белтъчини като пухкава пуйка, пиле на скара и дори вкусни морски дарове като сьомга и риба тон. Тя вярва, че ниското количество захар в диетата й е това, което я държи като млада и виждайки, че тя е лицето на Реллон, със сигурност ще сме склонни да я вярваме!

Тя си позволява да има няколко чаши вино от време на време, но отново, тя се опитва да запази консумацията на алкохол възможно най-ниска. Когато пиете вихрови напитки, просто изпомпвате тялото си със стотици празни калории. Тези напитки нямат хранителна стойност, но все пак ще трябва да ги изгорите по същия начин, по който бихте направили бонбони .... Знаем кой бихме предпочели, това е сигурно!

Хали Бери тренировка

През 2014 г. Halle разкрива, че следва плана за фитнес за 5-фактора на Харли Пастернак, който ще включва участието й в пет минути от всяко упражнение - загряване, тренировка за тяло в долната част на тялото, тренировка за здравина в горната част на тялото, общото изгаряне на мазнини.

Хале Berry Diet and Workout _03

Добрата новина за този режим на упражняване е, че не се нуждаете от вашия собствен личен треньор, за да го следвате и всъщност може да е толкова просто, колкото да следвате инструкциите на телефона си. Има някои наистина големи приложения за упражнения на разположение за изтегляне, и само един може да си струва да се погледнете в е седем - правите седем минути от всяко упражнение, и планът може да бъде пригоден специално към областта на тялото, което искате да работите както и режим на изгаряне на мазнини. Нямате нужда от скъпо членство в салона за това. Всъщност, всичко, от което се нуждаете, е около двадесет минути, за да посветите на новото си монтьорско тяло. Не можете ли да намерите това резервно, ако се събудите няколко минути по-рано сутринта ...?

Leave A Comment

4 + 1 =