Ема каменна диета и тренировка

26-годишна, родена в Ню Йорк актриса, Емили Жан Стоун, по-известна като Ема Стоун за вас и аз - момичето от Easy A, Zombieland, Crazy, Stupid, Love и The Help. Огнената червена глава е добре известна, че не държи устата си затворена по въпроси, които най-много й принадлежат, и нейната инфекциозна и ярка личност, която я прави красива, зашеметяващата й външност.

Ема Stone Diet and Workout _01

Разбира се, всяка актриса, която си струва теглото в Холивуд, знае как да се държи подредена и оформена и можем честно да кажем, че никога не е имало картина на тази млада актриса, която търси нещо различно от красиво.

Ема Стоун Диета

Тя обича да държи нещата толкова здрави, колкото може, но тя е реалистка - тя знае, че ще има дни, в които наистина се нуждае от нещо бързо и мазно, като пържено пиле или китайска храна. Добрата новина за диетата, която Ема следва, че ви е позволено да ядете тези "лоши" храни. Просто работи как да ги ядете умерено, че ще трябва да се научите. Трябва да знаете досега, че бързата храна всяка нощ на седмицата е лошо за вашето здраве и ще ви накара да се наложите на тегло? Обикновената вечеря е приемлива - всички го правим. Това е, когато сте повторен нарушител, че имате проблем.

Ема Stone Diet and Workout _02

Бихме Ви посъветвали да избегнете катастрофи, ако искате да отслабнете и да я задържите и това е редът, който Ема също следва, вярвайки, че те са безсмислени и наистина лоши за вашето здраве и благосъстояние, които всъщност са.

Тя има голяма закуска, за да помогне за стартирането на деня и да запази чувството си пълноправно до обяд и обикновено това ще бъде нещо като овесена каша с нискомаслено мляко, може би някои ягоди, орехи и дори една чаена лъжичка медът хвърли захар и добави красотата!

Това всъщност е много добра закуска, ако искате да започнете да се оформявате - тя има всичко, от което се нуждаете. Протеинът ви дава добър тласък на енергия, която ще остане през целия ден, плюс това, което ще ви помогне да запазите клетките в тялото си. След това има въглехидрати за повишаване на метаболизма и енергийните нива отново. Също така има фибри, които помагат на нещата да стават редовни, а не твърде много мазнини, за да поддържат сърцето ви в най-високо състояние. Плюс доброто нещо в киселото мляко ще ви помогне да запазите частите на дамата хубави и здрави, а голямата комбинация от витамини и минерали ще запази червата, кожата, ноктите и косата ви в отлично състояние, докато киселото мляко осигурява калций, който помага на вашите зъби и кости. Струва ми се, че госпожица Стоун може да е на победител тук, нали?

Останалата част от деня й е сравнително здравословна - ако се влюби в бонбон, тя ще има една, но тя ще направи бележка за тренировка в продължение на десет минути или по-късно допълнително. Тя се опитва да запази нещата толкова здрави, колкото е възможно, и винаги ще се обръща към ядки, семена и плодове, където е възможно, както и с други вкусни и здравословни ястия като сьомга на скара, банани, печени пуйки, пиле на скара, риба тон и салати , тя има диета, която е смесена и вкусна, както и че е супер добро за вас!

Ема Стоун тренировка

Тя си дава голяма енергия с всички здравословни въглехидрати и протеини в закуската й и какъв по-добър начин да го изгориш, отколкото с някакво упражнение, което поглъща сърцето ти, пулсираш състезанието и главата ти се изчиства от стреса и напрежението , Пилатес е страхотна тренировка за тези точни неща, изграждайки основната си сила и отпускайки ума си, като в същото време опъвате и укрепвате мускулите си и помагате за тонизиране на цялото тяло. Друго голямо упражнение за всички тези неща е плуването - съпротивлението на водата ви дава тренировка, която всъщност не се чувства като тренировка ... До следващия ден, когато всичките ви мускули болят!

Ема Stone Diet and Workout _03

Любовта към външния начин на живот наистина помага на Ема да остане във форма, а скалното катерене е нещо, с което тя наистина се е озовала; нещо, което изгражда и оформя горната част на тялото и корем като нищо друго на земята. Тя съчетава това с оживено ходене където може и тя има доста успешна рецепта както на упражнения, така и на доста здравословна диета, която я държи щастлива и не й пречи да яде или да пие някое от нещата, които обича. Тя е "нормално" момиче и ако може да го направи, можем и ние!

Leave A Comment

32 − = 26