Джесика Алба Диета и тренировка

33-годишната Джесика Алба има един от най-горещите тела в Холивуд и само за да докаже това, не само тя редовно се нарича "секс символ", но е включена в Топ 100 жени от списание "Максим", плюс "AskMen" 99-те най-желани жени .com, тя дойде на първо място! През 2007 г. ФХМ гласува най-сексичката жена в света. На всичко отгоре тя е чудесна актриса и много хитър бизнес; номинирана за "Златен глобус", не по-малко!

Джесика Alba Diet and Workout_01

Днес, като майка на двама, донякъде промени приоритетите на Джесика и въпреки че тялото й все още е много важно за нея, благосъстоянието и грижите за децата й преодоляха постоянната й нужда да поддържа тялото си под контрол. Всъщност тя отиде толкова далеч, колкото да каже, че тялото й започва да се "напипва", защото не работи достатъчно.

Виждате, че понякога това е нещо - животът поема и вашите приоритети се променят. Оставяш се да се плъзгаш малко. Това е напълно добре - всеки прави това от време на време. Трябва да си направите почивка. Но в някакъв момент, трябва да се върнете на кон, и най-доброто място да започнете е с няколко диетични промени ...

Джесика Алба Диета

В по-голямата си част диетата на Джесика Алба съдържа много пресни плодове, хранителни зеленчуци и изобилие от чисти белтъчини като пуешко и пилешко месо. Тя все още яде всички храни, които обича, но намира чудесни, вкусни и здравословни замествания за тях, като закуска, която ще се състои от здравословно зърно, бадемово мляко и банан, за да оживяват нещата.

Джесика Alba Diet and Workout_02

За да получите достатъчно протеини, за обяд тя вероятно ще има супер здравословна зелена салата с листни зеленчуци и ядки, за да добавите някаква текстура и криза. Тиквените семки правят чудесна закуска, както и чудесен топинг за неща като салати. Оставете крутоните - тези семена са изключително здравословна и чудесна алтернатива!

Въпреки че яденето на здравословно хранене е важно за Джесика, щастието й е точно толкова, колкото и ако иска шоколадова торта, тя се оставя да я има от време на време. Всичко за умереността - ако искате парче шоколадова торта, имайте по-малко калории за вечеря. Дори да направите размера на порциите си по-малко малки, може да има най-голяма разлика.

Изборът на биологични храни обикновено е приоритет за тази холивудска любов и тя обича да ходи без глутен, където е възможно, за да забрани подуване. Когато комбинира тази велика здравословна диета с разумно количество упражнения, няма да й отнеме дълго време, за да се върне, че тялото на бикините има зелени момичета със завист ...

Джесика Алба тренировка

Когато тя беше по-млада, през двадесетте й години, работата й не беше прекалено важна за Джесика, но тъй като тя стана по-голяма, и особено сега тя имаше няколко деца, като се придържаше към своите здравословни и фитнес нива е важно, ако иска да изглежда както и да се чувствате добре.

Джесика Alba Diet and Workout_03

Да бъдеш майка на две малки деца не ти дава много свободно време на ръцете си, но Джесика планира тренировки като "погледи" и всъщност има смисъл - може би си буташ тялото, като се опитваш да отслабнеш да се оформите, но все още го поглезвате, като го правите по-силен, по-здрав и по-здрав. Помислете за вашето време за упражнения като за "ти" и ще се изненадаш как мисловният процес може да промени мнението ти за това.

Джесика Алба обичаше да се върти като тренировъчна тренировка, когато се опитваше да се върне във форма, след като имаше красиви бебета, но тя има домашна фитнес зала, която да се възползва от нея. Ако имате членство в салона, което би могло да се случи, ако се използва за първи път от месеци, защо не го използвате. Повечето зали имат сауна / спа опция на разположение в наши дни, заедно с класове въртене, така че защо да не се третира след тренировка? Пожелавайте си малко по-трудно да постигнете по-късно този мечтателен масаж на главата и рамото?

Не забравяйте, че оформянето е трудна работа и от време на време наистина трябва да се възнаграждавате за цялата си упорита работа. Какъв по-добър начин, отколкото да празнуваш новото си тяло в новия си, по-малък бикини, в местната сауна във фитнеса си? Съвършенство, точно там!

Leave A Comment

91 − 84 =