Ciara Bravo Сутиен Размер Височина Тегло

Нейната сутиен размер

Тя носи 32 А.

Измерванията на тялото й

32-23-33

Ciara 1

височина

5 фута 2 инча или 157 сантиметра

Текущото тегло

106 килограма или 46 килограма

Гаджета и съпрузи

Джак Грифо (2013 г.): Тъй като Ciara все още е доста млада, тя все още не е имала богата история на запознанства. Един от единствените хора, които някога е дала, е Джак Грифо. Започва да се запознава с актьора на 4 март 2013 г. Преди края на годината те избраха да го нарекат "quits".

Нетна стойност

С течение на времето Сиара Браво успя да натрупа нетна стойност от 2 милиона долара от различните си действащи проекти. Повечето от приходите й са от страна на Кейти по време на Big Time Rush.

Нейното име при раждане

Нейното рождение е Чиара Куин Браво.

Общи псевдоними

Тя отива под името Ciara.

Дата на раждане и дата на раждане

Тя е родена на 18 март 1997 г., така че Браво в момента е на 18 години. Ciara ще навърши 19 години през март 2016 г..

Астрологически слънчев знак

Нейният астрологичен слънчев знак е Риби.

Местоположение на раждането

Тя е родена в град Александрия, Кентъки.

националност

Сиара Браво е американски гражданин.

Образователна история

Въпреки че образователният й произход е неизвестен, най-вероятно е прекарвала много от младежите си, които са се обучавали вкъщи. За детските актьори е много трудно да останем фокусирани върху училище, докато все още сме на сцената. В резултат на това много детски актьори избират да се обучават вкъщи за повечето или всички от учебните си години.

Членове на семейството

Имената и състава на семейството й понастоящем са неизвестни.

Ciara 2

Изграждане

Тя има изключително тънка конструкция и е много ухапваща.

Облечи размера

2 (САЩ)

Номер на обувка

неизвестен

Професия

Работи главно като актриса и глас над художника.

Цвят на косата

Ciara Brown има тъмнокафява коса.

Цвят на очите

Очите й са тъмнокафяви.

Отличителни черти

Тя е разпознаваема от дългата си кафява коса и сладки черти на лицето.

Етническа принадлежност

Тя е от кавказки произход.

Ciara 3

религия

Понастоящем нейната религиозна принадлежност не е известна.

Най - известните за

Досега ролята, която тя най-добре познава за съществуването си, е Кейт Найт за Голямата Времена треска. Тя също е получила известна слава за изобразяването на Ема Чота на обществото "Червената лента".

Първото й телевизионно шоу

Първият път, когато някога се появи на телевизията, беше през 2008 г. Чиара Браво беше няколко гласа по два епизода от телевизионното шоу "Можеш ли да преподаваш маниерите на моя алигатор? През следващата година тя играе Сара в един епизод от телевизионното шоу "Специален агент Осо".

Първият й филм

Първият филм на Чира Браво е през 2009 г. Тя е неискрено италианско момиче във филма "Ангели и демони". Първата й роля е била в късометражния филм "Cafeteria" през 2009 г..

Ciara 4

Любимите неща на Чиара Браво

Ciara има склонност да поддържа нисък профил, така че много от любимите неща на Ciara Bravo са непознати в момента. Когато разширява кариерата си и достига следващия етап на актьорство, тя може да разкрие повече информация за себе си.

Циара Браво Факти

Ciara е роден само на 15 мили южно от Cinncinnati, Ohio в град Александрия. Въпреки сравнително селското си възпитание, тя се озовала на пчела, когато била само на девет години. По това време тя присъства на Mike Beaty Midel и Talent Expo в Тексас. Мениджмънт 101 я открива и получава работа в гласови предавания, музикални клипове и реклами.
В момента Ciara живее у дома с майка си, брат и сестра си. Тя никога не обявява публично липсата на баща си в това споразумение.
След ранния си успех тя започва да работи в повече реклами и се появява за кратко в "Ангели и демони".
Някога, Ciara всъщност е в музикален видеоклип за Уилоу Смит. Фенове могат да разпознаят името на Смит от известния баща на Уилоу, Уил Смит.
Когато Сиара Браво бе избрана за Кейти по време на Big Time Rush, производителите в Николодеон всъщност бяха толкова впечатлени, че я подписаха на тригодишен договор.
Браво е направила много глас в работата си в кариерата си. С течение на времето, тя е направила гласове в prductions като Мадагаскар, Щастието е топъл Blanket, специален агент Осо и Чарли Браун.

Следвайте я във Facebook
Следвайте я на Twitter
Следвайте я на Instagram

Leave A Comment

3 + 1 =