Cast of Seinfeld: Колко струват те сега? | progressivenewsdaily.info

Cast of Seinfeld: Колко струват те сега?

Seinfeld беше телевизионно шоу, което се проведе от 1989 до 1998 г. на NBC, и се излъчва за девет сезона. Той е написан от Джери Сейнфелд и Лари Дейвид, и въпреки че всъщност е записан в Лос Анджелис, се е намирал в Ню Йорк, а Горният Уест Сайд е точно. Това беше толкова голяма сделка, че големите вестници в Ню Йорк всъщност водеха истории на първа страница относно решението на продуцента да спре да го прави, когато обявиха през 1997 г., и над 76 милиона зрители бяха настроени, за да гледат последното шоу.

Seinfeld 1

Източник: Знайте вашата мемба

Но ... гласовете на Сейнфелд: колко струват те сега? Решихме да разследваме и това е, което дойдохме!

Джери Сейнфелд

Той се появява в 173 епизода на шоуто и е в списъка с гласове за цялото време, което излъчва - 1989-1998 г., но Джери Сейнфелд не е просто актьор. Той е режисьор, продуцент, писател и комик също Seinfeld е проект, който не само е участвал, но е и съавтор с Лари Дейвид. Серията беше малко за него и малко измислена, точно обратното Филм за пчелите. В това той играе гласа на Бари Бенсън и той също е продуцент на филма и съавтор написва също.

Seinfeld 2

Източник: изкуства

Преди Seinfeld, Джери Сейнфелд е комик от 15 години и редовно се появява в телевизионни предавания като Дейвид Летърман и Тази вечер шоу. Понастоящем той поема повече от изпълнителната позиция на продуцента с проектите си, почти на полу-пенсионирана основа и също така се опитва да напише книги както за деца, така и за възрастни, нещо, което се оказа доста успешно в.

Seinfeld 3

Източник: CraveOnline

Сега Джери Сейнфелд е на стойност над 800 млн. Долара, като приходите му от Сейнфелд през 2004 г. са 267 млн. Долара. Имаше и сделки на Microsoft през цялата му кариера, като се казва, че са му спечелили 10 милиона долара, а между 2008 и 2009 г. той всъщност е най-платеният комик в света. През 2015 г. той всъщност е направил списъка на Форбс, натискайки номер едно място, за най-платените комици на същата година също.

Майкъл Ричардс

Той играе Cosmo Kramer в 173 епизода, залепвайки с телевизионното предаване толкова дълго, колкото Джери Сейнфелд, но актьорството не е всичко, което може да направи Майкъл Ричардс. Той също е комик, също като Джери, както и продуцент за телевизионни предавания, и актьор. Това беше неговата позиция като Космо Крамер, която му спечели Primetime Emmy Award и това беше за "Изключителен поддържащ актьор в комедийна серия". Той не го спечели нито веднъж, той спечели три пъти.

Seinfeld 4

Източник: TV Guide

Друг, който започва като стоящ комик, често прави гостуващи изяви по различни телевизионни предавания и кога Seinfeld Самият той се завърна и отново се върна на комедийната сцена и се оттегли през 2007.

Seinfeld 5

Източник: TMZ.com

Днес Майкъл Ричардс е на стойност около 45 млн. Долара, а пенсионирането му е "принудено", след като видеоклипове от мобилни телефони, показващи, че са расистки, са вирусни. Оттогава работата му е изсъхнала.

Джейсън Александър

Играейки Джордж Костанца за 173 епизода, само докато Майкъл Ричардс и Джери Сейнфелд със сигурност не попречиха на кариерата на Джейсън Александър, той стана известен, обичан и уважаван комик, режисьор, актьор и актьор. Подобно на Сейнфелд, той е известен и с ролята си на лекота Красива жена, Филип Стъки. Следвайки това, той има много успешна кариера в Бродуей, като дори печели награди Тони за своите изпълнения. О, и само ако не знаеш, той дори изрази Уго на гаргоула в "Дисни" Грънчарят на Нотр Дам от 1996 г..

Seinfeld 6

Източник: Новини Развлечения

Над 50 филма и 50 телевизионни участия направи Джейсън Александър донякъде домакинско име и сега той се казва, че е на стойност над 50 милиона долара.

Джулия Луи-Драйфус

Освен актриса, Джулия Луи-Драйфус е известна с това, че е продуцент и комик и е известна с цял куп телевизионно шоу и филмови изяви заедно с нея Seinfeld изяви. Заради нея, тя се появява само по един епизод по-малко от останалите главни герои - 172 до 173. Тя продължава да развива процъфтяваща кариера, като си партнира не по-малко от 7 действащи награди "Еми", както и две за режисура. Всъщност, тя е имала над 20 различни номинации (и победи) в хода на кариерата си, включително American Comedy Awards, Primetime Emmy Awards, Satellite Awards, Screen Actors Guild Awards и още.

Seinfeld 7

Източник: суматоха

Джулия имаше пари и не се нуждаеше от собственото си богатство, за да помогне на семейството. Баща й беше предприемач, но беше решена да го направи сама. Всеки епизод от Seinfeld се казва, че я е натрупала над 150 000 долара и има постоянно успешна кариера в телевизията. Понастоящем тя е на стойност над 200 милиона долара.

Рут Коен

Показва се в 101 епизода от Seinfeld, Рут Коен играе Рути Коен, но в телевизионното шоу всъщност нямаше име, докато не стигна до края. Всъщност, тя само играеше допълнително, но можеше да се похвали да се появи в шоуто повече от всеки друг актьор, с изключение на главния актьорски състав, разбира се.

Seinfeld 8

Източник: WikiSein

За съжаление, Рут Коен почина през 2008 г. от инфаркт. РИП Рути Коен!

Уейн Найт

Той се появи в 45 епизода на Seinfeld, играейки ролята на Нюман от 1992 до 1998 г., но Уейн Найт също е комик, както и актьор. Той се е появил в повече от неговия справедлив дял от филми през годините и няколко, които бихме искали да споменем, включват хита от 1996 година, Космически джем, както и през 1999 г. Историята на играчките 2, в която играеше гласът на Ал Макхигин. Повечето от нас ще го запомнят като един от лошите момчета в стария класически филм от 1993 година, Джурасик парк - Денис Недри.

Seinfeld 9

Източник: Daily Mail

Днес Уейн Найт е на стойност над 8 милиона долара, а успехът му в телевизията и филма е зад това.

По-малки части:

Разбира се, имаше и редица други актьори, които редовно се появяват Seinfeld, и решихме, че трябва да запазим специално споменаване и за тези хубави хора.

Норман Бренер, например, играе ролята на "човек на тротоара" за 29 епизода, показвайки се в телевизионното шоу от 1990 до 1998 г..

Естел Харис редовно се появява и играе ролята на Estelle Constanza в 27 епизода от 1992 до 1998. Всъщност имаше доста известни имена, които се появиха, някои от които просто може да ви изненадат! Брайън Кранстън се появява в пет епизода на шоуто, а Бет Мидлер се появи в едно, както и Роб Шнайдер и Кортни Кокс.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map