Бренди Гланвил Диета и тренировка

Само една от реалните съпруги на съпругите на Бевърли Хилс (втора сезон) беше 42-годишната Бренди Ганвил, но никога не би трябвало да предполагате, че е била на възраст, която тя е гледала. Роденият в Калифорния Бранди не е просто телевизионна личност, а модел и с тяло толкова красиво, колкото нейното, не е изненадващо, това е?

Бранди Glanville Diet and Workout_01

Всъщност на 16-годишна възраст тя се премести от дома си в Калифорния в Париж, Франция, за да започне кариерата си за моделиране. В рамките на една година от избора си тя се озова на пистата в Париж, а през 17-те години, през които се появява, се занимава с редица престижни модни имена, включително Гучи, Джорджо Армани и Шанел. страниците на някои от най-обичаните ни списания като Cosmopolitan и Glamour.

Разбира се, не можеш да имаш такава страхотна кариера и да не се държиш под контрол, а само преди малко нейните тайни бяха споделени от личните треньори и диетолозите на звездите.

Бренди Ганвил Диета

Трябва да работите упорито, за да получите тяло, което да ви харесва, но трябва да ядете и точните неща и въпреки че се опитва да не бъде прекалено рестриктивна с храната, която може да се наслаждава, тя помпа тялото си, пълна с добри и здравословни храни, където е възможно.

Тя обича една сутрешна чаша кафе, например, но вместо висококалорична версия, тя замества високомасленото мляко за кърмачки без мазнини и използва подсладител, а не захар.

Бранди Glanville Diet and Workout_02

Тя все още си позволява да има и невероятната чаша вино. Тя призна, че е трябвало да променя диетата си, когато е станала по-голяма, но все пак й позволява да прави доброто от време на време. Барбекю пиле, направено на барбекю, например, е перфектно добре всеки сега и отново, и дори можете да си помогнете на някои здравословни домашни coleslaw. Защо да не добавите цяла колба до сместа и да имате добра рецепта за успех това лято. Докато се наслаждавате на слънцето в средата на деня, защо да не получавате и някои здрави плодове? Няма нищо по-добро от ароматно парче диня на горещ ден за печене, когато се къпете до басейна ... Ако само всички ние можехме да имаме дните за себе си, тази бляскава домакиня може!

Вижте това е да се опитате да отслабнете или да получите тялото си във форма във времето за бикини напълнени лятото - понякога това е най-малките ощипвам, които могат да направят света на разликата, като например размяна на пълномаслено мляко за ниско съдържание на мазнини сметана , или с по-малко захар в горещите ви напитки.

Бранди Гланвил тренировка

Освен че признаваше, че е променила някои неща в диетата си, когато е станала по-голяма, тя също преоценила нивата на упражненията, които прави всяка седмица, и осъзнавала, че ще трябва да направи повече, за да получи това тяло на бикини , След като взима децата си на училище сутрин, тя тръгва право за сесия на Пилатес с личния си треньор и обича да ходи на велосипеди с децата си, да излезе с малките си или да се разхожда или да джогинг, в гората и хълмовете, които се намират в дома й.

Бранди Glanville Diet and Workout_03

Виждате ли - не е нужно да плащате за скъпо членство в салона, за да получите бикини готови за това лято. Всичко, което трябва да направите, е да се движите повече, както показа Бранди Ганвил - колкото повече се движите, толкова повече калории изгаряте и колкото по-бързо ще получите по-слабо. Комбинирайте това с няколко упражнения за натоварване с тежести и дори ще започнете да тонизирате и да получите тази дефиниция на мускулите, които искате също. Всъщност, това е точно това, което Пилатес Ви предлага, и защо толкова много знаменитости изглежда се люлеят на тази тренировка!

Освен упражненията, които тя прави, тя винаги предприема други стъпки, за да остане годна и здравословна, и само един от малките трикове, които обича да използва, е да не взема асансьора и винаги да поема стълбите. Тя си притиска задника, но тя е допълнителна опция, но когато се опитвате да запазите фигурата си под контрол, всяко малко помага и Бранди току-що доказа,!

Leave A Comment

29 − 22 =