Как да се отърва от пъпка, бързо?

То'е време, откакто направихме Twestion! Че'ако се върнете от 1998 г. (И следващия път можете да ме зададете тук.) Този конкретен въпрос обаче е толкова универсален, че обхваща поколения, това е проблем през 1998 г., а през 2008 г. , и аз'сигурен съм, че ще продължи до 2018 г. и след това. аз'говоря за моментите в живота, когато просто трябва да имате чиста кожа, а след това, ето и ето, са проклети с гигантски червени недостатъци в възможно най-очевидно положение. О, човечеството!

Тук'Симоне'и Twestion: ПОМОГНЕ! Имам огромен недостатък на бузата си и имам приятел'Сватбата на Сат! Как да се отърва от него бързо!

Сега красотата на Twitter не е само в лимита от 140 знака (принудена краткотрайност, която аз оценявам като една, тъй като имам склонност да прекарвам дните си, работейки по статии с над 1200 думи). То'също е фантастичен начин да се тълпи източник, така че вашето Twestion не е'току-що отговорих МВР но също и целият Twitterverse (и Facebook-айят, защото и аз осчетоводох въпроса там). Опции, хора! Че'това, което е'всичко е наред.

Така че тук'закръгля се от това, което правят и аз се заклевам за незабавно унищожаване на zit. Ако имате любимо средство за отстраняване, уведомете ни в коментарите!

ПРОДУКТИ, КОИТО ЛОВ НАГРАДИ

Не един, но два Tweeples препоръчва това (което можете да купите в Канада в Sears). Съдържа етерично масло от градински чай.

@EpicMakeup: за Zits обичам SAMPAR'- Простуална писалка - да го използвате на всички мои клиенти знаменитост! Вземи един!

@FournierComm: @SamparParis Prodigal Pen е най-добре да се отървете бързо от нежелани пъпки и мирише страхотно

След това има и тези стари любими изследвания, които очевидно показват, че масло от чаено дърво е толкова ефективно, колкото бензоил пероксид, но с по-малко дразнене. (Някои козметики опровергават това, така че може да е въпрос на опит и грешка, за да видите какво работи за вас.)

@Gimped: Магазин за тяло'маслото от чаено дърво. Обикновено ми изчиства в рамките на 2-4 дни.

аз'm не сте сигурни какво са активните съставки тук, но това е тонер, който би бил чудесен за всички останали сили за сушене:

@kjourdanduff: Мери Кей сред другите елементи.

И това гликолова и салицилова киселина основа на място лечение звучи много обещаващо:

@krystalmaietta: Marcelle's AC-SOLUTION Коректор на несъвършенствата. Дори и най-лошите ми недостатъци не't продължава повече от 2 дни.

Следващите няколко съобщения идват чрез Facebook. Активното вещество в тази естествена форма е салициловата киселина:

Courtenay казва: Aveda външен мир Акнето на място акне. Удивително и не пълни с луди химикали

Друга опция за салицилова киселина:

Мариса казва: Клинично точково лечение, или друго лечение с 10% салицилова киселина. Салициловата киселина е бета хидрокси киселина, така че тя прониква дълбоко в порите, за да убие вътре в гърлото.

И тук'е трета опция за салицилова киселина:

Мария казва: "О, човече! Току-що започнах да използвам "Не Зит Шерлок" от Блис и ми харесва досега ... но това'само ден. аз'Ще те държат публикувани!

Разбира се, този списък не би бил пълен без извикване на бензоил пероксид. Току-що приключих с историята на акнето и от гледна точка на извънборсовите неща'най-много дерми' отидете на съставка (въпреки че може да бъде сушене / дразнене, ако вие'не е толкова мазна).

Тома казва: Крем за почистване с ултра бърза реакция Clearasil, го използват години наред'е чудесно за намаляване на червенината, както и на размера!

аз'никога не съм чувал за този следващ, така че си го представям'но това е очевидно налично в Walmart, Costo и Rexall и работи с бензоил пероксид, салицилова киселина и бензалкониев хлорид (антибактериален).

Мишел казва: Система без акне. Можете да го получите в аптеки и работи по-добре от проактивни! Използва го години наред.

АКО ИСКАМ ДА БЪДЕ АВАРИЙНО

Две Tweeps предложиха пътуване до дермата (наред с други неща, харесвам @beautywoome'предложението за прилагане на [фалшиво] тен:

@ beautiwoome: Лосион със сяра и слънчев тен! Сериозно. И ако е така'за да се инжектира това с кортизона!
@vivp: достатъчно време за посещение на дермата за кортизон изстрел? крайна мярка, но след това отново е сватба

И това е отличен съвет (който може да си спомните, че последвах себе си за това събитие)! Повечето големи градове ще разполагат с клиника за акне, в която се настаняват спешни, често срещани за един ден срещи. (В Торонто, опитайте клиниката за акне в Торонто'ще ви таксувам като $ 10.) Какво те'ще го инжектирате с кортизон, който драматично ще намали възпалението и ще ускори лечението. Обикновено ще започне да се спуска в рамките на няколко часа, а в рамките на 24 часа, ще бъде плоска като палачинка и напълно покриващо.

Просто не'Не отивайте за това лекарство прекалено често, защото повторните инжекции на едно и също място могат да накарат кожата да изглежда потънала в нея (защото тъканта може да атрофира). Вярвам, че повечето места са спечелени'не правите повече от три инжекции на едно и също място и наистина, ако сте'тъй като имате такива видове въпроси, тогава имате нужда от по-дългосрочно средство за защита. Y'всички знаем, че предлагам това. (Въпреки че Нора, чрез Facebook, казва: Blu-ф! То'това е единственото нещо, което работи за мен! То'е малко скъпо, но това'си струва!)

МОЯТ ПРОТОКОЛ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА СПЕШНИ ИЗТОЧНИЦИ

Все още четене? Добре, защото това е, което правя в тези редки предменструални моменти, когато съм убежище'взех масло от черен дроб на треска и кожата ми реши, че трябва да бъда наказван.

1. Сега знам, че всеки казва, че никога не се опитвайте сами да извлечете пъпчици и това е добър съвет, но понякога просто трябва да ускорите изцелението. Ако пъпът е "узрял", т.е. не е един от тези твърди, под кожата вид, това, което искате да направите, е вземете стерилизирана игла (МОЛЯ, уверете се'стерилизирано около 30 секунди в водороден пероксид или алкохол за разтриване) и след това внимателно пробийте епицентъра от (също стерилизирания) пъпка.

2. След това, също внимателно, натиснете надолу от двете страни на пъпката с пръсти. Обвивам моята в Клеенекс, така че те'също са стерилни. То'е много важно да натискате и да не изстискате, защото не'Не искам да повреждам или да си набивам кожата.

3. Ако някое "нещо" излезе, чудесно! Но ако не, не'Не се опитвайте да го направите, защото вие'само ще влоша ситуацията. Вместо това стерилизирайте отново района и продължете...

4. Бентонитна глина!

аз'Аз ви казвам, това shiz е по-добре от всеки продукт на акне без рецепта I'опитах. Разклатете малко от праха върху дланта си (спечелихте'т се нуждаят от много) и след това го разбъркайте с малко вода, докато се образува паста. Нанесете я върху пъпката за една нощ и аз ще я изсъхна като магия. Бентонитът просто е невероятен при извличането на примеси като нищо друго'които някога сте използвали.

UPDATE: Поръчайте Bentonite Powder от Well.ca без минимална поръчка и БЕЗПЛАТНА доставка в Канада!

Освен това, някои други неща, които са работили за мен, са: а) залепване на пъпката, за да се намали възпалението; b) попадане на Advil (също така намалява възпалението); в) включване с Zeno Hot Spot; и г) удвояване на противовъзпалителна диета, напр. дива сьомга, зелен чай, пресни плодове и зеленчуци, много вода и, разбира се, двойни дози масло от черен дроб на треска.

Мега зит някога е разрушил специално събитие за вас?

Опитали ли сте някой от тези продукти, лечения или средства за защита?

Какви са виновниците, с които се кълнете??

Leave A Comment

33 + = 43