Как да изкараме пъпка по правилния начин

Пъпките имат умение да се показват в най-неподходящите моменти.

Както малко преди среща, важна презентация или може би дори сватба. Фигури! Там'нищо не е като ядосан, подут недостатък, за да разтърсиш доверието си.

Сега ти бих могъл вижте дерматолог за инжектиране на кортизон, за да поемете отока надолу. Но това може да бъде скъпо или твърде далеч за пътуване; често можете'Т да получи среща в последния момент, така или иначе. Плюс това, направете грешно, може да остави белег / вдлъбнатина! (Случи се веднъж за мен, макар че благодарно след няколко месеца изчезна.)

Можете също така просто да оставяте пъпката си самостоятелно, т.е. режимът "не правете нищо". Не-кистичните зъби обикновено се излекуват само седмица или по-малко. 

Но понякога нямате друг избор освен да вземете въпросите в собствените си ръце буквално! Наистина го разбирам.

Така че, ако трябва да пуснете тази пъпка, прочетете първо:

Ползите от изскачането на пъпка

Всеки винаги казва, че никога не трябва да изстисквате зит. аз'ти научи, че никога не можеш да кажеш никога в красота.

Ако пъпът е готов, а ако го направите правилно, има някои ясни ползи за добива:

Причини да не поп пъпка

Ако не го направя, бих се сдържал'Също така споменават и клопките на попадащи пъпки. Това са някои от проблемите, които могат да възникнат:

Как да разберете, когато пъпчето е "готово"

Добре, все още искате да направите това? Първо, трябва да направите оценка на пъпчето:

правя помислете за изскачане на пъпка, когато има мека бяла глава. Това означава, че гнойът е близо до повърхността на кожата и е готов за източване без много усилия.

дон'T опитайте се да направите пъпчица, която е сляпа или кистозна. Това са дълбоки, заразени удари, които са далеч под кожата'на повърхността. Те се чувстват трудно и често са болезнени на допир.

Инструментите, от които се нуждаете

Сега го'за да съберете вашите инструменти. Уверете се, че имате следните неща, преди да извършите тази незначителна самостоятелна операция:

Как да изкараме пъпка по правилния начин

Следвайте тези стъпки за успешно извличане на дома:

1. Почиствайте ръцете си. Измийте ръцете си със сапун и топла вода. Изсушете с чиста кърпа.

2. Почистете лицето си. Измийте и внимателно ексфолирайте лицето си. Може да искате да направите това в душ, за да остави горещата пара да омекне гнила. (Ако не, можете също така да пуснете чиста кърпа под гореща вода, извадете я и я покрийте за няколко минути.)

3. Стерилизирайте вашите инструменти. Дезинфекцирайте иглата и / или комедовия екстрактор, като го предавате през пламък. Оставете го да се охлади, а след това избършете с триене алкохол. 

4. Стерилизирайте пъпа. Натъркайте алкохол на самата пъпка и наоколо. Избършете пръстите си и / или поставете латексовите ръкавици, ако ги използвате. 

5. Пронижете пъпа. Дръжте иглата паралелно на кожата си и внимателно пробийте бялата част отгоре в същата паралелна посока. Така че го пробождате, а не надолу. Причината, поради която не'не искате да пробиете, защото това поощрява бактериите да бъдат изтласкани обратно в порите.

6. Създайте малка сълза. Докато иглата все още е в пъпчето, издърпайте го нагоре, за да издърпате - да, издърпайте кожата. Това създава малка, чиста сълза, от която гнойът може безопасно да се оттече. Тъй като бялата глава е вече мъртва кожа, това не трябва да причинява болка или увреждане на кожата.

Д-р Оз наскоро демонстрира тази техника. Отидете на 1:00, за да го видите:

7. Освободете гной. Сега можете леко да натиснете надолу по страните на пъпката, за да изкарате гънката. Уверете се, че носите ръкавици или че сте вие'съм увити пръстите на индекса в чисти тъкани. Искате да използвате задвижващо движение, натискайки надолу и надолу, така че материалът може да излезе и излезе през порите. (Помислете: вертикално, не хоризонтално!) Бъдете наясно, че използвате подложките на върха на пръстите си, за да натиснете, вместо на ноктите.

Можете също така да използвате страната на иглата, за да приложите натиск върху пъпа. Връзката на комедония екстрактор е още една опция, но е изключително предпазлива да не натискате твърде много!

Ако нищо не излиза или пъпът започва да кърви или плаче, то определено се оттегля. 

8. Нанесете сух лосион. Потопете пъпа с разтриващ алкохол, а след това вашето място лечение на избор. Оставете кожата си сама поне за един час, преди да приложите някакъв грим.

Направи го! Поздравления за една (надявам се) успешна сесия за извличане на дома. Сега можете да покриете пъпката си в последните си етапи на изцеление!

Прикриване на изскочили пъпка

Има няколко продукти за грим, които се кълна в следното:

Направете за някога пълното покритие Concealer е непрозрачно, водоустойчиво и се предлага в тонове нюанси. То'това, което аз винаги разчитам, когато имам нужда да покрия нещо и не'не искаш да се притесняваш, че корелаторът ще избледнее или ще се размаже. Той абсолютно не се поглъща и дори не изисква прах да се постави.

RMS Красотата "Un" Cover-Up е страхотно, защото'с кокосово масло, което естествено е антибактериално, така ще ускори лечението. Това е, което използвам, когато пъпчето все още е докосване и върви, а аз не'Не искам да рискувам да се влошава с редовния грим.

Това каза, че определено трябва да настроите "Un" Cover-Up с прах или ще изчезне / плъзнете. За това ми харесва новата RMS Beauty Tinted "Un" прах, която е прав силициев диоксид и железни оксиди (има и безцветна версия). Вие сте предназначени да го притискате пестеливо с доставената гъба, което е страхотен метод за пъпки. След това просто изхвърлете праха от следи от излишен прах. Имайте предвид, че ако приложите цялото му ухапване с голяма, пухкава четка, то ще изглежда крехка. 

Моят последен съвет е да инвестирате в малка четка за устни, за да направите вашата прикриваща работа. Повечето четки за козметика са прекалено големи, за да привлекат корелатора на малки малки петна, а не навсякъде около краищата! Четка за устни е просто перфектна. Мисля, че Лиза Елбридж нарича това прикриване, но това'нещо, което аз'правя от години. Моята абсолютна любима четка за това е японската прибираща се четка за устни. Някои от евтините са твърде прекалено твърди и изкривени!

заключение

То'Вярно е, че ти вероятно Не трябва'Не пускайте пъпките си ... освен ако не направите това правилно! Защото нека'да бъдем истински, ние'всички са били в тези спешни ситуации красота, където просто трябва да се случи.

Така че, ако имате пъпка, която е узряла и е готова и извън "триъгълника на смъртта", след това дайте тези съвети да опитате. аз'ще се обзаложа, че вашето извличане ще има по-успешен резултат, отколкото ако опитате това, което повечето хора правят, а именно да атакуват и мацерират пъпа, причинявайки синини, кървене или белези.

Не забравяйте да работите винаги с чисти, стерилизирани инструменти и кожа и че искате да пробиете през, не е надолу. Да, разкъсването на главата на пъпчето звучи малко страшно, но аз'опитах тази техника и наистина работи! Няма никаква вреда.

Позволете ми да знаете как се справяте!

1. Сапун за ръце | 2. Пяна за почистване 3. Подложки за палатки за очила 4. Игли | 5. Extractor | 6. Триене на алкохол 7. Памук за лице | 8. Латексови ръкавици 9. Лосион за сушене 10. Пълно покритие 11. "Un" покритие 12. Оцветен "Un" прах | 13. "Un" прах | 14. Четка за устни

Ти ли поп си пъпки? Опитали ли сте тази техника?

Leave A Comment

69 + = 74