Имате ли акне? Тази бутилка чист витамин А може да бъде вашият нов BFF | progressivenewsdaily.info

Имате ли акне? Тази бутилка чист витамин А може да бъде вашият нов BFF

Спомнете си как ви казах още през 2010 г. да купите малко масло от черен дроб на треска за кожата му и по-специално ползите от акне?

Добре, изтрийте това. аз'бях взела нов добавка за по-голямата част от тази година, и то'когато ви дадох актуализация. Точно като масло от черен дроб на треска, то'имам витамин А, който работи толкова добре, за да предотврати появата на петна и да запази кожата си млада, но никоя от другите съмнителни съставки (които аз'ще ви кажа за секунда).

Тук'това е малкото момче'и намерих дом в моята схема:

InterPlexus NutriSorb Течен витамин А, на Amazon.com и Vitacost.

То'чист, течен витамин А и не'Не променяте мелома си изобщо за ползите от тази съставка. За да преосмислите, ето някои от многото неща, които витамин А прави...

Витамин А има полза

  • Помага да се асимилират витамините D и К. (Без наличието на витамин А, тези основни хранителни вещества не се съдържат'Т работа също.)
  • То'необходими за нормалното функциониране на имунната и репродуктивната система.
  • Той поддържа здравите ви очи и може да намали шансовете ви да настъпи макулна дегенерация, нощна слепота и други зрителни смущения.
  • То'е критично хранително вещество за поддържане на здрави кости, зъби, кръв и нашият генетичен материал, рибонуклеинова киселина (РНК).
  • Това може да помогне за възстановяване на здравословно либидо.
  • Той се противопоставя на естрогена (по-голямата част от нас са силно естрогенни) и насърчава синтеза на прогестерон.
  • Той подпомага протеиновия синтез и позволява белтъците да се усвояват по-ефективно. (Протеиновият дефицит се свързва със стареенето и стареенето на кожата.)
  • Той спомага за поддържането на целостта на кожата и лигавиците. (Прочетено: това ви помага да останете млад!)
  • Помага за изчистване на кожни заболявания като акне, екзема, напукани устни и пърхот.

Очевидно е, че последните няколко бита са това, което ние'много се интересувате, но това е така'всички свързани. Ако вашите проблеми с кожата са резултат от дефицит на витамин А (и те често са), коригирайки това'също така получавате по-здравословно отвътре.

Диетични източници на витамин А

Знам какво ти'мисля отново. "Защо може'Аз просто се зареждам с такива източници на храна, за да излекувам акнето си?

аз'Аз не чукам плодове и зеленчуци, но трябва да знаете, че всъщност има две форми на витамин А:

Съжалявам за визуалната.

Много хора всъщност прочистват акнето си само от еднократно или два пъти седмично подслаждане на черния дроб, но напълно разбирам, ако идеята за това превръща стомаха ви. Че'Ето защо Nutrisorb A е страхотно. Съставките са вода, глицерин и ретинол под формата на ретинол палмитат, който се получава от черна боровинка.

Как да използвате Nutrisorb A

Всяка малка бутилка (това е'е с едни и същи размери, колкото бутилка Ddrops, ако сте'опитвате тези) е пълна с ясна течност, която се отделя от падането.

Можете да го вземете или устно, или локално.

Всъщност нека'малко повече за дозиране?

Дозировка на витамин А

Една капка Nutrisorb A съдържа 2500 IU ретинол и е препоръчителен дневен "сервизен" размер. Според д-р Рей Пийт: "Средният човек е вероятно да бъде хипотироид и да се нуждае само от 5 000 единици на ден".

Най-вероятно ще трябва да си играете с дозиране, докато не откриете какво работи за вас. Твърде малко витамин А и спечелихте'Не поправяйте проблемите с кожата си, но твърде много и може да потискате щитовидната жлеза, така че трябва да намерите баланс. По принцип, колкото по-висок е метаболизмът ви (функцията на щитовидната жлеза), толкова по-високи ще бъдат хранителните Ви и следователно витамин А изисквания. Стресът и излагането на светлина, както на открито, така и на ярко осветление на закрито, също могат да увеличат нуждата ви от витамин А..

Токсичност на витамин А

Знаех те'да бъдете любопитни за това, тъй като хората често се страхуват от предполагаемата токсичност да приемат витамин А. Отново отлагам този цитат от д-р Рей Пийт:

"Токсичните ефекти на изключително големи дози, като например 500 000 до един милион IU, изглежда са от оксидативни процеси (гранясване), които се предотвратяват от адекватния витамин Е или от антитироидни ефекти. Открих, че когато се нуждая от витамин А за да намаля, имам тенденция да натрупвам каротин в моите калуси, което се случва, когато функцията на щитовидната жлеза е по-ниска, намалявайки необходимостта от витамин А ... Калусите на дланите или ходилата трябва да служат като индикатор за това кога тъканите ви са наситени с витамин А Около 100 IU витамин Е ще ви помогне да предотвратите загубата на витамин А чрез окисляване и вероятно да намалите вашите изисквания за това.

Очевидно това не е медицински съвет, но вярвам, че опасностите от токсичност са доста ниски в дозите, които ние'(5000 IU дневно). Както казва д-р Пиър, ако сте'много се притеснявате, вземете добавка от витамин Е и наблюдавайте дланите на ръцете си за признаци на натрупване на каротин (оранжев цвят).

Какво ще кажете за други добавки на витамин А??

Вече не препоръчвам масло от черен дроб на треска или някакви други форми на рибено масло или добавка на витамин А, освен Nutrisorb A.'защото те'(PUFA), които бързо се окисляват в организма ни и ни "шега" допринасят за всичко от рак на хормонален дисбаланс до възпаление и ускорено стареене. Аз ги избягвам на всяка цена. (Но това'вероятно е друга статия за друг ден.) Nutrisorb A съдържа не само нулеви PUFA, но и защото'тя е мицелирана, на водна основа формулировка'също така се правят без сурови химикали и детергенти, които се използват в процеса на емулгиране на други добавки на витамин А..

Къде да го купя

Можете да намерите InterPlexus Nutrisorb A на Amazon.com и Vitacost.

Кажете вашето мнение

Опитахте ли Nutrisorb A?

Има витамин А от други източници, които са променили вашата кожа?

Какво друго ви е помогнало да се справите с акне, екзема или пърхот?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map