Uusi öljynpuhdistusmenetelmä: Kuinka puhdistaa ihosi öljyllä ja kankaalla

Yksi yksinkertaisista muutoksista, joita voit tehdä ihonhoitorutiiniin, joka on usein hämmästyttävä lopputulos! Aloitetaan pesemällä kasvosi öljypohjaisella puhdistusaineella ja lämpimällä, märällä liinalla.

Siitä lähtien, kun hyväksyin tekniikan I'i näytän alla, ihoni on tullut pehmeämpi, pehmeämpi ja paljon puhtaampaa.

Tässä artikkelissa opit:

Öljynpuhdistus vs. kankaiden puhdistus

Ensin, anna'selvittää eräitä mahdollisia sekaannuksia.

Mitä minä'm kutsuu "öljyn puhdistusmenetelmä" on oikeastaan ​​hybridi kahdesta eri puhdistusmenetelmästä.

Mikä on öljynpuhdistus??

Öljynpuhdistusmenetelmä nousi Internetin maineeseen noin seitsemän tai kahdeksan vuotta sitten. Perusteella "like like houkuttelee kuten", ajatuksena on hieroa yhdistelmä puhdasta, luonnollista öljyä ihon yli puhdistaa sitä varovasti ja liuottaa karkaistu tulppa sebum. 

Nykyään löydät kymmeniä erilaisia ​​menetelmiä, mutta voin todistaa, että alkuperäiset ohjeet olivat käyttää risiini- ja oliiviöljyjä ja hierovat niitä jopa 20 minuutin ajan! Poistumisohjeet olivat't liian spesifinen, ja monet ihmiset neuvosivat jättämään osan öljystä iholle myöhemmin "kosteusvoiteeksi".

Että'Siksi tämä tapahtui minulle. Mutta minä'Olen iloinen, annoin sen toisen kuvan, kun olen oppinut Hot Cloth Cleansing... 

Mikä on Hot Cloth puhdistus?

Hot Cloth Cleansing sai ensin Ison-Britannian, kahden puhtaan puhdistuksen ansiosta, joka saavutti kulttitietoja. Eve Lom's Cleanser on öljyinen balm, joka käynnistettiin 1980-luvulla, kun taas Liz Earle's Cleanse & Polish Hot Cloth -puhdistusaine on kerma, joka ilmestyi kymmenen vuotta myöhemmin. 

Kummallakin on yhteistä se, että he ovat'on tarkoitettu poistettavaksi pehmeällä kankaalla ja kuumalla vedellä. Mutta arvaa mitä? Voit käyttää kangasta kaikenlaisia ​​öljypohjaisia ​​puhdistusaineita, balmeista ja voiteista suoraviivaan öljyyn!

Joten ... mitä minä'm kannustaa on yhdistää nämä kaksi menetelmää molempien hyötyjen ja ei mitään alaspäin! 

Miksi öljyjen puhdistusmenetelmä on parempi kuin kankaalla

Tekniikka I'Käytössä on kevyempiä öljyjä ja vähemmän hierontaa kuin alkuperäisessä öljynpuhdistusmenetelmässä, jotta vältyttäisiin rikkoutumisilta. Plus, siellä's keskitytään paremmin asianmukaiseen poistoon ja kuorintaan lämpimällä, märällä liinalla.

Seuraavassa on joitain syitä, miksi rakastan pestä kasvoni näin:

Syvempi puhdas: Tiedät miten siellä's usein jäännöstä puuvillapohjallesi, kun käytät väriainetta jopa sen jälkeen've pestäsi kasvosi? No, se ei koskaan tapahdu, kun pestään öljyllä ja kankaalla. minä've löysi sen tehokkaammaksi kuin perinteinen kaksinkertainen puhdistus!

Lempeä: Toisin kuin monet puhdistusaineet, tämä ei koskaan jätä ihoni tunne tiukka tai "riisuttu". Öljyt ovat luonnollisesti sulfaattia, joten ne voittivat't vaarantaa kaiken tärkeän ihon eston.

kuorinta: Toimenpide, jolla öljy poistetaan kankaalla, myös houkuttelee kuolleita ihosoluja. Lisäksi lämpö ja höyry auttavat pehmentämään niitä niin, että ne ovat'helpompi nostaa pois. Tämä on erittäin hellä tapa hioa ilman ärsytystä, jota voit saada hapoista ja pensaikoista.

Nostaa kiertoa: Ei vain lämpimän kangas auttaa pehmentämään ihoa, mutta myös lisää verenkiertoa ruusuisen hehkun. Siitä lähtien kun sinä'vain pitää kiinni kangasta kasvosi vain sekunteja kerrallaan, siellä's hitaasti herkkää höyrytysriskiä.

Parantaa tunkeutumista: Puhdas iho, jossa on laajentuneet huokoset, on herkempi paikallisille tuotteillemme. Ne'pystyt tunkeutumaan paremmin, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi saada suurempia tuloksia!

Kuka pitäisi puhdistaa näin

Öljyn ja kankaiden puhdistus kauneus on, että lähes kaikki voivat tehdä sen. Tässä ovat ihon olosuhteet, jotka soveltuvat:

Kuka ei saisi puhdistaa näin

Sanotaan, että on olemassa muutamia ihmisiä, tämä ei ehkä toimi niin hyvin...

Akuutti herkkyys: Joillakin ihmisillä on iho, joka on niin herkkä, heillä on vaikeuksia sietää jopa vettä, puhumattakaan liinan lievästä hankautumisesta. Jos tämä on sinun, suosittelen sen sijaan vedenpitäviä puhdistusaineita, kuten Bioderma Sensibio H2O tai Refresh Botanicals Eye + Face Makeup Remover (luonnollinen micellar). Vaihtoehtoisesti voit kokeilla kangasprosessia, mutta jäähdyttimen veden lämpötilaa. Ole aina lempeä kankaalla ja vältä voimakkaita hankauksia.

Öljyn herkkyys: Dermatologi, tohtori Nowell Solishin mukaan jotkut ihmiset ovat niin herkkiä tietyille öljyille, että jopa yhden kontaktin heidän kanssaan voi aiheuttaa ihoreaktioita, kuten aknea. Kevyillä öljyillä ja oikealla poistotekniikalla'mutta vähemmän'on vielä mahdollista. Jos tämä on jotain sinä'uudelleen huolissaan, voit yrittää käyttää kevyttä, kermainen kasvopesu sijasta suoraan öljyä.

Milloin puhdistetaan

Koska tämä on syväpuhdistus iholle, se'joka on sopivin iltaisin, kun likaa, öljyä ja muita roskia on poistettava perusteellisesti. Se'Erityisen tärkeää, jos sinä'olen ollut aurinkovoidetta, meikkiä ja / tai silikoniin perustuvia tuotteita.

Olettaen sinut'olen peseytynyt kasvosi ennen sängystä ja vaihtavat tyynyliinat säännöllisesti, minä don't ajattelevat, että tämä on tarpeen aamuisin. Ihosi tarvitsee luultavasti vain lievän, sulfaatittoman kasvonsuojaimen, micellar-puhdistusaineen tai yksinkertaisesti vesihöyryn.

Parhaat tuotteet

Ennen kuin aloitat, sinä'tarvitset öljypohjaisen puhdistusaineen ja pehmeän liinalla. Seuraavassa on joitain suosikkeihini...

Öljyt

Jos haluat käyttää suoraa öljyä, paras on öljy, jota sietät. 

Kuten sanoin, minulla oli kauhea kokemus pyörillä ja oliiviöljyillä, mutta minä've oli menestys käyttämällä kookosöljyä. Minulla on akne-altis iho, joka reagoi paljon öljyjä, mutta minulle kookospähkinä ei ole lainkaan comedogeeninen. 

Kookosöljy (ja vähäisemmässä määrin jojobaöljy) on myös äärimmäisen hyllyvakaava. Tämä on tärkeää, koska haluat käyttää tuoretta öljyä, ei röyhkeä, joka muuttuu tahmeaksi. Se'on edullisempaa ostaa öljy, joka kestää sinua vuosia ja paljon paremmin huokosiin!

Vaikka rakastan skvalanöljyä, se onkin's suosikkiöljyni kaiken aikaa! & # x2014; se's sopii paremmin kosteutukseen kuin puhdistukseen. Ei vain se uppoaa hyvin nopeasti, se's myös kalliimpia kuin muut öljyt, erityisesti määrät'd käyttää täällä.

Balms, voiteet, rasvat ja maidot

Sinä et't todella tarvitse käyttää öljyä tällä puhdistusmenetelmällä. Öljypohjaiset balsamit voivat antaa sinulle samat tulokset, mutta yleensä tuntuu ylellisemmältä ja kylpyläisemmalta, jos sinäkin'siihen. Voiteet, voiteet ja maidot toimivat myös hyvin, mutta ne ovat kevyempiä.

Jotkin näistä tuotteista saattavat antaa ohjeita vain huuhtelemaan vedellä, mutta minä'En ole koskaan löytänyt sitä liian tehokasta. Saatat olla saamatta ihoa puhtaaksi, ja jäljelle jäänyt jäännös saattaa jopa aiheuttaa puhkeamista ja ärsytystä. Niinpä suosittelen kangasprosessin käyttämistä parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja seuraamalla asianmukaista kosteusvoidetta.

Huomautus: I'että monet näistä tuotteista sisältävät tyypillisesti vähemmän stabiileja öljyjä, jotka edistävät ikääntymistä, kun ne jäävät iholle. Joten ole varovainen niiden poistamisesta ja muista käyttää tuotteita nopeasti nopeasti, mieluiten muutamassa kuukaudessa. 

liinat

Mitä's on paras tyyppi irrotettavaksi käytettävästä kankaasta?

Muslinkankaat, kuten Eve Lom ja MV Organic Skincare, tulevat olemaan pehmein ja lempeä. 

Mutta täällä'se asia. Sinun täytyy käyttää puhdasta liinaa joka kerta. ÄLÄ KOSKAAN käytä uudelleen kangasta! Kosteat liinat voivat kasvattaa bakteereja ja homeita, joita voit siirtää takaisin kasvoillesi sekä jäljellä olevat kuolleet ihon ja roskat. 

Ellei haluat käyttää pesua koko ajan, ratkaisu on varastossa vähintään viikossa'niin että voit aina olla tuoretta. Koska monet mysliinit voivat saada kalliita, joten ostin Ikea joukon ohuita valkoisia kasvonauhoja ja ne toimivat hyvin minulle! Se's tärkeämpää käyttää puhtaita liinoja kuin kallein kankaalla.

Kuinka tehdä öljynpuhdistusmenetelmän kankaalla

Okei, tässä menemme! Nämä ovat seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: Poista meikki (valinnainen)

Jos käytät meikkiä, voit halutessasi tehdä ensimmäisen läpäisyn ihollesi, huulillesi ja silmäalueellesi valitsemallasi meikinpoistolla (pidän Bioderma Sensibio H2O: sta). Tämä ei ainoastaan ​​estä erittäin likaista pesulappua, mutta se's myös lempeämpi tapa ottaa pois kaikki ripsivärit, vanteet ja varjot sen sijaan, että hankaa herkkä iho kankaalla. 

Huomaa: Koska käytän yleensä erittäin kevyesti RMS-kauneuden meikkiä ja putkimainen ripsiväri, en't aina vaivaudu tähän vaiheeseen!

Vaihe 2: Käytä öljyä tai öljypohjaista puhdistusaineita

Varmista, että kasvosi on kuiva. Ota pieni määrä öljyä, balsamia, kermaa jne. Ja hieronta iholle muutaman sekunnin ajan, vain tarpeeksi kauan, jotta lika ja meikki hajoisivat.

Vaihe 3: Öljyn emulgointi (valinnainen)

Jotkut öljytyypit emulgoivat (tulevat maitomiin), jos lisäät hiukan vesipisaroita sormenpäilläsi. Tämä helpottaa niiden poistamista. 

Vaihe 4: Levitä lämmintä, höyrytettyä kangasta

Ota tuoretta, puhdasta kangasta ja laita se veteen, joka on niin kuumaa kuin kuumaa kuin löydät mukavalta. Vedä kankaasi kasvoillesi, hiukan höyryttämällä ihoa noin 10 sekuntia. 

Vaihe 5: Pyyhi varovasti öljy pois

Käytä kangasta pyyhkimällä varovasti pois puhdistusaine, ottamalla meikkiä, likaa ja kuolleen ihon mukana. Jälleen, ole varovainen, älä hiero.

Huuhtele kangas ja toista höyry / pyyhintäprosessi jopa neljä kertaa.

Vaihe 6: Säännöllinen puhdistusaine (valinnainen)

Jos haluat olla varma, että öljy on kokonaan poistettu, voit seurata toisen puhdistusaineen. Tämä voi olla micellar vesi kuten Bioderma tai lievä sulfaattivapaa puhdistusaine. Jotkut suosikeistani ovat Graydon Face Foam, Caudalie Instant Foaming Cleanser, konsonantti Natural Foaming Face Wash ja Primavera Balancing Gel Cleanser.

Vaihe 7: Kuivaa kasvosi

Pese kasvosi kuivalla puhtaalla pyyhkeellä tai paperipyyhkeellä. Käytä suosikkihydraattoreita ja hoitoja tavalliseen tapaan!

Muuten kangaspuhdistus kuorelee niin hyvin, että sen pitäisi olla't käytä puhdistusaineita, puhdistusharjoja tai mikrodermittauslaitteita sen jälkeen, kun olet tehnyt sen. Käytän kuitenkin kuitenkin luotettavaa Lotion P50 -hoitoa, koska maitohappo on lievä ja se on's ei niin paljon exfoliator kuin täydellinen ihonhoito. Sama koskee uutta rakkauteni, COSRX BHA (joka on myös varsin hydratoiva). 

Muiden / voimakkaampien happojen suhteen se riippuu siitä, mitä ihosi voi sietää. Saatat hyvinkin löytää sinut't tarvitsevat niitä yhtä usein!

johtopäätös

Nyt sinä'sinulla on kaikki tarvittavat tiedot onnistuneesta tuloksesta Öljyn puhdistusmenetelmällä.

Vaikka ensimmäisellä kerralla minulla oli kauhea kokemus'm niin iloinen annoin öljyt toisen laukauksen. Kolme asiaa teki eron toisen kerran:

Lopputulos? Ihoni pysyi rauhallisena, ei ihottumaa, ei aknea ja minä've kokeneet vain hyötyä syväpuhdistus ja lempeä kuorinta. 

minä'Olen tehnyt tämän nyt lähes vuoden ajan, joten se on tullut pysyvä osa minun yönä ihonhoito-rutiinia.

minä'd rakastan kuulla, miten tämä tekniikka toimii sinulle!

Oletko yrittänyt öljyä tai kangasta puhdistusta?
Mitä's suosikki menetelmä?
Mitä tuloksia olette huomanneet iholla?

Leave A Comment

− 1 = 6