Parhaat pitkät kampaukset, joita on helppo hallita

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Leikasin pitkät hiukseni keskipitkäksi ja haluan't like it! Stilistit haluavat aina ottaa hiukseni, koska minulla on "pienet kasvot pienillä piirteillä". Minun on myönnettävä, tämä lyhyempi tyyli on helpompi räjäyttää ja tuntea terveeksi. Mutta luulen, että minä'm pitkähihainen tyttö!

Paljon tapoja minä'm kiinnittynyt hiukseni, jota minulla oli "takaisin päivässä." Olin malli 13 vuotta ja hiukseni oli minun rintaliivillä. Se oli paljon työtä, mutta sen arvoista. minä'En vain ole varma, että minulla on enemmän aikaa tai nuoria.

Jätin teollisuus viisi vuotta sitten kasvattamaan lapsia. Minulla on kaksi poikaa (2 ja 5-vuotiaat) ja hiukseni ovat lyöneet jokaisen raskauden jälkeen (putoaminen, kuiva, hauras jne.). Joten vuosien ajan se'on lyhentynyt ja lyhyempi.

Haluan löytää tuoreen, hallittavan, sultryn ja klassisen tyylin saadakseni minut 40-vuotisiksi. Voisitteko auttaa minua löytämään Life Cutin!?!?

(Itse asiassa Philadelphiassa asun, ja olen jo mennyt googlelle Torontoan ... joka on jyrkkä, luultavasti olisi järkevää kasvattaa hiuksiani kokonaan ennen kuin ryhdyin näkemään sinua.) Toivottavasti sinulla on kaunis päivä ja Kiitos. & # X2014; Rebecca

V: Rebecca, tässä minä olen keksinyt sinulle. En't ajattelevat, että sinulla on "Life Cut", koska sinulla on luonnonvarat kokeilla erilaisia ​​tyylejä.

Kysymykset ovat bang tai no bang, pitkä tai lyhyt, kerroksia tai ei kerroksia.

Joten tässä on joitakin leikkauksia ja tyylejä, jotka mielestäni näyttäisivät hienolta sinulle.

Voimme keskustella tästä edelleen, kun tulet sisään, mutta halusin heittää muutama asia siellä, jotta voit miettiä & # x2026; 

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

+ 78 = 87