Parhaan pesun ja kulumisen leikkaukset aaltoviileille

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Haluan leikkausta, joka on huono kunnossapito, ja se voi olla pestä ja käyttää, kun tarvitsen sitä. 

Minulla on hienoja hiuksia, mutta siinä on paljon. Se's melko hyvässä kunnossa, ei liian lämpövaurioitunut. Se on kevyempi päistä vanhoista folioista ja luonnollisesta valkaisusta. Tämä kuva näyttää nykyiset hiukseni, melko paljon, miten se kuivuu luonnollisesti. 

Vaikka se ryntää hieman, kun se's kauan, en't like käyttää leave-in hoitoaineet koko ajan. He painavat sitä, ja minulla on herkkä iho, joka menee hartioilleni ja takaisin kun käytän liikaa hiustuotetta.

Se on hieman luonnollista liikettä, mutta tärkeimpiä haasteita ovat ruumiin ja liikkeen ylläpitäminen ja tasoittaminen ilman punnitsemista hienoihin säikeisiin. minä'd myös haluavat saada korkeus kruunu. Kiitos neuvoista! & # X2014; Stefanie

V: Stefanie, kasvatkaa kauniit hiukset niin pitkään kuin mahdollista pitkillä kerroksilla. 

Juoksevuus on ihana, ja sen pituus on pitempi; joskus lyhyemmät kerrokset pudota ja menettävät virtauksensa.

Äänen lisääminen kruunuun on aina savun ja peilien ratkaisu. Hienoinen säätö huijaa silmää. Ottakaa osaa keskittymisen ulkopuolelta keskustaan, joka jakautuu kruunuun. Tämä jakaa hiukset tasaiselle kruunun molemmille puolille, mikä antaa sinulle eniten täyteläisyyttä.

Seuraavaksi olisi vähän paluuta lisää hissin.

Ohennepäät lisätään mukavaan kartioon pitkä tyyliin, sillä on hyvin vähän yksityiskohtia, lisäksi tekstuurin, värin ja muodon lisäksi pitkä hairstyle.

Käytän vettä puristamaan hiuksia kasvosi ympärillä. Pikku hauska on viileä nuoremmalle kuin sinäkin. Käytän tätä mallia oppaanasi.

Nämä ovat värejä, joita minä näen sinulle!

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

7 + 3 =