Paras leikkaus vaurioituneelle hiustyypille

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hyvä Bill, nykyinen hiusten tila on ohut, kuiva ja vahingoittunut. Luultavasti paras sana kuvaamaan sitä olisi "kurja". minä'm etsivät sopivinta leikkausta minulle.

minä'myös menetti paljon hiuksia, mutta onneksi se lopetti lopettamisen. Pestään se joka kolmas päivä. Muutama vuosi sitten pesin joka päivä, mutta se todennäköisesti pahentaa tilannetta nyt. En käytä vaahtoa, geeliä tai suihkeita, ja oikaisin hyvin harvoin. Yleensä leikataan noin olkapäähän, joskus lyhyemmäksi. Toivon, että hiukseni olisivat olleet ainakin olkani alle ja terveessä kunnossa.

Luonnollinen väri (kuten se on nyt) on harmaanruskea. En't värjää hiukseni. Vain ylempi kerros on vaurioitunut, mutta se on vahingoittunut todella huonosti. Minulla on paljon uusia hiuksia, mikä on hyvä. Hiukseni alkaa ajaa noin kolmasosaa matkaa alaspäin. En't ajattelevat, että lyhyt leikkaus näyttää hyvältä hiukseni aallotetun rakenteen vuoksi, mutta en't nähdä muita vaihtoehtoja. 

Ja minusta: olen 27-vuotias, 5' 3 "pitkä ja kasvoni muoto on soikea (mielestäni tai jopa suorakaiteen muotoinen).

V: Jurate, kiitos kuulemispyynnöstäsi.

Minulla on ilo kaikesta hiuksistasi.

Haluan ehdottaa yhden pituuden pitämistä ja ylimmän kerroksen ylläpitämisen, jotta se pysyy sileänä.

Se on yleinen ongelma päällyskerrokselle hienoilla hiuksilla; se vie kaikki väärinkäytökset. Usein hiukset alla ovat terveellisimmät.

Näiden leikkausten pitkien pehmeiden kerrosten leikkaaminen auttaisi korjaamaan tämän, paljastaen alla olevat terveelliset hiukset:

Muista vain, ei liian monta kerrosta, sillä tämä ohenee loppusi.

Leikkaaminen rocking shag pitäisi työskennellä sinulle melko hyvin:

Pidän tästä pehmeästä bangista, jolla on sekava rakenne:

Tämä on sinulle hieno värisävy:

Pidemmällä pituudella tämän pitäisi toimia vain värittämällä terveitä hiuksia alla. En halua laittaa väriä yläosaan, jossa hiukset ovat kuivia. Se vain pahentaa asioita.

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

22 − 17 =