Paras leikkaukset vaurioituneille hiuksille ja rikkoutuneille

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hi Bill! Haluaisin aloittaa sanomalla, että hiusten neuvot, joita tarjoat lukijoille, on ehdottomasti hieno, hyvin informatiivinen ja hyödyllinen!

minä'Mietin mitä leikkausta ja väriä ehdotat vahingoittuneelle hiuksilleni. Se on luonnollisesti hieno ja suora, ja se on vähitellen kärsinyt pakkomielistani erilaisten hiusvärien pelaamisesta. Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen'Olen mennyt vaaleasta vaaleasta tummanruskeaan ja takaisin pari kertaa, ja kuten näette, hiukseni ovat lopulta luopuneet!

Saatuaan Hayden Panettiere-innoittamani bobin, jota rakastin, se on lopulta kasvanut sen nykyiseen vaiheeseen, jossa on joitain koristeita ja mini-leikkauksia matkan varrella. Hiusrajan ja korvien ympärillä on äärimmäinen rikkoutuminen, ja tässä vaiheessa selviytyneet hiukset ovat erittäin ohuita ja haurasvärisiä, antaen sille runsaan, "blah" -ilman. Huolimatta yrityksestäni kasvattaa hiuksiani, minä'olen lopulta päässyt siihen, että se on katkaistava. Mikä olisi hieno leikkaus, joka eroon vahingoittuneista säikeistani? 

Lisäksi, mitä väriä ehdotatte? Luonnollinen väri on tumma tuhkainen vaalea, mutta se on tällä hetkellä DIY-laatikko-väriaine, joka on kevyesti vaaleita kohokohtia (kauhea päätös). minä'm mukavin blondi taajuus ja haluaisin mennä blondi uudelleen; aina kun minä'Olen värjää hiukseni ruskeina, päädyin pahoittelemaan sitä muutamassa päivässä ja pian sen jälkeen, kun on sovittu kohokohdista. Minulla on siniset silmät ja minun iho muuttuu jyrkästi kauden, aina talvella reilusta kesällä varsin ruskettuneeksi. Minulla on hyvin pieni kehys ja seisoo 5'3 ". Kiitos avusta! Alexandra

V: Alexandra, kiitos ystävällisistä sanoistanne.

Joten sinä've tappoi hiuksesi & # x2026; Toivottavasti se oli hauskaa sinulle! Sanon, ota se ulos järjestelmästä, kun olet nuori. Näin mitataan, mitä ei ja toimi.

Tämä on mielestäni ihanteellinen väri ja leikkaus antaa sinulle takaisin jonkin verran loistoa ja syvyyttä:

Leikkaus auttaisi myös käsittelemään rikkoutumiskysymyksiä.

Tämä on pitkäaikainen idea värillesi ja leikkaukselle:

Samankaltaiset hiukset, enemmän luonnollisia värejä ja pehmeitä kohokohtia. 

Tämän värin sävyt sopisivat myös ihon sävyyn:

On paljon syvyyttä, mutta se on'on vielä terve.

Tässä muutamia leikkauksia, jotka toimisivat. Näillä on hieman enemmän reunaa.

Mielestäni tämä olisi hauskaa kesällä:

Se antaisi sinulle mahdollisuuden aloittaa tyhjästä.

Tämä on nuorekkaan leikkaus, joka muistuttaa ensimmäistä kuvaa:

Jos vain voit't leikata sitä lyhyemmäksi, tämä on loistava tapa pitää jonkin verran pituutta ja rock sotkuinen ilme:

Et saa koskaan kaunista, terveellistä väriä, jos jatkat kokeilemista. Parhaat värit ovat yleensä niitä, jotka parantavat alkuperäistä väriä.

Sanon, että olen kaikki valkaisemalla paskaa hiuksistasi, kun tarvitset vaikutusta!

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

7 + 1 =