Paras leikkaukset kuperille, vaaleille hiuksille

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hei Bill, minulla on vihreät silmät, tasainen ja keskikokoinen iho ja kiharat vaaleat hiukset, joilla on kohokohtia ja heikkouksia. Minä matkustan paljon ja yritän kasvattaa hiuksiani, koska se näyttää olevan helpompi minulle. Olen asunut Havaijilla (ja suunnitelma liikkuu takaisin), ja aurinko ja surffataama'ei ollut ystävällinen hiuksilleni. 

minä'Haluan aloittaa sekoittamisen luonnollisissa pimeässä, karkeissa, vaaleissa hiuksissa, mutta silti pitää silmällä kasvoja. minä'en ole varma, mitä väri ja leikkaus toimisi parhaiten minulle, kun yritän kauemmin, blondi-edellinen hiukset. 

Minulla on vähäinen kunnossapito muotoilun suhteen. Olen enimmäkseen ilmasta kuivunut kiharoihini ja ehkä kaarevat muutamia kappaleita raudalla. Haluan myös jotain, joka pystyy nousemaan aurinkoon, surffailla ja matkustelemalla olematta liian vahingoittunut (kuten se on tällä hetkellä).

Ensimmäinen valokuvan yläpuolella on normaali käpristyminen (kun LOTS of travel -toiminto näyttää vähän paistettua kuvaan). 

Hiukseni ovat harvoin suorat, mutta parhaiten näet, mitä väriä ja pituutta minulla on tässä kuvassa:

Kiitos kuulemisesta! & # X2014; Melissa

V: Melissa, lähdin tangentista ensin etsimään tyyliä, jonka haluaisin nähdä sinussa, jättäen huomiota pyyntösi terveistä hiuksista ja työkalujen muotoilusta. Joten tässä menen tangentiniini & # x2026;

Tämä on tyylikäs lausunto sinulle, käyttäen sauvaa, oikaisutyökalua tai curling rautaa:

Ylpeät kiharat, pehmeä bang, kaatumisen rakenne, suuntahäiriö ja suorat bittiä. Tiedän ettet'Haluat tehdä työtä, mutta se näyttäisi olevan erittäin hieno sinulle.

Tiedän myös, että haluat olla luonnollisempi ja vähemmän vahingoita hiuksiasi, sanomalla, että tämä on vaalea, jonka haluaisin nähdä sinussa:

Tämä on myös pituutta ja tekstuuria. Huomaa kaaos osassa & # x2014; it's super-kaupunkien ja beachy.

Unelmani unelmista sinulle ovat nämä pitkät lukot täydelliseen rantaan ... hyvin vähän työtä.

Hiuksesi näyttävät siltä kuin aalto ja kihara voisivat käsitellä pituutta ja painoa.

Sinun on oltava kokonaisvaltaisella väriohjelmalla, jotta saisit sen kauan ja että se on vahva.

Tyyliä varten, suosittelen muovauslipeää ja geeliä, joka on emulgoitunut käsissäsi, ja levitetään sitten märille hiuksille. Yhdistä, kourista ja kourista. Älä käytä sormeasi aaltojen ja kiharien läpi tai luo hauskaa.

Joten tämä on tulossa terveellisempi hiusten väri lähestymistapa. Kohokohdat, jotka sijaitsevat taitavasti hiusviivan ympärillä ja strategiset peekaboo-kohokohdat, voivat parantaa luonnollista tuhkaa.

Tämä on hyvä suora tai kihara, tyylikäs hiukset; vain aseta ne paikalle, joilla voit parantaa ominaisuuksia. Tällä tavalla sinulla ei ole ilmeisiä juuria tai juuret ovat minimaalisia parhaimmillaan. Cool blondi kohokohdat ja vinkit & # x2026;

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

32 − 28 =