Paras (ja huonoin) Bangs for Reverse Triangle Faces

Viime viikolla puhuimme sydämen muotoisten kasvojen otsatukkaista; tällä viikolla'uudelleen tutkimaan sen hyvin läheinen serkku: käänteinen kolmio kasvot muoto. (Jos olet unohtanut heidät, tutustu myös pyöreisiin, pitkisiin ja neliöihin kasvoihin, seuraavaksi sarja on päärynä, timantti ja soikea.)

Käänteinen kolmion muoto on pohjimmiltaan ihanteellinen jaloille. Ne voivat olla täydellinen työkalu laajaa otsaan peittämistä varten, jotta kasvosi näyttää soikeammalta ja silmien huomion kiinnittämiseksi. Plus, sinä et'on lesken komplikaatio'n huippu, mikä tarkoittaa, että otsatukka käyttäytyy paljon paremmin. Käänteisen kolmion henkilön päätavoitteena on luoda leveyden illuusio kasvojen alareunassa samalla kun tasapainotetaan ja peittää yläkulma ylhäällä.

Ennen sitoutumista otsikoihin, keskustele näistä valinnoista stylistin kanssa, pitäen mielessä yksilöllisen hiustyypin ja mitä se tekee ja ei. Katsokaa myös, että saatat olla sekoitus kasvojen muotoihin (kuten esimerkiksi Chloë Moretz, joka on sekä käänteinen kolmio että pyöreä muoto). Mene muotoon, joka näyttää hallitsevalta tai valitse vain bang-tyyli, joka toimii molemmissa muodoissa.

Onko sinulla kasvot muotoinen kuin käänteinen kolmio?

Kun ihmiset puhuvat sydämen muotoa, Reese Witherspoon tulee 99 prosenttia ajasta. Mutta tiedätkö mitä? Hän's oikeastaan ​​käänteinen kolmio, koska hän ei'on leski'n huippu, joka on sydämen muotoisten kasvojen määrittely (lue lisää täältä). Muussa tapauksessa hänen kasvonsa ovat samat: levein osa on otsaan, ja sitten se kapenee leuan päähän terävässä leuka. Käänteisen kolmion muotoinen leuka on aina kasvin kapein alue ja voi olla kulma tai pyöreä.

Parhaita Bangs for Reverse Triangle Faces

Pitkät, sivuttaissuuntaiset otsat: Chloë Moretz käyttää bang täällä, joka toimii täydellisesti hänen pyöreän käänteisen kolmion muoto. Hiukset erottuvat syvälle toiselle puolelle ja pyyhkäisevät puoliksi otsaansa, mikä auttaa levittämään leveyden yläosassa ja luo mukavan pitkän linjan.

Hämärä, sivuttainen pyyhkäisy: Vaihtelu side-swept bang on tämä lyhyempi, choppier versio Reese Witherspoon. Sen kuvioitu laatu auttaa välittämään huomion poispäin hänen leukaansa; se kattaa myös suurimman osan otsasta ja luo näin soikeampaa ulkonäköä.

Centre-erosimme otsatukka: Yksi asia, jota et halua tehdä käänteisen kolmion kasvomallin kanssa, on käytettynä graafinen, täysi, suoraviivainen tylppäpurkaus, joka vain tekee kasvot lyhyemmiksi ja alemman puolen kapeammaksi. Jessica Szohr vihellyttää paremmin hänen hiuksensa keskiosalla ja hieman kiukkuudella. Kyseinen otsakko, joka lävistelee keskellä, on avain tässä.

Levykkeet, suorat läpät: Syy Rashida Jones' suorat poikki otsatukka työtä hänen käänteinen kolmio kasvot muoto on, koska ne'niin kevyesti ja levykkeeltä. Voimme silti nähdä hieman otsaa paikoissa, joten he työskentelevät hienosti naamioimaan hänen korkeaa ja leveää otsaansa tekemättä hänen alaosastaan ​​liian kapeaksi.

Verhonlangat: Tämä bang-tyyli on hämmästyttävä käänteisessä kolmio. Verhokäpälät voivat olla keskiosassa tai keskellä, kuten Julianne Hough on täällä. Sitten hiukset kasaantuvat kummankin puolen kasvoille ja pysähtyvät jonnekin poskipyörien ympärille. Koska hiukset osuvat kohtaan, jossa kasvot ovat kapeammat, näillä otsisteillä on mestarillinen laajentava vaikutus juuri silloin, kun tarvitset sitä.

Lyhyet, kuvioidut otsat: Lyhyet otsat olemme vaihtoehto käänteisille kolmioille (lyhyillä hiustenleikkuuksilla); vain ne, kuten Carey Mulligan ja luoda paljon rakenteita ja alaspäin liikkumista. Hänen bangs paljastaa kulmakarvat, mutta aren't TOO korkealle otsalleen, haluat silti, että ne peittävät suurimman osan lähemmäksi hiusrajaa. Mitä'Tärkeintä tässä on myös kaikki kerrostalot ja jopa värityöt, jotka luovat kiinnostuksen ja kiinnittävät huomionne silmiin. Todella upea leikkaus.

Pahimmat Bangs for Reverse Triangle Faces

Mietitkö, mitä ei tehdä? Seuraavassa on muutamia huomionarvoisia esimerkkejä:

Lyhyt, kihara-otsatukka: Rashida Jones otti levykkeet (jotka olivat suuria, kun he olivat tasainen) ja päättäneet heiluttaa niitä alle. Huono liikkua, Rashida. Curling-toiminta tekee hänen otsassaan näkyvän näkyvämmin ja siellä's liian paljon erottamista hänen ohut otsatukka tätä tyyliä työskennellä (ei että minä'd suosittelen, että hän leikkasi ne paksummiksi). Tämä olisi miljoona kertaa parempi, jos hän jättäisi heidät suoraan.

Piecey-bangs: On olemassa ohuita otsakkeita, kuten Rashida Jones', ja sitten on karkeita otsapuja, kuten Brooklyn Decker's. Piecey ei ole hyvä. Vaikka me don'eivät halua otsikoita niin paksu ja vaakasuora, että ne tuovat enemmän leveyttä otsaan, me myös don't halua niitä, jotka kokoavat yhteen näin, he vain voittavat koko tarkoituksen jopa ottaa otsatukka. Silmilleni ne painottavat enemmän Brooklyniä's terävä leuka. Jos ne leikattiin hieman täyteläisemmäksi, ja luultavasti harjattu toiselle puolelle, se olisi paljon imevämpi. Sellainen, että olemme turvassa'tää nähnyt Brooklynin otsatukkaina siitä lähtien.

Sivusuuntaiset, viistetyt otsat: Muistatko, kun Ashlee Simpson kävi läpi tämän hiusvaiheen? Se oli Pete Wentzin päivinä, ja hän piti hänen otsatukka ohut ja viistot; pyyhkäisi toiselle puolelle, mutta myös kattaa yhden silmän kummallisella tavalla. Jälleen, vain isn't tarpeeksi hiuksia pelata, jotta tämä mairitteleva vaihtoehto käännetyt kolmiot (puhumattakaan, että mutkikas, piikikäs otsatukka ovat jotain tahmea itsessään). Täydellisempi sivulata kuin Chloë Moretz olisi paljon kauniimpi.

Pyöristetyt otsat: I'm ei ole tuuletin. Itse ajattelin, että pyöristetyt otsat saattavat olla vielä huonompia käänteisillä kolmio-pinnalla kuin suorat otsat, koska pyöristys sulkee kokonaan kasvoja ja tekee sen näyttävän super-pieneltä. Kuten näet täällä Jennifer Love Hewittin, hänen alemman kasvonsa näyttää äärimmäisen pieneltä ja kapealta, ja otsat eivät tee mitään viemään pois hänen huomautuksensa leuka.

Tyylikäs, graafinen otsatukka: Ok, se's Tyra Banks, ja hän voi hieman vetää pois kampauksen, koska hän's Tyra. Mutta tämä tyyli (peruukki?) Luultavasti on'Hän on paras valinta, koska tylpien otsojen vaakasuora rivi tekee kasvonsa'n yläpuoli näyttää laajemmalta. Samaan aikaan hänen kasvonsa jäävät pieniksi ja kapeiksi (vieläkin enemmän, jos hän ei ole't hymyillen). Pitkät, suorat hiukset ilman kerroksia tekevät siitä vieläkin enemmän.

Vauvan bangs: Vertaa ja kontrasti Carey Mulligan'lyhyt tyyli Victoria Beckhamin kanssa's. Katso, mitä eroa se tekee muutamia tuumaa lyhyemmäksi otsatukka? Huonosti, se on. Tämä leikkaus, jossa otsatukka on leikattu niin lähellä hiusrajaa, korostaa vain leveyttä. Jopa hauras linjat voivat't tallentaa sen.

Mikä on suosikki tyylisi otsatukka käänteisen kolmion kasvot?

Jos sinulla on tämä kasvotyyppi, mitkä kampaukset ovat toimineet sinulle?

Mikä on pahin tyyli käänteisillä kolmio-pinnoilla?

Leave A Comment

− 1 = 5