Paras (ja huonoin) Bangs for Heart-muotoiset kasvot

Tänään jatkamme seuraavalla kasvomallilla bangs-sarjassamme: sydämen kasvot. (Tutustu edellisiin & # x2014; pyöreä, pitkä ja neliö & tarkista viikoittain tulevat käänteiset kolmio, päärynä, timantti ja soikeat muodot.)

Jos sinä'sinulla on sydämenmuotoinen kasvot, niin ylpeitä! Koska sinä'todella ainutlaatuinen. Se vie minut melkoisen aikaa keksimään julkkis esimerkkejä tästä, koska todellinen sydän on yksinkertaisesti aren't hyvin yleinen. Että'koska heillä on aina leski'n huippu, joka muodostaa sydämen "V". (Joten don't sekoittaa sydämenmuotoisen kasvon käänteisen kolmion muotoon, jota me'Keskitymme ensi viikolla.) Tämä teki haasteen myös se, että monet julkkikset, mukaan lukien Kim Kardashian, joutuvat laserhiusten poistamiseen hankkiutua eroon heidän leskensä's huippu hairlines.

Ole hyvä't tee se! Vaikka terävä hiusraja voi epäilemättä tehdä otsatukka hieman haastavampaa, minä'olen kaikki omaksumasta luonnollisia lahjoja äidiltä luonteelta ja etsimällä tapaa työskennellä heidän kanssaan, ei niitä vastaan. Tänään me'Jotkut ärsyttää ideoita, joiden avulla voit saada inspiraatiota (ja tietoinen siitä, mitä välttää). Tietenkin, sydämenmuotoiset kasvot voivat olla aivan upeita, kun hiukset ovat kuluneet suoraan takaisin, kuten sinäkin'Katso Kourtney Kardashiania sekunnissa.

Muista säilyttää omat luonnolliset hiustyypit mielessäsi näistä kuvista ja tuoda heidät hiustesi tapaamiseen näyttämään stylistisi tarkalleen mitä tarkoitat.

Onko sinulla sydämen muotoinen kasvot?

Kukaan Hollywoodissa tällä hetkellä on lopullisempi sydämenmuotoinen kasvot kuin Kourtney Kardashian. Henkilökohtaisesti rakastan, kun hän pukeutuu hiuksiinsa, jotta se näyttäisi täysin pois. Kuten sanoin, sydämenmuotoisella kasvolla on aina leski'n huippu, V-muotoinen hiusten kasvu otsan keskellä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikilla olisi lesken kanssa's huippu automaattisesti on sydämen muotoinen. (Esimerkiksi Brooke Shields on enemmän neliö, ja huolimatta hänen huomattavasta leski'Alyson Hannigan on päärynä.) Sinun on tarkasteltava hallitsevaa muotoa, ja sydänhenkilön tapauksessa heillä on kasvojensa laajin kohta otsaan, ja sitten se kaventuu kapeimmaksi pistele leuassa.

Parhaat Bangs for Heart-muotoiset kasvot

Bardot otsatukka: Kuinka ihana ovat nämä ?! Erittäin monipuoliset Bardot-bangs, joita me'olen nähnyt työaikaa ja aikaa uudelleen monilla eri kasvoilla, mene erityisen hyvin Kourtneyn kanssa's sydämen muoto. Ne'leikataan vain hieman pitemmällä ulkoreunalla ja luonnollisesti haluavat erottaa hieman keskeltä, missä leskellä's peak on. Lähes kaikki lesken kanssa's huippu on luonnollinen cowlick siellä, ja sinä don't tarvitse taistella sitä vastaan. Anna otsat erottamaan, missä he haluavat, koska se voi näyttää hyvältä!

Verhotangot: Eva Longoria pukeutuu Kourtney Kardashianin aikuisversioon's bangs, jotka ovat pitkät verho bangs että osui hieman yläpuolella leuka. Tämä pituus auttaa lisäämään leveyttä kasvojen kapeimmalle osalle, leuan lähellä, ja koska ne ovat'niin kauan, heillä on tarpeeksi painoa käyttäytyä cowlick. (Vaikka Eva itsekin ei'ei ole liikaa huolta, kuten hänen leski's peak isn't erittäin voimakas.)

Pitkät, kuvioidut otsat: Voit käyttää suoraviivaisia ​​otsatukkeita, joiden sydän on muotoiltu; sinun tarvitsee vain pitää ne pitkiä ja pehmeitä kuvioita, kuten Kelly Hu osoittaa täällä. Pituus ja paksuus auttavat painamaan kaikki lehmät niin, että otsat ovat litteämmät ja tekstuuri rikkoo horisontaalisen viivan, joka on tärkeä, koska et pidä'Tarvitaan levein osa kasvojen, otsa, näyttää vieläkin laajemmalta.

Kiertävät otsat: Toinen muunnelma suorakulmainen bang ovat nämä kieroisia Kerry Washington. Kuten Kelly Hu'he ovat'pitkä, keskipainoinen ja hajotettu päissä. Mielestäni nämä erityisesti näyttävät hämmästyttäväksi teksturoiduilla aalloilla muualle hänen hiuksiinsa; kulmakarvan pituus todella tuo mukanaan silmänsä.

Pitkät, sivuttaistetut otsat: Kuten Kourtney Kardashian, Coté de Pablo on kaunis, vahva leski's huippu hänen hiusrajansa, että hän haluaa näyttää pois sijaan piiloutua. Pitkä ja sivuttainen loukkaantuminen voi tehdä saman asian sinulle, antaa hiukset hieman hissin toiselle puolelle "V" ja sitten työntyy alas flirttaamaan vastakkaisen silmän yli. Sinä pystyt't menemään väärin tämän tyylin kanssa.

Sivusuuntaiset otsat: Onko mahdollista saada sivuvaikutuksia, jotka peittävät otsaan sydämen muotoisen kasvon? Ehkä. Milla Jovovich pukeutuu hyvin tänne, vaikka näet, että hiukset haluavat erottaa leskestä'sen sijaan, että pysyisivät yhdessä yhtenä yksikkönä. Joten vain olla tietoinen siitä, että olet'Sinun on taisteltava vähän siitä, suosittelen, että sinä huulet pudotat heti hiustenne pesun jälkeen, joten he eivät'niillä on mahdollisuus ilman kuivua luonnolliseen asemaansa.

Pahimmat Bangs for Heart-muotoiset kasvot

Mietitkö, mitä ei tehdä? Seuraavassa on muutamia huomionarvoisia esimerkkejä:

Raskas, tylppä otsatukka: Kerry Washington's otsatukka täällä ovat paljon vähemmän hämmästyttäviä kuin ne, jotka näytin sinulle ennen. Että'koska nämä ovat erittäin raskaita, leikkautuvat korkeammasta päästä ja ilman teksturointia hajottamaan linjaa. Silmien piilotuksen pituudella ja tavalla'ne on kuivattu pyöristetty muoto, ne vain näyttävät liian raskas hänen petite kasvot. Raskas bang voi helposti käämittää sydämen muotoisen kasvon kapean alaosan.

Raskaat, käyrät otsat: Kaunis Milla Jovovich voi päästä eroon näistä otsisteistä, mutta en silti halua't ajattelevat heitä'on paras valinta hänelle. Se näyttää heiltä'ne on leikattu tarkoituksellisesti paksuksi, korkeudesta kruunu, niin että ne ovat tasaiset ilman cowlick pakottaa erottelu. Kuten Kerryn tapauksessa, he ovat'niin kauan ja raskasta, että he ylittävät loput hänen piirteistään.

Wispy bangs: minä'M ei ole kenenkään kaltaisten ohuiden, ohuiden otsatukkaiden fani, mutta ne ovat erityisen ongelmallisia sydämenmuotoisille ihmisille sorkkataudin takia. Se's kaltaisia ​​Goldilocks kanssa bang paksuus: et don't halua niitä liian paksu (kuten Kerry Washington), mutta sinä don't halua niitä liian ohut, joko (kuten Eva Longoria täällä). En't ajattelevat, että ne näyttävät välttämättä huonolta hänelle tässä valokuvassa, mutta ne'on vaikea hallita vahvalla leskeellä's huippu, puhumattakaan kuinka nopeasti he'd kokoaa yhteen öljyinen / hikinen otsa. Mielestäni jotain Kelly Hu'Täydellisempi tyyli on tapa mennä: juuri oikea.

Ohut otsatukka: Tässä's toinen esimerkki ohut otsatukka, tällä kertaa Kristanna Loken. Hänet ovat vieläkin pahemmat kuin Eva's, koska he'ne tarttuvat toisiinsa määrätyissä osissa (jotka eroavat todella päivätyllä tavalla muiden hiusten kiharruksilla). Toinen asia, joka voi tapahtua tämänkaltaisilla bangsilla, ja tiedän sen's tapahtui minulle, on se, että cowlick on leski's huippu voi tehdä hiusneula todella curl sijasta valehtelee tasainen. Tämän piilottamiseksi olisi paljon parempi, jos hänellä olisi enemmän painoa näissä otsisteissä, hieman pinnalla.

Straight-cross bangs kanssa bob: Yksi varovaisuus, kun suorat suorat otsatukka sydämen muotoisella kasvot on, että et koskaan halua paria niitä leukojen pituus Bob. Jenny McCarthy oli tätä tyyliä kuuma minuutti muutama vuosi sitten, ja näet miksi hän's ei ole koskaan tehnyt sitä. Yläreunojen vaakasuora rivi yhdistettynä leikkauksen pysäyttävään muuhun hiuksiin korostaa todella sydämen muotoisen kasvon terävällä leuka ja tekee alemman puolen näyttää todella kapealta.

Curled, erotetut otsat: Jos katsot häntä, niin'että Juliette Lewisillä on bang-ongelma. Hänen ei koskaan näytä haluavan pysyä yhdessä. Olen sympatia, mutta minä'd myös haluaisin ehdottaa, että tämän pariton, käyristyneiden ja sivusuuntaisten tyylien sijaan hän yrittää jotain sellaista kuin Kourtney Kardashian's Bardot bangs. Mielestäni tämä, ja ehkä hieman teksturointi, menisi pitkälle siihen suuntaan, että hänelle annettaisiin tarkempi ja tyylikkäämpi tyyli.

Mikä on suosikki tyylisi otsatukka sydämen muotoiselle kasvotukselle?
Jos sinulla on sydämen muotoinen kasvot, mitkä kampaukset ovat toimineet sinulle?
Mikä on huonoin tyyli sydämenmuotoisille kasvoille?

Leave A Comment

8 + 2 =