Oletko koskaan halunnut hiusten leikkauksen?

Muista, kun Karlie Kloss katkaisi hiuksensa viime vuonna?

Hänen super-chic banged bob oli nimetty välittömästi leikkaus vuodesta mennessä New York Times (ja sai jopa omat nimensä "The Karlie"), mutta silti jäi paljon ihmisiä kylmäksi. Lyhytkarva ei ole seksikäs! & # x201D; otsikot & miehet ympäri maailmaa & # x2014; julistettiin.

Ensimmäinen vaikutelmaani? Et, ei rakastanut sitä. Olen aina ollut pakkomielle pitkillä hiuksilla, Gisele's beachy aallot ovat perimmäinen hiukset porno minulle. Kyllä, tämä johtaa siihen, että kasvatan hiuksiani kauemmin kuin minun pitäisi - joka ei ole resepti hiusten terveydelle, kun lukot ovat erittäin hienoja ja aaltoilevia (hello, rikkoutuminen, tangot ja halkeamat!).

Mutta kun aika kului (ja huomasin lyhyen ilmeen yhä useammasta julkkiksesta), kasvoin rakastamaan Chop-kenkiä. ja sen vaivattomasti viileä, moderni vibe. Leikkaus näytti yllättävän Dianna Agronia:

Olivia Palermo:

Jennifer Lawrence:

Nicole Richie:

ja Jessica Szohr:

Niin luonnollisesti alkoin ajatella, Hei! Jos he voivat tehdä sen, miksi en voi olla?! & # X201D; (Famous last words.) Annan anteeksi, mitä tulee sanomalla, etten koskaan koskaan ajatellut hiukan leikkaamista.

Olin työskennellyt niin kovasti kasvattaakseni, ja se oli aikoinaan täysin päässyt Victoria'sin Secret sexpot-pommi-ilmeen saavuttamiseen (vaikka se oli paljon unelmasta kuin todellisuudesta). Ajan myötä aloin kuitenkin herättää Rose Byrneä's otsatukka...

ja Olivia Munn's shaggy bob...

Kuinka voisin ryöstää

Kaikki alkoi, kun olin L.A.: ssä huhtikuun lopulla ja minulla oli erittäin kallis leikkaus uudessa avatussa salissa nimeltä Meche. Teknisesti se oli mahtava leikkaus sekoittuneiden kerrosten ja kaiken sen jazzin jälkeen, mutta sen jälkeen, kun päädyin eroon halkaistuvista päistäni, se jätti hiukseni keskipitkän ja blaavan. Lisäksi etukappaleet leikattiin super-lyhyt, jota minulla on täydellinen vastenmielisyys. Tunsin unstylish ja tylsää.

Kiirehtiä ja turhautuneita, päätin ryöstää ja mennä vielä lyhyemmäksi. Menin paikalliseen salonkiin tänne Vancouveriin ja pyysin pyyntönstään stylistia poistamaan kaikki hiukseni. Olin yksi niistä tunnelmista, joissa olin täysin valmis tekemään muutosta. Valitsin olkapäällystysleikkauksen, jossa oli sivuttainen pyyhkäisy, joka ei ehkä näytä suurelta osin jostakin teistä, mutta minulle se oli melko eeppinen. Katso alla (I'm myös päällään kesällä "no-meikki meikki" look).

Seuraukset

Aluksi halusin sitä. Hiukseni tuntuivat kevyemmiltä, ​​leikkimielisemmältä, ja olin valmis ottamaan kesällä söpöllä, uudella.

Joka kerta kun näen kuvan pitkästä, balayaged, beachy hairdo, tunnen hieman sairas vatsani.

Mitä minä'että hänellä on super-lyhyt leikkaus, kuten Karlie & # x2019; s, se auttaa saamaan moitteettoman luuston ja täydelliset, herkät ominaisuudet kuten hän. (Olkaamme vain sanoa, että ketään ei ole koskaan kuvannut nenääni, koskaan kuten "herkkä". Bobs voi luonnollisesti olla personoidut hiustyypeillesi, jotain kysyä stylistiltäsi, mutta haluat myös varmistaa, että leikkaus lakkauttaa ominaisuutesi ja kasvosi. mielestäni viehättää kauneus-toimittaja Alyssa Hertzig laittoi parhaiten, kun hän tweetoi tämän:

Mielestäni pahoitteluni johtuu osittain siitä kummasta sivuttaisesta pyyhkäisystä; Pyysin & # x2014; he eivät ole minulle mitään suosii, ja varmasti areen't kesä-ystävällinen. Vihaan myös sitä, etten voi tuulella hiuksiani pään päähän ja pitää sen ilmakuivana löyhästi huoleton aaltoja. Nyt minun on käytettävä bobby-nastoja turhan osien liian lyhyiden kappaleiden turvaamiseksi, ja kampaukseni ovat melko paljon rajoittuneet alhaiseen ratsastukseen ....

siellä olemme kun minä'Olen tyytyväinen pituuteen, vaikka (varsinkin kun nyt's alkoi kasvaa), ja minun terveet, split-end-free-lukot.

Kavereideni kanssa olen saanut erilaisia ​​arvosteluja. Tytöt pitävät siitä suurimmaksi osaksi, mutta vannon, että useimmat kaverit (aviomieheni ei ole mukana ... tai niin hän sanoo!) Eivät vain saa lyhyitä hiuksia.

Niin, voin sanoa, että minä'olen oppinut oppiaiheeni. Michelle on kirjoittanut uudestaan ​​ja uudestaan ​​merkityksestä löytää Life Cut -asiasi, mutta annoin sisään trendiharrasteita. Tarvitsen Bill Angstin hiustarkastuksen, STAT!

Kerro minulle:

Onko tämä sinulle koskaan tapahtunut, sinulla on hiustenleikkaus, jota suuresti pahoittelut?

Oletko ollut houkutellut menemään lyhyemmäksi, kun kaikki nämä julkkikset tekivät sen?

Mitä luulet minun pitäisi tehdä minun hiukseni? (Kasvaa kaikki ulos? Pidä otsatukka sivusuunnassa tai leikkaa ne kokonaan?)

Leave A Comment

+ 77 = 83