Oikea tilaus soveltaa ihonhoitoasi ja meikkituotteitasi

Jos sinä'kun taas Barbie-koulukoulu ("Matematiikka on kovaa!"), niin toivon, että olen turvapaikka't tuhosi päiväsi sekoittamalla matematiikka meikkiin. Ja ihonhoito.

Mutta vakavasti sinun pitäisi'Olen kiinnittänyt huomiota luokkaan, kun he puhuivat toimintoperusteesta. Muista se? Se's järjestys, jossa sinä'on tarkoitus lisätä / vähentää / moninkertaistaa / jakaa ... ja hyvää minua, samanlaisia ​​sääntöjä on olemassa kauneuden!

minä'm puhu siitä järjestyksestä, jossa sinun pitäisi hakea tuotteita kasvoillesi. Tässä'miten se pitäisi mennä. Jos sinä'Älä tee tätä, minä'Anteeksi, mutta UR DOIN IT RONG.

Vaihe 1: Pese kasvosi

No, duh. Mutta tämäkin vaihe voidaan jakaa edelleen:

1. a) Jos olet'käytä silmämeikkiä, käytä erityistä irrotinta poistaaksesi sen. (Se on lempeämpi kuin säännöllinen puhdistusaine.)

B) Jos olet'sinulla on koko FACE täynnä meikkiä, voit halutessasi käyttää öljypohjaista puhdistusaineita ennen normaalia. Öljy sitoo meikkiä ja myös rasvaa ihollasi (tuoda jotain tieteen tähän "houkuttelee kuten), ja niin se auttaa saamaan shiz pois perusteellisesti, joten se ei't tukki ja tylsää ihoa. Dermalogica valmistaa PreCleanse-tuotetta, joka on ihana eteerinen öljy-seos. Ja monet ihmiset vannovat Shu Uemura'kuuluisia puhdistusöljyjä.

1. c) Henkilökohtaisesti, minä haluan't kuten olosuhteet öljyn puhdistusaineet ihoni, joten haluan pestä toisen kerran normaalin puhdistusaineen. Vaahdottavat (kuten konsonanttikappale's) ovat laukuni, mutta käytä mitä haluat parhaiten.

Vaihe 2: Kuorinta

Ellei puhdistusaineesi myös kuorinta, tietenkin tässä tapauksessa sinä et't on kaksinkertaistettava. (Tai jos käytät Clarisonic-ihonhoito -hiukkasia, jolla voit käyttää puhdistusaineesi.) Mutta jos ei, tämä on paikka, jossa voit käyttää ihastuttavaa, hellävaraista pesuainetta tai hydroksihappovalmistetta.

Vaihe 3: Ääni

Sinä et'ÄLÄ sävy, mutta jos haluat olla tarkka puhdas, se auttaa poistamaan kaikki jäljet ​​puhdistusaineelta, meikistä jne. Valintani väriaine (joka on myös lievästi kuorinta) on peräisin Biologique Recherchestä. Se's kallista, ranska, ja se toimii, mitä voin sanoa?

MUTTA! Jos käytät kuorintaväriainetta vaiheessa 2, et halua't tarvitset toisen väriaineen päälle. Vähemmän on enemmän!

Vaihe 4: Seerumi

Käytätkö seerumia? Koska sinun pitäisi todella. Oikeasti. Ne ovat nestemäinen taikuus: sopii kaikille ihotyypeille, voit löytää yhden käsitellä lähes kaikki iho huolenaihe kuviteltavissa ja ne're tehokkaampi kuin tavalliset kosteusvoidut. Ajattele niitä, kuten ihonhoitoasi. Ei ole väliä, mitä laitat päälle, jos olet'kerro uudestaan ​​seerumi alla, tiedät sinut'uudelleen hoidettaessa ihoa kaikille niille ihanille keskittyneille ainesosille, joita se rakastaa.

Juuri nyt'm käyttämällä Clinique's Even Better Skin Tone Corrector, jonka lupaan julkaista lähiaikoina, mutta siellä on zillion-seerumit, joten valitse.

Vaihe 5: Kosteuttaja

Sinun on annettava seerumin uppoutua niin kauan kuin voit olla noin 10 minuuttia ennen kuin laitat kosteusvoidetta, muutoin'laimentavat sen etuja.

Myös vähän huomiota täällä: jos se's päivällä, voit joko käyttää kosteusvoidetta ja sitten aurinkovoidetta päälle, tai vain käyttää kosteusvoide, jossa on sisäänrakennettu aurinkovoidetta. (I'd Suosittelemme jälkimmäistä vaihtoehtoa, jos olet'sinulla on normaali-öljyinen iho, kun voitit't todella tarvitsevat kaiken kosteuden.)

Iltaisin käytä kosteusvoidetta ilman aurinkosuojaa. (Erityisesti ainesosat voivat olla ärsyttäviä.) Tämä on myös tilaisuutesi vetää pois kaikki ikääntymisenestot ja käyttää jotain rikkaampaa, mikä muutoin tekisi makeup-liukastumisen heti, jos käytit sitä päivällä.

Vaihe 6: Aurinkosuojatuotteet

Jälleen jos käytät kosteusvoidetta ennen tätä, sinun on annettava sen kuivua noin 10 minuuttia ennen aurinkosuojaa.

Tarvitsenko edes kertoa sinulle aurinkovoidesi valinnasta? Varmista vain, ettet hankaa, älä hiero, jos se's luonnollinen aurinkosuojatuote, hankaus näyttää aiheuttavan sen pillereiksi tai palloksi kasvoillesi.

Vaihe 7: Meikki

Annnnd viimeinen vaihe on meikki. Me'Olen puhunut paljon täällä ongelmista, jotka liittyvät luonnollisiin aurinkovoiteisiin pillingissa ja pallomisessa kasvoillesi, joten 10 minuutin odotusaikasääntö pätee täältä ennen kaikkea.

Oi, ja jos sinä'REALLY fiksu, voit yhdistää vaiheet 5, 6 ja 7 sävytettyyn kosteusvoiteeseen, jossa on sisäänrakennettu SPF. Niin fiksu, sinä.

BONUS-kärki

Clairol-tapahtumassa, joka isännöi maanantaina, otin tämän ylös Torontossa toimivan meikkitaiteilijan David Goveian toimesta. (Rakasta häntä!)

Hän kertoi minulle perustan aluksi, sitten silmät, posket ja huulet ... ja viimeinen KAIKKI, peitevoide. Syynä on se, että sinä'Luulen, että tarvitset paljon enemmän kuin sinäkin'aloittaa paljaalla kasvolla. Voit viettää 5 tai 10 minuuttia vain tekemällä sen peitevoidetta. (Voin ja minulla on!)

Mutta kun korostat muita ominaisuuksia ensin, sinä'Lopulta ymmärrän, että tarvitset vain vähän piilevää bittiä täällä ja siellä.

Älykäs, oikea?

Joten nyt sinulle...

Oletko alaspäin minun kauneus matematiikka tai noudatat erilaisia ​​sääntöjä?

Millaisia ​​monen tehtävän tuotteita olet vannonut?

Yritätkö Davidia's peitevoidetta? minä'Lähetän pian lisää silmän meikkiä hän teki minulle ... mies's nero.

Leave A Comment

7 + 1 =