Miten saada värikkäitä raitoja tummissa hiuksissa

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajan Tony Chaarista noudattamalla tässä ohjeita.

K: Haluan saada hiukseni raitoja ... Ajattelin pinkkiä tai sinistä. Minulla on suorat, tummanruskeat hiukset, jotka joskus näyttävät mustalta, mutta ovat punaruskeita auringossa. minä'm Aasian (korealainen) ja minä't on kultainen ihonväri's valkoinen. Mitä mieltä sinä olet? Mitä tuotetta minun pitäisi käyttää ja miten voin tehdä sen? & # X2014; Rebecca

V: Rebecca, kokeilisin tätä menetelmää kotona:

Vaihe 1: Valitse satunnaiset hiukset hiukset ja nosta ne valkaisuaineella ja 40 tilavuusyhdistelmällä. Laita ne folioihin noin 30 minuuttia ja huuhtele sitten.

Vaihe 2: Hissin jälkeen jää paljon oranssia. Kun hiuksesi on kuivaa, toista sama sovellus vielä 20 minuutin ajan samassa kappaleessa. Kun saavutat melkein vaalean vaalean, niin se on valmis, niin huuhtele nämä kappaleet ulos kalvosta uudelleen. 

Vaihe 3: Siirry vaaleanpunaisiin riveihin. Voit poimia vaaleanpunainen väriaine kauneudenhoitotuotteista, kuten Cosmetic World Torontossa. Käytä väriaine samoihin kappaleisiin, jotka nostat. Jätä se vain 30 minuutiksi.

Haluan tehdä vaaleanpunainen kuukauden ja sitten toisen kerran, menen siniseen. Pelaan molempia.

Tony Chaar on yksi Kanadasta'Tony Chaar Salonin omistaja Toronto 140 Avenue Roadissa. Soita numeroon 416-920-9965 ja varaa tapaamisen.

Leave A Comment

8 + 1 =