Miten saada julkkisten tyylien Vintage aallot kotona

Muutamia kuukausia olen kammottava niiden himmeiden aallotettujen hiusten jälkeen, joita lukemattomat tähtipojat ovat pukeutuneet suurella näytöllä ja pois (The Great Gatsby, kukaan?). Silkkinen, sileä ja oh-niin-seksikäs, nämä aallot ovat aina näyttävät aivan liian monimutkaisilta rajoitetuille hiustuntemuksilleni. (Hyvä, mitä voin tehdä kynsilläni on toinen tarina.)

Mutta vähän käytännössä, minä've viimein tajunnut tapa saada tämä tyyli juuri oikein. Ja jos voin hallita täydellistä vintage-aaltoa? Sinun pitäisi olla tuulta.

Vaihe 1

Aloita kuivalla, au naturel hiukset.

Pestiin minun aikaisemmin, anna sen kuivua hieman, ja sitten nukkumaan. Vaikka tämä valokuva ei ole sellainen kuin minä näytin, kun heräsin, se on varmasti sileä, sileä, koskematon hiukset. Sinä'Luultavasti haluaa käyttää kampaa sen läpi hyvästä mittauksesta. (Tunnustus: En koskaan harjaa hiuksiani. Onko se synti?)

Vaihe 2

Jaoin hiukseni tavalliseen tapaan (keskellä), mutta autenttisemman vintage-ilmeen vuoksi syvä osa olisi vielä parempi. Sitten jaa se kolmeen osaan (alhaalta, keskeltä ja ylhäältä). Nyt tarvitsemme vain kolmannen kolmasosan, joten anna tämä alas ja pitää loput kiinni.

Vaihe 3

Työskentelemällä noin 1 tuuman paksuilla hiusosilla, aloita curling!

Sinun on ehdottomasti varmistuttava siitä, että kummassakin osassa käännätte samaan suuntaan, käpristyen kasvosi eteen. Jos jokainen osio tekee omia asioitaan, menee koko paikkaan, etkä pääse loppuun vintagey-ilmeen kanssa.'menee tänne.

Tämä on mitä haluat, että jokainen käyrä näyttää:

Toista kaikki hiusten pohjan kolmannen osan läpi've laskenut ja asetettu hiuslakkauksella, jos haluat. [Toimittaja's huomautus: Jos your curls taipumus laskea, ehdottomasti don't Ohita hiuslakka-askel sekä ennen että jälkeen curling. Voit myös kiinnittää osat heti heti käpristyksen jälkeen, jolloin ne jäähtyvät samassa muodoissa.

Vaihe 4

Anna seuraava leikkaus hiuksistasi ja sitota ylhäältä kolmasosa ylös. Toista sitten prosessi uudelleen. Muista: ONE DIRECTION (pun intended?)!

Olet menossa rengastyyppisiä kiharoita varten (nyt & # x2014; t & # x2019; t fret!), Joten niiden pitäisi näyttää samanlaiselta, kun osa on tehty. Hanki hiuslakka onnelliseksi, jos tunnet sen.

Vaihe 5

Nyt viimeiseen osaan. Anna loput hiuksesi alaspäin ja pidä hiutaleessa. kuten se ei ole kenenkään liiketoimintaa.

Olet melkein siellä! Hiustenne pitäisi kanavoida Shirley-temppeliin tässä vaiheessa, joten sinun pitäisi päätyä näin:

Vaihe 6

Ota nyt hieno hammastettu kampa tai mela-harja ja päästä sinne!

Tämä rikkoo tuota voimakasta kiharaa ja muovaa ne pehmeiksi, sileiksi katsottaviksi aalloiksi tuon vintageeflaarin kanssa.

Ja se on! Vain kampa koko pääsi ja vannon, olet valmis! Lisäsin lopullisen hiuslakkaan, koska kiharaani putoavat sinne, ei huomenna.

Kuinka helppoa se oli ?! Näet aallosta, miksi se on's niin tärkeä kääntyä samaan suuntaan, se tekee niistä kaikki virrat yhteen, luo sellainen saumaton, retro-tyyli, jota me'on nähty monissa punaisella matolla. Voit käyttää niitä alas, asentaa yksi sivu korvan taakse tai jopa lisätä helliä hiustarvikkeita, jos halusit soittaa vintage-vireeseen.

Tarvitsetko recap? Kolme jaksoa; kihara, kiemura, kiemura (yhdellä suunnalla); sitten hieroa! Niin yksinkertainen, se sattuu.

Olet tuuletin näistä vintage aaltojen punaisella matolla?

Oletko koskaan kokeillut niitä itse?

Onko sinulla muita hienoja vinkkejä (tai kysymyksiä), jotka saavat tämän katsomaan kotiin?

Leave A Comment

3 + 1 =