Miten mennä Blonde kotona

Etusivu hiusten väri tekniikka on niin kehittynyt nykyään, että jopa huippu julkkis värien kuten Marie Robinson ovat myöntäneet, että he vain don't usko, että se voi saada paremmin. (Katsokaa tätä Michelle teki hänen kanssaan uudelleenkirjoittajalle.) Jopa omaa hairstylistiani kertoi minulle, että salonvärin ja at-home-sarjojen välillä ei periaatteessa ole minkäänlaista eroa.

Mitä sinä'palkkio salonkiin on hemmotteleva hoito ja colouristin asiantuntemus (joka on täysin ymmärrettävää, koska he ovat kaikki koulutettuja ja kokeneita ja mitä ei).

Suurin ero salon ja kodin väreissä on se, että salonissa väriyhdistelmä voi sekoittaa kahta tai useampaa sävyä luomaan täydellisesti mukautetun värisävyn, joka sopii täydellisesti. Laatikkopakkauksessa saat sen, mitä saat "yhden väriputken ja pullon kehittäjältä.

Ongelmana tässä on se, että sinulla voi olla liian paljon hyvää, ja että kaunis pehmeä kultainen blondi ruutuun niin täydellisesti ottelut Jennifer Anistonin hiukset voivat muuttua enemmän tästä.

huono Katy's hiukset täällä näyttää ylimielinen ja keinotekoinen, koska puhdas kulta sävy ylitti värin. sen ei't vain tapahtuu blondes, joko "kultainen brunette sävyt liian usein kärsivät saman orangey kohtalo. Mistä syystä väriyhdistelmät sekoittuvat!

(Levyllä Katy voisi've saavutti luonnollisemman kultaisen blondin sekoittamalla keskikokoista kultaista vaaleanväristä väriä, 8G, keskipitkällä vaalealla, 8N.)

Jos olet budjetissa, voit täysin tehdä oman värisekoituksen kotona. minä'Minä kerron sinulle's todella super-helppo tehdä sen itseäsi murto-osasta salon hinta. Valitsemalla kaksi läheistä väriä samasta tuotemerkistä ja valikoimasta voit luoda tasapainoisen ja ammattimaisen näköisen värin..

Ota Taylor Swift's keskipitkän tuhka vaaleat hiukset, toista esimerkkiä.

Tämä voitaisiin helposti luoda käyttäen keskipitkän tuhkapuhua (8A) sekoitettuna keskipitkällä vaalealla (8N). Neutraali väri karkottaisi ankaraa reunaa tuhkan sävystä, joka itsessään voi usein aiheuttaa tylsää, tasaista väriä.

Miten kodin hiusten värien numerointi ja kirjoitusjärjestelmä toimivat

Kotikarvan väriaineiden numero- ja kirjainjärjestelmä on helppo ymmärtää, vaikka se muuttuu brändin mukaan.

Laatikossa oleva numero on 1-10, mikä on pimeää valoa; 1 olisi tummimman mustan värin ja 10 olisi kevyin platinaa vaalea.

Seuraava kirjain merkitsee sävyä. Hiusväreissä on yleensä viisi sävyä: A (Ash), G (Kulta), N (Neutraali / Luonnollinen) ja R (Punainen). Joskus he eivät't aina ole kirjain, joten tässä tapauksessa etsiä sanoja itse värin kuvauksessa.

Minun ohjeeni tänään, miten mennä vaaleita kotona, me'll olla kiinni kulta ja neutraali, mutta muut yhdistelmät, jotka menevät hyvin yhteen ovat tuhka Neutral ja punainen kultaa.

HUOMAUTUS: Niin kauan kuin luonnollinen perusvärisi on vaalean ja vaaleanruskean perheen alla, käytä allaolevaa ohjetta kevyellä / keskipitkällä / tummalla kultaisella vaalealla sävyllä (riippuen aloitusväriisi).

Miten mennä blondi kotona

1. Osta kaksi sävyä samasta brändistä ja valikoimasta. Niiden tulee olla pysyviä, koska puolivalmisteet eivät tarjoa hissin; Garnier Nutrisse on loistava vaihtoehto. Älä koskaan sekoita kahta eri tuotemerkkiä, ainekset eroavat toisistaan ​​ja saattavat aiheuttaa odottamattoman tuloksen (joka ei olisi hauska paljastaa lopussa).

Garnier ravitseva värikerma, Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty, Walgreens, Well.ca ja Walmart.ca.

2. Valitse kaksi sävyä, jotka ovat samanlaisia ​​tasoja. Esimerkiksi tumma Golden Blonde sekoitettuna Neutral Golden Blonde olisi 7G sekoitettu 7N. Don 't sekoittaa sävyjä, jotka ovat jyrkästi eri tasoilla. Pidä kahden sävyalueen sisällä (eli jos käytät 8R kuparipunaista, käytä vain 7N tai 9N sävyttämään sitä alaspäin).

3. Älä sekoita tuhkaa ja kultaa! Ääniero on liian äärellinen ja voi johtaa epätarkkaan väriin. Aseta vain Neutraali tai Kulta Neutraali tai Punainen. (Toinen huono yhdistelmä, vaikka se's ei sovelleta blondi, on punainen ja tuhka. Don't tee se!)

4. Sekoitetaan kahden laatikon sisältö molempien väriaineiden ja molempien kehittäjien kanssa yhdessä kulhossa. Koska laatikoissa olevat applikaattoripullot ovat liian pieniä sekoittamaan kaikki nämä värit yhteen, tarvitset oman kulhon. Suosittelen käyttää muovia tai lasia, mutta ei metallia, koska tietyt metallit reagoivat väriaineen kanssa ja voivat muuttaa tulokseksi saatua väriä. (Sama koskee kaikkia muita työkaluja, kuten kammioita tai hiuslinkkejä.)

5. Käytä värejä ensin päihin, työskentelemällä juurille. Odota suositeltua enimmäiskestoaikaa ja tarkista sitten hiukset. Jos se's ei ole tarpeeksi kevyt, odota vielä kymmenen minuuttia ja pese se pois. Tässä's hieno kärki jatkuvaa keventämistä varten: kun kaikki väriaine levitetään, kasa hiuksiisi päähänsi ja kääri se Saran-kääreen (tarttumiskalvo) tai suihkukannen päälle. Tämä sulkee lämpöä ja nopeuttaa valaistusprosessia.

Pese se pois ja tyyli tavalliseen tapaan, ja nauti uudesta, auringon suututusta, luonnollisesta näköisestä blondi! Tätä samaa prosessia voidaan käyttää tekemään kuparipunoksista luonnollisempi ja tuhkan värien ulottuvuus. Ei kannata rakastaa, ihmiset?

Kerro minulle:

Oletko koskaan värjäänyt hiustesi blondi kotona?

Sekoitteko värejä vai vain sovellat sitä suoraan? (Millä tavalla'd osoittautuu?)

Kumpi on kuuluisa hiusväri unelmillasi?

Leave A Comment

− 1 = 3