Miten käsitellä “Sand” päänahassasi

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Viime kuukausina olen'Olen huomannut nämä kova jyvät "hiekan" minun päänahan. En't tiedä, miten muuta kuvata niitä. Ne'pieni, kova ja päästä käsiksi melko helposti. Koska tiedän heidät'uudelleen siellä, aion usein ajaa sormenpäät minun päänahan ja yrittää päästä eroon niistä. En'tuntuu liian kutiavalta, mutta joskus se tapahtuu.

minä'ei ole koskaan ollut hilse, mutta en't ajattele sitä's että. minä'm ihmettelen, jos se's tuotteen kerääntyminen tai reaktio uudelleensisäiselle shampoon- ja hoitoaineelle. Tyypillinen pesu rutiini on Tigi Bed Head Epic Volume hoitoaine päivittäin ja Tigi Bed Head Epic Volume Shampoo joka toinen päivä. Käytän Pureology Purify Shampooa ja Schwarzkopf Professional BC Color Freezeä kerran viikossa ... tai kun muistan.

Mitä muotoiluun käytän, käytän Schwarzkopf Professional OSIS + Grip Volume Extreme Hold Mousseä, Redken Texture Rewind 06 -muotoista muotoilupastaa, joka on sekoitettu AG Hair Welding Paste- ja TRESemmé Hairspray.

Luulin, että voisit tarjota joitain neuvoja. ajatuksia? & # X2014; Kierrepällystetty

V: Kierrä ensin ja ennen kaikkea dermatologi. Tämän pitäisi olla ensimmäinen toimintatapa.

Minun neuvoni on "tuotteen välttäminen ruokavalio." 

Mousse, tahna ja hiuslakka voi olla melko myrkyllinen seos päänahalle säännöllisesti. Yhdistelmä voi luoda tuotteen kerääntymisen ja kemikaalien seoksen, joka jättää jäännöksen. Ei ole yksinkertaisesti aikaa päänahka hengittää ja ymmärtää, miten se tuntuu olevan tukehtunut. Tämä voisi luoda ympäristöä, joka aiheuttaa "hiekkaa", jota kuvataan.

Joten hiukset tuotteen loma on hyvä paikka aloittaa, varsinkin jos on olemassa päänahan edellytykset, jotka näyttävät kroonisia.

Suosittelisin pesemistä Nizoralin kanssa. Se on hieno puhdistusaine päänahalle.

Olen käyttänyt sitä lähes päivittäin monien vuosien ajan, koska minulla on hyvin herkkä päänahka, joka reagoi huonosti useimpiin tuotteisiin. Jos minun täytyy hallita hiuksiani, en voi koskaan antaa tuotteen koskettaa päänahkaa. Kun haluan'Älä pese päänahkaa joka päivä, se syttyy ja kestää pari päivää rauhoittua. Pestävät myös kasvoni Nizoralin kanssa kuivien ihokarvojen korjaamiseksi.

Se sanoi, tiedän, käytätkö monen tuotteen haluamaasi tyyliin, niin "ei tuotteita" saattaa olla liikaa vetäytymisestä.

Siinä tapauksessa se ei ehkä ole yhtä tehokas, mutta luonnollinen aloe vera kuin hiusgeeli voi antaa hiuksille tukea. Sillä on myös parantavia ominaisuuksia bonuksena sen käyttämiseen väliaikaisesti.

Kun sinusta tuntuu, että päänahka on terve ja vapaa "päänahan hiekasta", tuo sitten yksi tuote kerrallaan. Jos se on erityinen tuote, joka aiheuttaa tämän tilan paisumisen, niin olet löytänyt syyllisen.

On myös ruokavaliota, joka voi vaikuttaa välittömästi ihoon ja päänahan. Näiden löytämiseksi saatat joutua ottamaan sen seuraavalle tasolle ja tekemään ruoan poistamista ruokavaliosta ammattilaisen avustuksella.

Toivottavasti tämä auttaa sinua ja muita, jotka haluavat saada päänahan terveytensä takaisin.

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

− 1 = 4