Kuinka tehdä salon-laatu manikyyri kotona

Tarkasteltaessa kaikkia naulakuvia Instagramissa (siellä oli 45 miljoonaa merkitty #nails lopulta laskea!) voi olla pelottava ei-kynsien pro. 

Toki, kaikki's manis näyttää hyvältä kun he'tehdäänkö salonissa, mutta miten ihmiset saavat tällaisen kynsilakkauksen täysin kotona? Tiedät, ilman raitoja, kuplia ja kynsilakkaa ympäri niiden kynsinauhoja?

Tänään saat selville! Koska jos siellä's yksi asia ihmiset aina kysyvät minulta, se'miten käytän kynsilakkaani niin täydellisesti. (Se ja miten saan kynnet kasvaa niin kauan, mutta lähdin näitä salaisuuksia tänne.) 

Yleisesti kerron ihmisille minun kielen isn't todella täydellinen, koska se ei ole koskaan, mutta minulla on joitakin kokeiltuja ja testattuja vinkkejä, jotka on kerätty vuosilta ja vuosilta käytännöstä. 

Tässä's miten parantaa tekniikkaa ja saada kätesi unelmiesi kotona:

1. Käytä aina kerrosta

Minä todella voin't korostavat tarpeeksi tarpeeksi käyttää base coat, mutta niin monet ihmiset näyttävät ohittaa sen. Don'T! 

Ei vain pohjakansi suojaa luonnollisia kynsiä yucky värjäys, se myös auttaa tasaamaan luonnollisia harjanteita tai dips kynsistäsi, luo sileä pinta, joka's valmis jotain väriä. Ilman sitä, minä'd menetetään.

Nämä ovat muutamia suosikkipäällysteiltään, joista voit lukea lisää tästä täältä.

2. Maalaa oikealla tekniikalla

Kun on kyse väristä, tässä'mitä minulle toimii: 

Vaihe 1: Aloita ottamalla ylimääräinen kynsilakka pois harjasta, mutta jätä vain tarpeeksi, jotta saisit terveen määrän kynsistä.

Vaihe 2: Levitä kiillotus kynnen keskelle niin lähellä kynsinaa kuin voit saada ja pyyhkäise ylös, kuten alla olevassa kuvassa näkyy:

Vaihe 3: Palaa takaisin kiillotukseen, poistamalla aina ylimäärä, jotta vältät kynsilakkojen yhdistämisen kynsistäsi. Jälleen aloita kynnen pohjasta lähelle leikkausta, mutta vedä kiillotus ylös ja kynnen vasemmalle puolelle. 

Vaihe 4: Jos siellä's tarpeeksi puhdistaa harjalla, tee sama oikealla puolella tai palaa takaisin ja saada enemmän kiillotus ja toista. 

Muista, että ensimmäinen kerrossi on lähes aina epätasainen ja epätäydellinen, kuten viimeisessä valokuvassa voi nähdä, mikä on täysin hieno! Että'miksi siellä's toinen kerros, jotta kaikki kauemmas. 

3. anna kynsi kuivua välissä

Hyvä nyrkkisääntö on soveltaa kahta päällystettä, jotta naulaa voidaan käyttää hyvässä kunnossa. Varmista kuitenkin, että annat ensimmäisen kuivua noin kahden minuutin ajan ennen seuraavan kerroksen asettamista. 

Tämä varmistaa sinun don'älä ota mitään ikäviä (ja SUPER-ärsyttäviä) kuplia sinun kiillotustasi. 

4. Don't Unohda Top Coat

Kerran sinä'Minulla on kaksi värillistä päällystystäsi, se's aika finaaliin: top coat! Aivan kuin pohjamaali, sinä don't halua ohittaa tämän. Tässä'miksi: päällysteksti lisää ylimääräistä loistaa ja pitkäikäisyyttä käsiisi (mikä, haluan muistuttaa sinua, olet juuri käyttänyt ikuisesti päällä). Plus, se's ylimääräinen pinnoite, joka suojaa kynsiä. 

Jos teet nail art, top takki on tämä maaginen vaikutus tehdä kaiken näyttää 10 kertaa parempi, vannon. Ja jos sinä'uudelleen kimppu rakastaja, se'll tasaamaan kaiken tasaiselle ja kiiltävälle kädelle. Katsokaa vain eroa, jota se tekee edellä!

Nämä ovat muutamia suosikkipäällysteistani, joista voit lukea lisää tästä:

5. Puhdista kynsilasi

Joten sinä've prepped, maalattu ja kiillotettu pois kätesi top takki, mutta vaikka olit ylimääräinen varovainen, siellä's kiillottaa kynsistään. hyi! 

Tässä's korjaukseni: nuorekas, pieni harja ja jotain asetonia. Sinun tarvitsee vain saada puhdas kynsinauha puhdistaa se! Käytän halpaa pienen silmäripsäharjan, Sonia Kashuk Bent Eyeliner Brush nro 107, jota's tarpeeksi pieni pyyhkäisemään kynsinautoni täydellisen puhdistuksen puolesta. Tässä muutamia muita harjoja kokeilla:

Haluat varmistaa, että olet'käytä hyvästä poistoaineesta tätä, kuten 100% asetonia, koska se'll tehdä työtä niin paljon helpompaa. Vedä harja asetoniin ja pyyhi se pitkin kynsinaa, jossa kiillotus voi olla epätasaista tai iholla. Sinä'saan tuon täydellisen linjan joka kerta!

6. Harjoittelu tekee täydelliseksi

Tärkeintä muistaa? Hyvä manikyyri harjoittelee! Nykyään voin antaa itselleni vankka kädet noin 10 minuutissa, mutta se'koska minä'Olen antanut itselleni runsaasti tuntia kestäviä polish-katastrofi manikyyrejä aiemmin. Kynsien maalaaminen on taidetta, mutta se voi täysin hallita. Mitä enemmän teet sen, sitä nopeammin ja täsmällisemmin'll tulee.

Että'on vieläkin totta, kun on kyse naulataiteesta. Katso, paluumatkalla, päätin, että vain tarvittu Leopard-kynnet. Joten yritin kokeilla sitä ja dokumentoin ensimmäistä yritystäni, koska ajattelin, että olin nauloinut sen:

Kirjaimellisesti olin niin vaikuttunut itsestäni. Mutta he olivat kauheita! Tarkoitan heitä'niin kaukana leopardipainosta, minä don't tiedä mitä ajattelin. 

Mutta en't pysähtyvät siellä. Jatkasin ja harjoitin... 

Siihen asti, kun naulasin sen,

Nyt leopardipainatus on helposti suosikkini (ja helpoin!) Kynsien taidetta, koska harjoittelin kunnes se oli täydellinen. 

Jos aluksi haluaisit't menestykää, yritä, yritä uudelleen ... ja kokeile sitten jotain muuta. 

Bonusvinkki: Käytä hyvä kynsilakka-irrotinta

Pisin aika, minä'd käytä 100-prosenttista asetonia poistaaksesi kaikki kynsilakkaani, koska se kestää tavaraa pois raketinopeudella. Vaikka se'n nopea, asetoni todella kuivuu kynsistä. (Oletko koskaan huomannut, että ihosi muuttuu valkoiseksi, kun käytät sitä?) Joten minä'd vältä sitä, ellei sinä'poistamalla itsepäinen glitter.

Käyttämällä jotain lempeämpää, sans asetoni, varmistavat, että kynnet haluavat't saada kaikki kosteus imeytynyt niistä, ja se on parempi vaihtoehto yleiselle kynsien terveydelle. Minun suosikki poisto on Zoya's Poista Plus, mutta mikä tahansa apteekkari poisto ilman asetonia toimii hyvin.

Ota kantaa

Saatko turhautunutta kynsilakkaa? Onko jokin näistä vinkkeistä toimiva sinulle? Sait muita vinkkejä täydellisiin käsiin? 

Leave A Comment

38 + = 48