Kuinka päivittää suorat, ruskeat hiukset

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hei Michelle ja Bill! Luonnollinen hiusten väri on tuoksuva ruskea ja minulla on parhaillaan muutama kohokohta kasvaa. Se's pehmeä, hyvin suora ja hieno, mutta minulla on paljon. 

Aiemmin se on ollut vaalea ja pitkä, mutta äskettäin leikannut sen kaulaan. Voin taivuttaa sen oikeisiin tuotteisiin, mutta enimmäkseen puhalletaan kuivaksi yrittääkseen luoda enemmän tilavuutta.

Suurin ongelma on, että olen kyllästynyt! Jos pestään ja menen, se kuivuu kiinni, mutta en't hiukan huolta hiuksillani. minä'Olen sairas keskiaikainen ruskea. Super-blondi oli hauskaa, mutta ei oikeastaan ​​imartelevaa ihoni. 

Niin minä'en ole varma mistä mennä täältä, mikä johtaa yhteen liian monta ponnekaa koko viikon. Olen valmis kokeilemaan uusia leikkauksia ja värejä, mutta kaikki vaihtoehdot, minä'm täysin hukkua. Kaikki apu olisi suuresti arvostettu! & # X2014; Sarah

V: Sarah, minä'm nähdä, että posket ja silmät pitävät täällä. Sinulla on onneksi, että voisit käyttää erilaisia ​​hiusvärejä. Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja, joiden mielestäni kannattaa pelata.

Vahvempi väri ja geometrinen bongi, jossa on pitkät, löysät kerrokset, tämä tekee tempun.

Silmäsi ponnahtaa ja otsatukka lisää toisen tyylielementin poniisi.

Tässä on ruskea karamellin kohokohta.

Lisää poskia paljastuu pitkällä, sivusuuntaisella reunalla. 

Lyhyempi pituus näkyy myös olkapäistäsi ja upeasta asennosta.

Mielestäni blondi näyttää hyvältä, ja jos sinussa on vaaleita, Ehdotan olkapääleikkuudeltaan todella teräviä päitä.

Yksinkertainen bang tämän värin kanssa on ainoa yksityiskohta, jota voit käyttää, koska väri erottuu tarpeeksi.

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

+ 37 = 46