Kuinka dip-värjäys hiukset kotona

Muista, kuinka Michelle sanoi "Little Little Pony" hiusten väri trendi isn't menee mihin tahansa? No, minä'Olen melko laajentunut siitä, koska toisen kerran minä'olen tehnyt kotona dip-dye työpaikan # Laurel Conrad-tyylinen kuuma pinkki! & # x2014; on minun pieni poni.

minä'Olen ollut värjätty hiukseni jo kymmenen vuotta (joskus salonissa, joskus omasta) joten tässä vaiheessa tuntuu kuin minun on tiedettävä jotain noin väritys. Minulla on itse asiassa teoria: niin kauan kuin kasvosi kasvavat hiusvärit toimivat ihon sävyinä, niin mitä tahansa, melkein kaikki hiukset päätyy hiuksille. Koska vinkit eivät todellakaan ole lähellä kasvoja, minusta tuntuu, että väri ei välttämättä tarvitse täydentää ihoa.

Joten ... liikkuvan tämän teorian kanssa, miksi et kokeilisi vaaleanpunaisia ​​vinkkejä ?! Jos sinusta tuntuu sukeltaa tähän värikkään hiusten suuntaukseen, tässä'mitä sinun tarvitsee tehdä.

Hanki itsesi Manic Panic

Ensimmäinen asia, jonka tein, oli poimia Manic Panic Semi-Pysyvä hiusväri Cream Red Passion:

Huolimatta sen nimeä (ja miten se näyttää yllä olevassa kuvassa), väri on todella kuuma vaaleanpunainen. Tiedän, outoa.

Tässä'miksi pidän siitä:

Blondi vs. brunette kysymys

DIY hiusten väri, erityisesti kirkkaassa värisävyssä, voi olla hermostuneita. Kuulen, että kysyt: Voiko väri näkyä hiuksilleni? Tai ... tulee se koskaan häivyttämään?

No, voin vakuuttaa, että tämä toimii molemmissa blondi- ja brunette-hiusväreissä, koska olen yrittänyt väriainea sekä luonnollisissa ruskeissa hiuksissani että vaaleanpunaisesta loppuani olin muutama kuukausi aikaisemmin.

Mielestäni se on äärimmäisen eloisa siitä, mistä se kuoli; keskiruskea. Se hiipui nopeammin ruskeilla hiuksillani kuin blondi, mutta se oli odotettavissa.

Blondit! Tiedän, että saatat olla hermostunut, että väri voi tarttua ikuisesti. Mutta se todella, rehellisyys, todella kaikki tuli hiuksistani kahden viikon kuluttua; noin 9-12 pesua ja muutaman päivän rantaveteen.

Lisäksi, kun se hämärtyi, se muuttui pastellisävyiseksi. Tämä oli itse asiassa suosikkini! Se oli äärimmäisen naisellinen ja girly. Ajattele: Demi Lovato juuri nyt. Kuinka ihana on tämä kevyempi, hienovaraisempi vaaleanpunainen sävy?!

Blondit! Luonnollisena brunetteina ajattelin aina, että minun olisi valkaistava hiukseni, jotta voisimme murtaa dip-värjätyt päät. Itse asiassa Manic Panic -tuotemerkki ehdottaa hiusten valkaisua luonnollisesta väristäänsi, jotta saisit aidon kirkkaan värisävyn.

Mutta rehellisesti? Hitot siitä. Plus, olen kuullut, että valkaisu on jätettävä ammattilaisille, ja at-home-versiot voivat peittää loput, jos sinä'Älä ole varovainen. Joten, minä vain sivuutin Manic Panicin ehdotuksen ja yritin sen ruskeat hiukset:

Katso? Se toimi hyvin!

Kuinka käyttää manic paniikkia dip-värjäys hiukset

1. Jaa hiuksesi kahteen tai neljään alhaiseen ponytaileen ja kiinnitä kukin joustava. Mitä paksumpi on hiuksesi, sitä enemmän poniat'Haluat varmistaa, ettet jättäisi satunnaisia ​​hiustyyppejä. Jos et halua värjätä missä tahansa lähelle kasvosi, kiinnitä hiuksesi etupuolelle.

2. Työnnä käsineet, jos haluat välttää tahrat sormillasi. (Tai don't ... löysin paremman kyvyn ja hallinnan ilman heitä, joten uhrasin käteni yhdeksi päiväksi!)

3. Työskentele yhden ponin kanssa kerrallaan aloita alareunasta ja tukehda se värillä. Haluat, että päät ovat kirkkaimmat ja vilkkaimmat joten aloita siellä. Näin väriaine imeytyy sinun päisi pisin.

4. Tämä on hankala osa! Käyttämällä CLEAN-kättä nappaa hiukset, joille haluat siirtyä luonnollisesta värisävystä vaaleanpunaiseksi. Aloita kierrättää hiukset kädet, puristamalla ja kääntämällä se sekoittamaan väriä.

5. Jatka kiertymistä toistuvasti samalla paikalla. Haluat jatkaa yhden & # x201C; siirtymisalueen & # x201D; kunnes on hieno hieno sekoitus luonnollisista hiuksistasi vaaleanpunaiseen väriaineeseen.

Varoitus: jos et noudata vaiheessa 5, niin tapahtuu kovaa viivaa kuten tämä:

Katsokaa, kuinka hämmentynyt Nicki on?!

6. Toista muille ponytaileille varmistaaksesi, että siirtymä osuu samalla tasolla.

7. Kun olet'suoritetut sekoitukset, kääri kukin ponnahdusliina erikseen. Vahvemman värin jätä väriaine 45 minuutiksi. Jos haluat jotain hiukan hienovaraista, 10-15 minuuttia tekee tempun.

8. Sitten vain pese se, kunnes värejä ei enää vuotaa suihkussa.

Joko niin, odottaa eloisia tuloksia! Tämän DIY-lähestymistavan avulla saat halvempaa tapaa laskea varpaasi veteen ... tai minun pitäisi sanoa hiukset väriaineessa!

Kerro minulle:

Oletko fiksu dip-dye trendi?

Jos sinä've kokeillut sitä jo, mitä menetelmää käytit?

Minkä kuuluisimmista on mielestäni paras My Little Pony hiukset?

Leave A Comment

2 + 6 =