Eco-yrittäjä Garcy Fry jakaa hänen kauneutensa salaisuuksia

Garcy Fryn tehtävänä on tehdä kauneudenhoitotuotteista entistä helpommin kanadalaisille. Vancouver-pohjainen yrittäjä on Eco Diva Beauty -yrityksen perustaja, joka on online-boutique, jossa on vaikea löytää ihonhoito, meikki, hiukset ja kehon tuotteet kestävistä ja myrkyttövistä lähteistä. Tata Harper, konsonantti, ILIA Beauty ja RGB ovat vain muutamia kulta- ja ylellisyystuotteita hänen kurttimallissaan; jokaisella sivustolla ei ole parabeenejä, sulfaatteja, synteettisiä värejä ja hajusteita, ja se on pakattu uudelleenkäytettäviin tai kierrätettäviin materiaaleihin.

Mitä sitten'hänen tarinansa, kuinka sinusta tulee joka tapauksessa eko-kauneuden yrittäjä? Mitä luonnollisia kauneudenhoitotuotteita meidän pitäisi tietää? Keskustelin yrityksen omistajan, meikkitaiteilijan ja kahden äidin kanssa selvittääkseen!

Miten sait aloitteen kauneusliiketoiminnassa??

Ennen Eco Divaa olin osa-aikainen meikkitaiteilija kahdeksan tai yhdeksän vuoden ajan. Olin mennyt yliopistoon psykologiassa ja saanut todella lahjakkaita tekemällä meikkiä. Monet ihmiset kannustivat minua tekemään uran ulos, joten menin Blanche Macdonaldille. Kuukauden kuluessa koulun päättymisestä olin poissa töistä, mutta pian huomasin, että siellä on niin paljon meikkiartisteita Vancouverissa, että siellä ei todellakaan ollut't paljon työtä. 

Lukiossa olin vapaaehtoisena mentorina teini-ikäisille, joten päätin siirtyä kokopäiväiseen kokoukseen, jonka lopulta löysin paljon enemmän kuin makeup. Minulla on intohimo teini-ikäisille ja auttaa heitä siirtymään tällaisen hullun elämänajan läpi. Kasvaa, jos joku olisi kertonut minulle: "Sinä et'ei tarvitse tehdä mitä kaikki muut tekevät "tai" tämä näyttää olevan maailman loppu juuri nyt, mutta sinä'Ymmärrän, että se on't, "olisin hyötynyt.

Makeup on hauskaa, ja minä rakastan sitä, mutta ei kokopäiväistä työtä. Joten tein molempia. Vapaaehtoistyö pitää ensisijaisuuteni suorana ja antaa minulle pohdiskelun siitä, mitä's todella tärkeä elämässä. minä'd on sydämessäni reikä, jos olisin't tekemällä sen.

Kuinka Eco Divan idea tuli esille?

Äitini oli aina halunnut aloittaa Eco Divan, mutta ei'Minulla on aikaa. Hän oli edistänyt luomutuotteita minulle koko elämäni, mutta en'Haluan kuunnella sitä kun olin nuori. Kun olin raskaana, yhtäkkiä olin kuin "Oi, hän olisi voinut olla jotain!" Tulin erittäin tietoiseksi siitä, mitä pani ja ruumiissani ja alkoi tutkia ainesosia. En tiennyt kauneuskoulusta, että monet ainesosat olivat icky, mutta 10 vuotta sitten, me didn'Meillä on nyt vihreä kauneusala. Me'olen tullut tähän mennessä, ja on niin paljon hyviä vaihtoehtoja, ei vain hippi granola-vaihtoehtoja.

Kun toinen äitiyslomani oli loppumassa, äitini ehdotti, että saamme yrityksen menemään. Aloitin testauksen ja tutkimisen viime elokuussa tai syyskuussa ja käynnistimme sitten maaliskuussa.

Mitä's kauneusfilosofia?

Uskon kokonaisvaltaisen lähestymistavan kauneuteen. Mitä laitat iholle on yhtä tärkeää kuin mitä laitat keholle. Ravinto, hormonit, elämäntapa, itsetunto, henki ja ihonhoito vaikuttavat kaikkiin kauneuteen tasaisesti. Ei ole mitään kaunista kaunista kuin nainen, joka on luottavainen omalle iholleen ja ruumiinsa. Hän tietää, kuka hän on, rakastaa itseään ja rakastaa muita.

Kuka on kauneuskuvake?

Gwyneth Paltrow. Kiitän hänen sitoutumistaan ​​kokonaisiin ruokiin ja terveelliseen elämäntapaan. Hän säteilee kauneutta sisältä.

Myös Marilyn Monroe; hän on jumalatar. Ihailen luottamusta, jota hänellä oli kypsässä pommisuihkussaan.

Mitä's kauneuspussissa?

Haha! Mitä's ei minun kauneuspussini?

Okei, mitkä ovat viiden suosituimman tuotteenne?

Toukokuu Lindstrom iho nuoruuden kaste. minä'm alkaa nähdä ryppyjä, joten rakastan hyvää kasvot öljyä / seerumi. Tämä on täydellinen hydraattori ja sisältää koentsyymi Q10, anti-aging must-have. 

Kahina kirkastava seerumi. Tämä ei välttämättä täysin poista aknen jälkeisiä merkkejä, tummia täpliä ja melasmaa, mutta se varmasti tekee valtavia parannuksia ilman vaarallisen ainesosan hydrokinonin käyttöä.

Toukokuu Lindstrom Skin ongelma ratkaisija. Jokaisella pitäisi olla hyvä savi-naamio kauneusharjoittelussaan. Cleopatra rakasti heitä ja niin minä. Tämä maski ratkaisee laajan valikoiman iho-ongelmia ja ihoni on pehmeä ja hehkuva jokaisen käytön jälkeen.

Kjaer Weis Orgaaniset huulitiimat. Ne'uudelleen Italiassa ", sanoi tarpeeksi. Nämä ovat pigmenttipakkauksia, jatkoivat yhtä sileä kuin balsamia ja antavat sinulle kiiltävän viimeistelyn.

Soapwalla Deodorant Cream. Vuosien ajan yrittää löytää luonnollinen deodorantti, joka toimi, minun tehtäväni on ohi. Tämä pitää sinut haistaa tuoretta koko päivän. Oikeasti.

Mitä's päivittäinen ihonhoito-ohjelma?

Salaisen virheen salaisuus on hieno iho. Aloitan puhdistamalla toukokuun Lindstrom Skin Clean Clean kanssa. Jos minä'm kunnianhimoinen, minä'Jätän se viiden minuutin ajaksi, kun harjataan hampaita. Sitten huuhdo tämä pois ja levitä Kahina kirkastava seerumi. Sen jälkeen, kun anna sen imeytyä, teen toukokuun Lindstrom Skin The Youth Dew. Sitten aloitan makeupani.

Voitko kuvata meikki rutiini?

Minä teen silmäni ensin. Tällä tavoin, jos se on vuoto, se voitti't tuhota säätiöni ja punastua. Jokapäiväiseen kulutukseen valitsen jotain valoa kirkastelemaan silmiäni. Pyyhi yleensä jotain hohtavaa ja neutraalia (Kjaer Weis Orgaaninen luomiväri Compact Cloud Nine) tai vaaleanpunainen (Alima Pure Luminous Shimmer Mineraali Eyeshadow Helleboreessa tai Venuksessa).

Joitakin määritelmiä, minä'll sekoita Kjaer Weis luomiväri Compact in Charmed minun rypistyä. Täytä kulmakarvojen aukot ja levitä kaksi tai kolme kerrosta ripsiväriä. Tanssin välillä Kjaer Weis Orgaaninen ripsiväri musta ja ILIA kauneus ripsiväriä Nightfall.

Sitten sovelletaan Alima Pure Satin Matte Mineraalisäätiöä Strawin kanssa niiden vegaaninen perustaharja. Kesällä pidän sitä kuivana ja syksyllä / talvella sekoitan sitä One Love Organicsin ihonvoittajaa Itsenäisen Multi Balmin kanssa tekemään ravitsevaa nestemäistä säätiötä.

Sitten tulee posket. Olen rakastunut kermaviileihin siitä lähtien, kun Kjaer Weis Organic Cream Blush tuli elämääni. Se's niin helppo soveltaa ja jättää sinut luonnollisen hehkun. Suosikki sävyt ovat haluttu hehku, erittäin hienovarainen, luonnollinen rusketus, ja kukkivat, vaaleanpunaiset (jota käytän myös huulilleni). minä'Käytän myös ILIA Beauty Illuminatoria Polka-pisteissä ja kuunleuveissa poskipuissa, browboneissa, sisäpuolisissa silmissä ja cupidissa's keula.

Huulet ovat suosikkini. Oma kassi painaa 1 000 puntaa, koska minun huulipuudistukseni. Rakastan ILIA Beauty ja Kjaer Weis. Joka päivä, minä'll käyttää Kjaer Weis Orgaaninen Lip Tint Compact Bliss Full- tai Dream State -tapauksessa tai ILIA Beauty -värihuulihoitoa Blossom Lady -mallissa tai kukaan's Baby. Jos minä'menen kaupunkiin, käytän Kjaer Weis Organic Lip Tint Compactia Goddessissa tai ILIA Beauty Lipstick Crayon Call Meissa.

Entä hiustesi rutiini?

Pidän vain hiukseni kaksi kertaa viikossa, huiput, joten hiusten rutiini on hyvin vähäinen. Käytän yleensä kaksi tai kolme pisaraa Rahua Elixiria pitämään yliprosessoidut hiukset kosteiksi ja kiiltäviksi. Riippuen tyylistä, minä'll pitää sen paikallaan Yarok Feed Your Hold tyyliä kestävää hiuslakkaa.

Mitä tuoksua käytät?

En't yleensä käyttää hajusteita, koska kehon öljyt ja voiteet käytän on niin kauniita luonnon tuoksuja. Jos minä'm tuntuu erityisen seksikäs, aion laittaa toukokuu Lindstrom Skin Good Stuff Radiance Oil. Se haju kuin kaakao ja on niin jumalallinen. Jos minä'm tunne pippy, minä'Laita Prtty Peaushun Skin Tight Body Lotion, jolla on greippiuutetta ja on niin virkistävää.

Käytätkö jotain sellaista ISN'T vihreä?

minä'Olen antanut paljon pakettini muille meikkiartisteille, mutta muutama asia potkaisee sitä'll käyttää aika ajoin. Minulla on Dior-silmälaseri, jonka laitoin alemman ripsien riviin. Ja minulla on muutamia hajusteita, joita minä'Käytän satunnaisesti. Mutta voin voittaa't laittaa ne iholle. Suihkuni niitä vaatteilleni.

Mitkä kauneudenhoitotuotteet voit roikkua ja mitä voit säästää?

Splurge on ihonhoito. Ihoni on kankaalle kaikesta muusta, ja nykyään on niin paljon tehokkaita luonnollisia vaihtoehtoja. Voit säästää meikkiin, mutta varmista, että se ei ole'sinulla ei ole mitään kemikaaleja siinä tai hyvä ihonhoito, johon olet kiinnostunut, menee hukkaan.

Mitä's kauneus lemmikkisi peave?

Ihmiset näkevät perustuksen, joka ei't sopivat ihon sävyyn. Kasvojen väri ei vastaa niiden kaulan väriä. Haluan epätoivoisesti saada heidät oikeaan otteluun!

Mitä's paras keinotekoinen kärki?

Ota aikaa liittää itsesi syvemmälle tasolle. Opi siitä, kuka olet ja tule mukavaan upeaan ihoon ja kehoon, jonka Jumala antoi sinulle. Varmista itsesi sekä fyysisesti että emotionaalisesti. Olet sen arvoinen!

Kaikki neuvot yrittäjille?

Seuraa intohimoasi ja ole totta kenelle olet. Don'yritä luoda uudelleen mitä joku muu tekee. Miksi sinun pitäisi olla miljoona syytä'Tee jotain, mutta jos sinä'olet intohimoinen siitä ja usko itseesi, niin voit tehdä sen tapahtua. Sinun täytyy vain kuunnella suosiasi ja mennä sen kanssa 200 prosenttia.

Löydä lisää Garcy Twitterissä ja Facebookissa tai hänen verkkokaupassaan.

Hanki tuotteet

Garcy'suosikit ovat saatavilla hänen kaupassa; jotkut löytyvät myös näiltä jälleenmyyjiltä:

Ota kantaa

Oletteko samaa mieltä Garcyn kanssa?'s luonnollinen lähestymistapa kauneutta?

Oletko kokeillut jotain hänen suosikkituotteistaan?

Mitkä ovat parhaimmat luonnon kauneustuotteet?

Leave A Comment

57 + = 67