Celebrity Manicurist Tom Bachik jakaa hänen kynsilistansa

Tom Bachik on kolmivuotiainen isä. Hän'Se on myös ylhäältä, jos ei ylhäältä "manicurist", joka lentää ympäri maailmaa ja pyrkii sormenpäihin pitkästä luettelosta, kuten Jennifer Lopez, Zooey Deschanel, Victoria Beckham, Beyoncé ja Anne Hathaway. Ei täsmälleen työtä nimesi'kuvitella kaveri, joka näyttää kokonaiskärjältä Etelä-Kaliforniasta.

Nyt voin't sanoa'olen koskaan kokenut tai halunnut miestä tekemään kynnet ennen. Mutta kun hän tapasi hänet Torontossa äskettäin (hän's myös L'Oréal'kynsien maailmanlaajuinen tiedottaja), täysin saada se. Hänen super-iloisen ja rennon käyttäytymisensä ansiosta nämä suuret karkeat julkkikset eivät olleet mukavassa (ei kauneutta häiritsevää täältä!), Hän työskentelee myös tarkkuudella, luovuudella ja yksityiskohdilla. Mies luo mini-taideteoksia!

Sinä'Todennäköisesti tunnustetaan hänen työnsä, tässä on Anne Hathaway's perhonen kynnet:

Zooey Deschanel's kalvojen nauhat:

Ja miten näistä J. Lo stilettos?!

Vain kurkistaa hänen Instagram ja Twitter-syötteitä on hauska katsoa taakse, miten julkkikset saavat punainen matto valmiina. Tässä's Zooey saada mustan ja valkoisen ruudullinen mani:

Heidi Klum'kädet ja jalat:

Jennifer Lopez, miten sinä'kuvitella, että hänellä on kolme ihmistä jokaisen kauneuden tarpeesta.

tom's työskenteli myös L: n kanssa'Oréal Parisin edustaja Barbara Palvin:

Tämä on malli Bianca Balti, jonka saatat muistaa Dolcen & Gabbana-kampanjasta:

Ja Victoria's Secret malli Isabeli Fontana:

Ei liian nuhjuinen entiselle grafiikkasuunnittelijalle, joka joutui kynsiin hilpeen taantuman aikana, koska hän'd kuullut, että kauneusliiketoiminta kukoistaa laskusuhdanteiden aikana ja että kynsikoulu oli vain kolme kuukautta lyhyempi investointi kuin oppimisen tekeminen meikkiä. Valmistuttuaan (ainoana luokassaan) hän aloitti CND: n, Chanelin ja nyt L: n kanssa'Oréal. Hänen brändinsä ja kuuluisien yhteyksiensä lisäksi hän tekee myös toimituksellisia kynsiä elle, Harper's Bazaar ja muoti.

Kun Tom oli Torontossa L: n käynnistämiseen'Oréal'uusimmat kiillotusaineet, meillä oli hauska keskustelu kynsien suuntauksista, muodoista ja hänen suosikkiväreistään:

Mitä's paras kynsien muoto tämän kauden?

Ehkä se's taiteilija minussa, mutta minä'm millaisia ​​ovat aidan molemmilla puolilla. Mielestäni kynnet voivat olla lyhyitä ja vahvoja, kuten tahallinen lyhyt, hyvin hoidettu, mukava, luonnollinen muoto heille, koska minulle se tuntuu erittäin vahvalta ja tahalliselta. Tiedät, "Minä olen nainen, kuule kuumata." Tai pidän nauloja, joiden pituus on hieman ja pyöreämpi, mantelin muotoinen. Mielestäni kauemmin kynsi saa, sitä enemmän manteli-muotoinen, sitä enemmän silmukkaa sinun pitäisi mennä.

L'Oréal Paris Color Riche kynsiväri Tweet Me (keltainen) ja Paparazzi Pleaser (laivasto), Amazon.com, Drugstore.com ja ULTA Beauty. Laivaston päällä on L'Taiéal Paris Nail Alusvaatteet Razzle B Dazzle, Drugstore.com ja Walgreens.

Miten määrität oikean muodon, jos kynnet ovat lyhyemmällä puolella?

Jos kynsi on lyhyt, hieno vaihtoehto on, että voit kopioida leikkauksen muotoa. Joten jos niillä on hyvin pyöristetty kynsinauha, muoto olisi hieman pyöristetty. Jos niillä on enemmän neliömäistä kynsinaa, niiden pitäisi olla vielä pehmeitä ja pyöreitä, mutta voit tehdä siitä hieman neliön, voimakkaamman. Kun kynsi kestää kauemmin, haluat luoda tasapainon; haluat luoda tyylikkyyden ja haurauden. Joten menemme hieman kapeammaksi. Tämä auttaa poistamaan osan painon ja bulkkisuuden tunteesta.

Onko mitään kynsien muotoa's tarkka no-no?

Paljon aikaa, ihmiset menevät, "Voi, akryylit, he'niin vanhentunut. "Se's ei niin paljon akryylit kuin miten henkilö soveltaa niitä. Akryylien avulla voit luoda kauniin, pitkänomainen kynsien muoto. Mutta kun asetat akryylit ja tehdään neliö, niin'jossa se alkaa näyttää hieman tasapainolta. Oletko nähnyt niitä ankkuroituja kynsiä, mihin ne menevät ulospäin? Tämä minulle on suuri esimerkki väärästä ulkoasusta. Syynä tähän on, koska en halua't ajattelevat, että ne auttavat käsiä näyttämään kauniilta. Niin, he'uudelleen hullu show-off kynnet ja voit uida super-nopea heidän kanssaan. Mutta minä en't tiedä kuinka tyylikäs he ovat.

Onko nailataidetta ikäraja??

En't ajattelevat niin. Koska luulen, että voit pitää sen yksinkertaisena. Jos teet naulan tai kaksi, luulen, että kukaan voi tehdä sen. Minusta nail art on hieno muoti-lisävaruste. Se's koruja, joka lisää tätä tunnetta ulkoasuksi. Voit tehdä naulan tai kaksi ja se's kuin laittaa meikki tai hieno mansetti. Joten luulen, että voit varmasti tehdä sen ikään sopivaksi.

Entä nokkamallit varpaissa?

Hauska asia on se's todella muuttunut. Ihmiset tapasivat kynsien taidetta varpaissaan, koska ne olivat piilossa. Ihmiset eivät't nähdä varpaat. Joten vaikka heidän kätensä olisivat puhtaita ja siellä'd on vain vaaleanpunainen tai ranskalainen manikyyri, sitten ne menevät ulos ja tekevät kirkkaita värejä, kimalleja ja naulaa. Koska se oli eräänlainen: "Niin, jos tiesit vain todellisen." Se oli heidän varpaillaan. Nyt se'on melkein päinvastainen. Haluat sen kädessäsi sanomaan: "Tämä on se, kuka minä olen." Mutta laita se varpaisiisi ja siihen'kuten, "Mitä sinä piilotat?" Minä ajattelen sitä'Okei, jos joku on viileä muotoilu iso varvas. Kun se alkaa saada kaikki varpaat, en't tiedä ... se's edesauttaa suurella varvastolla.

Missä pysyt ranskalaisella manikyyrillä??

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että ranskalainen manikyyri on hieman vanhana päivänä, koska mielestäni trendikästä, täyden peiton alastomia ja puolueettomia metallikoita pitää sen sijaan. Jos normaalisti olisi käytetty ranskalainen manikyyri, käytit nyt näitä sävyjä. Ellet sinä'Tehdään eräänlainen kaksivärinen ranskalainen. minä'olet nähnyt suurta elpymistä vastaavia ranskalaisia. Joten ehkä laventelin kynsilevy ja kirkas violetti kärki. Tai vaaleanpunainen kynsi ja fuksia. Tällaiset väriyhdistelmät, missä se on's lähes sama, mutta se's valo ja pimeä. Ja voit peruuttaa sen. Mielestäni paljon ihmisiä's kaltainen heidän johdantonsa tavalla nail art & # x2014; se's tehdä kaksivärinen ranskalainen tai kuu tai jotain yksinkertaista kuin nauha. Että'heidän tapansa, "Oi joo, minä'm osa tätä, "mutta silti pitää sen tyylikäs.

Mitkä ovat suosikkisi kynsilakan sävyt?

Pidän L: sta'Oréal Paris Color Riche Nail Väri Sinulle're Worth It, joka on eräänlainen kuin neutraali metallikultaa. Rakastan metallia. Se's, että täydellinen sävy varpaat tai jos tarvitset, että mennä metallinen sävy, se's yksi. Koska se's sai oliivipohjaisen sävyn, se kirjaimellisesti muuttuu hieman, kun sinulla on tummempi tai kevyempi iho. Niin se's on loistava go-to, must-must väri.

L'Oréal Paris Color Riche kynsiväri sinusta're Worth It, osoitteessa Amazon.com, Drugstore.com ja ULTA Beauty.

Ja sitten suosikkikuvani on L'Oréal Paris Color Riche Nail Väri Paparazzi Pleaserissa.

L'Oréal Paris Color Riche Nail Väri Paparazzi Pleaserissa, Amazon.comissa, Drugstore.com ja ULTA Beauty.

Kuorista pinkeistä meloniin ja koralleihin ja sitten marjoihin, rakastan pinkejä, koska ne'uudelleen kyllästetty väri ja ne'kirkas. Ei aivan neon, joten he tuntevat nykyaikaisempia, mutta takanaan retro-voiman.

L'Oréal Paris Color Riche Nail Väri: Pink Me Up, Amazon.com, Drugstore.com ja ULTA Beauty.

Kiitos Tom! Ja don't unohda myös tarkistaa uudesta L: stä'Oréal Paris top takit.

Oletko Tomin fani'kynsien työtä?

Oletteko samaa mieltä hänen näkemyksistään kynsien muodoista, ranskalainen maniksesta ja naulataiteesta?

Oletko kokeillut jotain L: tä'Oréal kiillottaa, kynsi tarroja tai päällysteitä?

Leave A Comment

72 − = 62