10 selviä tapoja luoda enemmän tilavuutta hiuksillasi

Jos hiuksesi on voimakas, niin kuuntele: tunnen tuskanne! Vuosien varrella minä'Olen käsitellyt kohtuullisen osuuteni kaihtuneista lukkoista, putoavista kiharoista ja otsisteistä liimasta.

Onneksi minulla on myös tämä outo työ nimeltä "kauneuseditori", jossa pääsen tavata ja haastatella tonnia alkuun hairstylistereitä ja varastaa kaikki parhaat vinkit. Voit lyödä panostasi kuivurin I'olen kerännyt temppuja luomaan suurimman äänenvoimakkuutta minimin vaivalla. 

Ja nyt minä'm kulkevat ne mukanasi! Näitä 10 pro-vinkkejä yritetään ja kauneuseditori testataan, joten tiedän, että he työskentelevät (ja jos voin tehdä niitä, voit tehdä niitä). Jotkut sinä'Haluat sisällyttää päivittäiseen rutiiniasi ja toiset sinä'Haluan mennä ulos erikoistapahtumiin.

Tässä'miten huijata tiesi suuremmille hiuksille: 

1. Muuta osaasi

Mahdollisuudet ovat, sinulla on suosikki paikka hiusten jakamiseksi. Se'jossa hiukset haluavat laskea luonnollisesti (jonnekin keskelle tai keskelle) tai lähimpään puolelle. Ongelmana on se's myös silloin, kun hiuksesi on kaikkein litteä, ja sinäkin'kouluttaa sitä pysymään niin.

Kääntämällä osasi vastakkaiselle puolelle luodaan instant volyymi kruunuun; jos sinä'uudelleen huolissaan etsimästä epätasaista, tee niin, kun hiukset ovat vielä märät. Jos haluat rakentaa eniten korkeutta, kokeile syvää puoliosaa vastakkaiselle puolelle kuivissa hiuksissa, huokoista kevyesti hiuslakkaa pitämällä. Tämä on malli-esque swoosh I'Olen puhunut viime aikoina, mikä on vähän '80-luku ja erittäin seksikäs. 

2. Sivele harjata se

Teasingillä on huono edustaja. Se ei't on keskittyä kampaamaan kampaasi hiuksillasi hammastetulla kampalla luodakseen massiivisia haaroita (jotka ovat painajainen suihkussa). Voit itse asiassa luoda pehmeän äänenvoimakkuuden, kun harjataan juuret käyttäen suurta meloa harjaa sen sijaan.

Minun suositeltavin tekniikka on pinoittaa ylimmän kerroksen hiukset, ja sitten takaisin harjata loput, työ osa jaksoittain. Pidä jokainen leikkaus taaksepäin ja poispäin päästä, harjaa alaspäin liikkeessä juurissa kolmessa nopeassa iskussa. Jotta äänenvoimakkuus säilyisi viimeisenä, suihkuttakaa kaikki harjattu alue hiuslakkauksella. Kerran sinä'Ve on täyttänyt kaikki osat, päästää hiukset pois ja jättää sen tasaiseksi.

3. Puhtaus-kuiva ylösalaisin

satama't täydentänyt puhallustekniikkaa? Ei ole huolestuttavaa, paras pikanäppäin paljaalle pudotukselle on vain kääntämällä pääsi ylösalaisin. Tiedän, että se kuulostaa liian helppolta, mutta se on's miten minun hairstylist kuivuu hiukseni aina kun saan hiustenleikkuun. (Sitten hän lopettaa päätänsä silitysraudalla, "suoralla äänenvoimakkuudella".)

Syynä tähän on se, että ylösalaisin, juuret nostavat automaattisesti päänahkanne, jolloin he haluavat kuivua. Haluan käyttää tätä menetelmää saadakseni hiukseni noin 90 prosenttia kuivaksi, ja sitten voisin tehdä lopullisen tasauksen pyöreällä harjalla. Huomaa: Jos sinulla on otsatukka, kuivaa ne aina oikealla puolella!

4. Boot Your Roots

Root-boosting-tuotteet ovat ystäviäsi. Ajattele heitä rakennustelineenä kampaasi. Ne tarjoavat rakenteen ja tuen jokaiselle nostolle, joka luodaan käsin lähellä juuria, mikä auttaa tyyliäsi koko päivän (tai jopa useita päiviä).

Etsi tuote, joka on erityisesti suunniteltu hienoille hiuksille, joten se voitti't painaa sinut alas ja levitä sitä koko päähän, päänahan päällä. (Pidän John Frieda® -lisävarusteena Volume Root Booster Blow Dry -vaahtoa.) Varmista, että käytät sitä kosteissa hiuksissa.'t työskentele, kun hiukset kuivataan. Ja don'Älä pelkää keräämään tilavuutta lisääviä tuotteita, lisäämällä mousseja ja / tai puhallusruiskuja pitkin.

5. Aseta Hot Rollers

Kaikki unohtavat kuumavalssaimista. Kuumat rullat ovat mahtavia! Toisin kuin kaarevia silitysraudat ja litteät silitysraudat'ei tarvita erityistä tekniikkaa; vain heittää ne sisään'teet meikkiäsi ja 20 minuuttia myöhemmin'll on makea määrä. Tämä on hieno temppu, jos hiuksesi on jo kuiva's liian myöhäistä rakentaa äänenvoimakkuutta kuivumaan.

Sinun tarvitsee vain valita, mihin suuntaan haluat aallot. Rolling away from the face antaa glam hollywood aaltoja, kun taas kohti kasvot luo enemmän vintage, Veronica Lake vaikutus. Jotta äänenvoimakkuus säilyy viimevänä, peitä kaikki osat hiuslakkauksella ennen valssausta ja anna rullien jäähtyä kokonaan ennen niiden irrottamista. Sitten harjaat ja muotoile aaltoja pehmeälle, modernille ulkoasulle.

6. Käytä Volume-Building-shampooa

Se'Se on ei-aivot, mutta sinä'd olla yllättynyt siitä erosta, että hyvä shampoo tekee äänenvoimakkuustavoitteistasi. Nyrkkisääntönäni on käyttää tuotteita, jotka ovat selkeitä tai ainakin läpikuultavia, koska ne ovat'jotka ovat vähiten todennäköisesti raskaita raskaita ainesosia. Mikään valkoinen ja kermainen hiuksilleni, kiitos! Ja kyllä, on mahdollista löytää volyymia rakentava shampoo, joka ei't nauhat hiuksillesi ja on väriton (John Frieda® Ylellinen Volume Touchably Full shampoo on yksi niistä).

Myös mennä helposti hoitoaine. Käytän sitä vain hiukseni alareunaan tai kolmasosaan, ja huolehdit siitä, että huuhdat sen huolellisesti.

7. Kruunaa juuret

Oikeasti! Rypytetty karva oli iso '80-luvulla, ja nyt se's palata takaisin, mutta aivan uusi (ja ei-tahmea) tapa. Vain juurten juuret, hiusten alla olevat kerrokset, ovat loistava tapa karkistaa tekstuurin ja tehdä siitä erottua päänahasta. Voitko sanoa pehmeää, luonnollista näköistä äänenvoimakkuutta?

Parasta on, että se kestää vain muutaman minuutin, ja toisin kuin käpristysraudat ja litteät raudat, vaatii nollapisteitä. Ja päällyskerros hiukset peittää kokonaan puristuksen havaitsemisesta.

8. Nukkumaan punkissa

Don't koputtakaa kirjotus. Se's super-hyödyllinen tähän yli yön volyymi huijata "ei tarvita lämpöä! Suihkuttelemalla yöllä, vedä hiukset ylös korkea, löysä pulla, kun se's vielä kostea ja suojata pehmeällä elastisella (tiukat muoviosat voivat aiheuttaa rypyt). Hiukset kuivuvat pois päänahasta, joten kun heräät ja otat sen alas, sinä'll on insta-volyymi sekä pehmeät aallot.

Toinen tapa saada helposti äänenvoimakkuutta nukkumisessasi on venyttämättömällä kangasmassalla. Käytä sitä otsaasi yli ja kääri ympärilleen kosteat hiukset, kunnes kaikki hiukset on kääritty, ja kiinnitä ne tarvittaessa. Ota se ulos seuraavana aamuna, ja sinä'll on upeita Hollywood aaltoja.

9. Levitä kuivaa shampoo

Odotatko päivämäärääsi kaksi tai kolme käyttääksesi kuivaa shampooasi? Haluat ehkä harkita uudelleen. Kun huomaat, että hiukset ovat likaisia, päänahkaasi'luonnolliset öljyt ovat jo sabotoineet äänenvoimakkuutta, kulkevat alas hiusvaijassa ja alkavat punnita säikeisi.

Suosittelen ennaltaehkäisevää lähestymistapaa: päällystää päänahkaa kerroksella kuivaa shampoo heti, kun lopetat puhalluskuivatuksen. Sillä tavalla's estää öljyn, pysäyttää sen kappaleissa ja auttaa äänenvoimakkuustyyliä pitempään. Bonus: kuiva shampoo on innately volume-rakennus. Suihkuta se myös pituuksien läpi, jotta saisit aikaan vieläkin paremman tekstuurin.

10. Lisää väriä

Jos et halua't keventää hiustesi, sitten täällä's vähän salaisuutta niiltä meistä, jotka tekevät. Se's ei vain väristä'myös sen tekstuurin ansiosta. Pieni valkaisuaine lisää lisättävää kehoa ja karhentaa hiusleikkausta niin'ei ole niin "liukas". Pohjimmiltaan jumaluus kaikille kenelle, jonka hiukset ovat tasaiset ja voittaneet't pidä äänenvoimakkuutta.

Mutta sinä don't on turvauduttava kokonaan uusi hiusväri hyötyä valkaisuainetta volumizing vaikutus. Muutamat peekaboo-korostukset, jotka asetetaan hiustenne alapuolelle ja värisävyn värisävylle, voivat antaa sinulle tarpeeksi vauhtia ilman, että tarvitsisi huolestua uudesta kasvusta.

Oletko kokeillut jotain näistä tavoista luoda tilavuutta hiuksillasi?
Onko sinulla mitään omia juttuja jakamaan? Antaa'kuulet 'em!

Leave A Comment

− 1 = 1