Miranda Kerr Diet og trening

Det er ikke nektet at Victoria's Secret Angel, Miranda Kerr, er en absolutt skjønnhet. Til tross for hennes flotte, trimfigur, har hun kurver på alle de riktige stedene og et fantastisk sett med ben som passer. La oss innse det, hun har en kropp som en hvilken som helst kvinne ville misunne for, så det er ikke rart at kvinner overalt spør bare hvordan man skal kunne holde seg i en så god form. Så mye som vi ønsker å tenke det, har Miranda Kerr ikke bare oppnådd hennes figur ved magi. Mens hun alltid har vært slank og hatt en kropps kropp, må hun jobbe hardt for å se ut som gudinnen hun gjør i dag.

Miranda følger en streng diett og treningsplan som er avhengig av ballett og pilates for å sikre at hun holder seg i best mulig form. Selv med en hektisk timeplan som holder henne rushed av føttene, klarer hun fortsatt å finne tid til trening, spise sunt og alt i alt leve en sunn livsstil. Utrolig, va? For de som er ivrige etter å se så bra ut som Victoria's Secret Angel eller de som bare ønsker å vite akkurat hvordan hun ser så bra ut, har jeg svarene for deg! Her er hva hennes trener, Andie Hecker, som også er grunnleggeren av ballettorganer, slått om trenings- og diettrutiner.

aa661ec2ae9cd5dbe3306a91a2ffc405

Hvorfor Ballett Fungerer For Miranda

Miranda Kerr praktiserer ballett rigorøst, men ikke panikk for at du aldri vil kunne følge hennes trekk. Hun følger en enkel rutine som er perfekt for sin travle livsstil og er lett å tilpasse seg i sin daglige rutine. Alt du trenger for å kunne gjøre det er en barre (en horisontal ballettpole) og to pounds av ekstra vekt. Balletten beveger seg Miranda-praksis er bra for å forme skuldrene, men på grunn av måten de krever at du strekker musklene dine og balanserer på dem, er de også gode for å legge til muskler i bena, magen og armene også.

5fafa610f2ab041a2d374d461b2bf363

Arabiske pulser

For å gjøre arabesque pulser, en av de mange ballettbevegelsene som holder Miranda ute så bra som hun gjør, må du stå på en, mens det andre benet blir forlenget bak deg slik at de to er i vinkel med hverandre. Dette kalles arabeske holdning i ballett, noe som ofte brukes. Den pulserende delen av dette trekket er opprettet ved å leve hendene over hodet mens du forlenger det høye benet ditt litt høyere. Etter å ha holdt dette i noen sekunder, legg benet og armene ned samtidig. Dette trekket er perfekt for å hjelpe deg med å få tonede bein og for de beste resultatene bør du gjøre trettito to reps.

d00df1bc00fd89d2b1bc217937400ae1

Side Lying Développé Series

Når vi trener, blir våre ytre lår ofte glemt, og vi fokuserer hovedsakelig på våre indre lår. Miranda Kerr har ikke glemt, men det er mulig en av grunnene til at hun ser så bra ut! Hun bruker dette trekket til å tone sine ytre lår og hennes ytre støt. For å fullføre flyttingen, legg deg på siden og utvide ditt øvre ben og forsiktig returner det til startposisjonen før du endelig dreier beinet. For de beste resultatene gjør du tjuefire reps som dette, og følg det med to og trettre benrotasjoner på egenhånd.

a430e2052e0a6c1be414bc9424128056 Innerlårspalt til Sous-Sous

Gosh, det var en munnfull! Dette trekket er fantastisk som ved å bevege bena i en distinkt V-form som du jobber med dine indre lår. For å fullføre dette trekket, ligg på ryggen på gulvet med beina dine rett. For å arbeide dine indre lår, beveger bena fra hverandre i en V-form, og flytt dem forsiktig tilbake til startposisjonen, samtidig som tærne dine spisses hele tiden. Igjen, er trettiåtte reps daglig anbefalt.

995682001479fc09ec8457a0aeecadab

Supine Grand Battements Series

Denne balletten flytter at Miranda praksis er perfekt for toning og forme abs og armer. For å fullføre det krever det styrke, kontroll og ikke minst total kroppsbalanse. Hold vekter i begge hender og krysse beina. Deretter holder du vekter i hånd, kryss bena motsatt og gjenta. I hovedsak krysser du og krysser anklene dine totalt to og tretti ganger mens du har vekt. Du kan også følge dette trekket ved å stå med bena krysset og sakte løfte ett bein oppover og senke det og gjenta det med det andre benet. Det anbefales at du gjør denne ekstraposisjonen totalt seksten ganger.

46c9d943741f23de7676c673ea3c8ba7

Fondue til Arabesque 

Dette er en av de svært grunnleggende ballettbevegelsene som Miranda praktiserer for å beholde sin fantastiske form. Det er fantastisk for å hjelpe til med å forme deg armmusklene, så vel som å hjelpe deg med å oppnå en peachy round bum. For å gjøre det, må du stå på en la mens det andre benet blir forlenget bak deg, slik at de to er i vinkel med hverandre. Mens du holder posen, må hendene bevege seg og strømme inn i forskjellige posisjoner mens du holder skuldrene torget i den riktige retningen. Tanken er å forlenge kroppen og skape maksimal avstand mellom fingrene og tærne. For de beste resultatene anbefales det at du gjør to og tretti reps av disse.

45c3a98f1817a9c1bb62f2ad17948f69

Men hva spiser hun?

For å holde seg i sunn, topptilstand, følger Miranda Kerr blodtypediet. Det er en diett som ble utviklet av Dr. Peter D'Adamo, som bygger på ideen om at folk skal spise forskjellige matvarer avhengig av deres blodtype. Miranda er en fast tro på denne teorien og følger dermed dietten for hennes blodtype så strengt som mulig.

Mirandas blodtype er type A som Blodtype-dietten antyder at hun spiser sjøfisk, grønnsaker og små mengder økologisk utvalgskylling. Hun spiser veldig lite kjøtt generelt. Mens dietten virker underverk for Miranda, og hun er kjent for å prise det, er det ikke uten det ulempene. Mirandas lave kjøttdiet betyr at hun stadig mangler i jernnivået, noe som forårsaker anemi. Mens kjøtt er den vanligste kilden til jern, er det ikke det eneste alternativet, så Miranda må ta ekstra forsiktighet i å spise rikelig med veg som inneholder mineralet for å sikre at hun ikke lider av kostholdet hennes.

På slutten av dagen er Miranda Kerr imidlertid bare menneskelig som resten av oss. Ja, hun følger en streng diett og trening rutine, men hun bekrefter selv at hun er langt fra perfekt. Hun følger kostholdet strengt, men innrømmer selv at noen av tiden hun lever ved 80/20-regelen. Dette betyr at hun spiser sunn og stikker til kostholdet hennes åtti prosent av tiden, og får lov til å spise det hun vil, selv om det ikke er så sunt, de andre tjue prosent av tiden. Dette gjør det å være på en konstant diett litt enklere å håndtere, og betyr at hun er langt mindre tilbøyelig til å binge på alt det hun ikke burde.

8a0958b80872186cde69824fc551d906

Så der har du det, Miranda Kerrs kostholds- og treningsplan som bidrar til å holde henne som Victoria's Secret Angel, hun er! Balletten beveger seg for at hun praktiserer, er lett å gjøre og kan gjøres fra komforten til ditt eget hjem, og når du vet blodtypen din og hva du bør spise, er blodtype dietten ikke så vanskelig å følge. Hvorfor ikke gi det en tur og se om du kan bygge deg en kropp som Miranda?

Leave A Comment

− 4 = 3