Megan Fox Diet og treningsøkt | progressivenewsdaily.info

Megan Fox Diet og treningsøkt

Syvogtyve år gammel, den amerikanske født Megan Denise Fox lanserte sin modellering og skuespiller karriere tilbake i 2001. Hun gjorde sin film debut i 2004 da hun spilte i Confessions of a Teenage Drama Queen, men det var Transformers (der hun stjernet i motsatt Shia Labeouf i 2007) som ble hennes breakout rolle. Filmen raketter henne til stjernen, og hun flyttet fra å være en mindre skuespillerinne til et husstandsnavn, kjent for hennes trekkrolle og, selvfølgelig, den fantastiske kroppen som hun flaunted over hele filmen. Siden da har hun stjernespillet i en rekke andre filmer, har blitt nominert til nitten forskjellige priser, og hennes karriere synes fortsatt å bare blomstre. Megan Fox er nå betraktet som et moderne kønssymbol og har en kropp kvinner overalt misunnelse og menn overalt vil ha. Hun har dukket opp i magasiner som Maxim, Rolling Stone og FHM.

Kvinner overalt (jeg følger!) Spør hvordan hun på jorden klarer å beholde sin vakre figur, og enda viktigere, hvordan de kan få en også! Vel, jeg har gjort litt forskning og funnet ut nøyaktig hva Megan Fox gjør for å holde seg i så fantastisk form. Her går…

Short Ab Circuit

2d53db1e9fb981e04be423cabe9e8ad0

Megan Fox gjør hele tiden korte ab kretser. For henne innebærer dette knelopp, ballbenheiser og benvinger. Hun gjør øvelsene tilbake til baksiden for tretti reps, hviler i tretti til seksti sekunder, så gjør det igjen. Hun gjentar dette i femten til tjue minutter.

planker

6a3527a9dbdb392999ac3aa7f6ebb238

Jeg beklager å måtte fortelle deg damer, men Megan Foxs treningsrutine er avhengig av planker. Hvis du vil ha slank, tonet abs som henne så må du bli vant til å praktisere dem daglig - ja, daglig!

Stasjonær sykkel

6cc08c209e40d51389bbe955d10f36f3

Ganske ofte i treningsøkten, utnytter Megan Fox sin høye hjertefrekvens ved å hoppe på en stasjonær sykkel. Hun gjør lavintensitets treningen i tretti minutter som hun tilskriver seg å ha hjulpet henne med å bli mager og tonet.

Pilates

9b247e300728e3dea2a8f6aa42b86a4a

Hun er en stor fan av Pilates og prøver alltid å innlemme det i treningsøktene sine. Hun elsker det fordi det ikke er høy intensitet, men styrker og toner fortsatt ulike muskelgrupper.

Kretskurs

a4de876135691a1f6a0591a568661776

I tillegg til hennes korte ab-krets har Megan Fox en personlig trener, Harley Pasternak, som kommer til huset tre ganger i uken for å gjøre kretsopplæring med henne. Kretsene varer i seksti minutter og inkluderer ting som knee ups, swiss ball øvelser, lateral plank, hyperextensions og crunches. Hun utfører hver øvelse i omtrent fem minutter, og tar en tretti minutters hvile før de fortsetter.

cardio

bbaf40d027c182d9c5e105497a1b9161

Megan Fox gjør også mye cardio. Hun er en stor fan av å løpe, sykle og danse for å holde kroppen tett og tonet, og hennes hjerte og lunger er sunne.

Men dette kommer ikke til Megan selvfølgelig ...

e6d61a22636e8f068707430264f14e56

Megan Fox, som resten av oss, er menneskelig, og selv liker hun å vike seg bort fra en trening. Hun innrømmer selv at hun kan være ganske lat, må måtte trenes. På emnet av øvelse sier hun: "[Min] Trainer kommer til huset mitt 3 ganger i uken og får meg til å gå gjennom øvelsene. Jeg trenger ikke engang å forlate huset ... .Jeg er alltid som - Ikke i dag! Ikke i dag!". Jeg vet ikke om resten av deg, men Megan Foxs opptak gjør at jeg føler meg mye bedre om min egen aversjon for å trene!

Megan Fox Diet Plan

f644a4a25447f36477f8762b1f629548

Megan Fox kostholdsplan ble opprettet av hennes personlige trener, Harley Pasternak, og kalles en fem-faktor diett. Megan Fox spiser fem små måltider per dag, derav navnet, men må holde seg til ulike regler. Når det er sagt, er det en dag i uken når hun kan spise det som gjør henne lyst. Det er hennes "juksedag" som hun så kjærlig kaller det.

Harley Pasternak opprettet også dietter for kjendiser som Lady Gaga og Rihanna, så det går bare for å vise at hans metoder åpenbart ser ut som de er like smale og flotte som Megan Fox.

- Megan Fox mottar karbohydrater fra frukt og grønnsaker i stedet for brød og pasta.

- Behandlet mat er et stort nei, nei så ting som chips, hvitt brød, hurtigmat og søtsaker er ute.

- Frokost er et must, og hun får aldri hoppe over det. Heldigvis er stjernen en stor fan av egg og har vanligvis dem daglig i en eller annen form for å starte dagen.

- Hun må legge til et dash eplecidereddike til sine salater for å hjelpe henne å gå ned i vekt. Hun kan ikke spise for mye, men på grunn av det er svært sure egenskaper.

- Vitimin E er en sterk antioksidant, så Megan Fox prøver å spise mye av det. Hun gjør dette ved å spise mange mandler som også har den ekstra fordelen av å hjelpe deg med å gå ned i vekt. Dette er fordi de inneholder mye protein og fiber for at du skal føle deg fyldig lenger. De er en fantastisk sunn matbit.

(alle bilder hentet via pinterest.com)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − 77 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map