Hvordan å miste lår fett (for kvinner!) | progressivenewsdaily.info

Hvordan å miste lår fett (for kvinner!)

thi
Helt siden fadden av "lårgapet" er jentene mer opptatt av å miste den indre lårvekten enn noensinne. Å miste lårfett kan være ekstremt tøft, skjønt! For noen jenter er det det vanskeligste stedet å miste fett fra helt og holdent. Lårene synes å holde fast på mer fett enn de fleste andre deler av kroppen din, og kan til og med gjøre kroppen din uforholdsmessig. Lårfett kan bli et svært irriterende problem hvis det kommer til det punktet at det forårsaker chaffing mens du går, noe som fører til smerte. Ikke bekymre deg, skjønt! Det irriterende området er lettere å slanke seg enn du tror, ​​det tar bare riktig form for kosthold, mosjon og besluttsomhet.

thighs5

Trinn 1: Start kutt tilbake

sunn

Start på banen til tynne lår ved først å kutte ut alle de tingene som skal hindre deg i å miste vekten. Kutte på eller kutte ut disse: sukker, transfett, overflødig salt, hvitt beriket mat, bearbeidet mat og karbohydrater. Spesielt kuttet salt! Salt er en av de verste forbruksmateriellene når det gjelder vannoppbevaring. Overdreven mengder forårsaker mye vannretensjon på steder du heller ikke vil ha dem (Som lårene!) En av hovedårsakene til større lår er at de er kjent for å henge til uønsket vannvekt. Etter at du har kuttet ut eller redusert de dårlige kalorier og matvarer som forårsaker lårene problemer, begynner å inkorporere sunne matvarer. Jeg er sikker på at du hører dette fra hver vekttap blogg, men spis mer grønnsaker! Vel, grønnsaker, frukt, fullkorn og magert protein. Protein er en god kilde for å hjelpe deg med å bygge opp muskler. Det er akkurat det du trenger når du slår ned lårene dine!

Trinn 2: Øvelse

kickbo

Jeg slår på at du så at en kommer, va? Selvfølgelig! Du vil ikke sulte deg selv for å få resultat. Hvis du vil ha langvarige, sunne resultater, må du trene. Spørsmålet er: Hva slags trening fungerer best for å miste lårfett? Full kroppsøvelse er bra for å miste vekt hvor som helst, og hvis du planlegger å prøve å slanke dine indre lår, planlegger å binde alt. Også fokus på kroppsøvelse.

Bruk disse mer spesifikke øvelsene du kan gjøre for tone lår: Lunges, scissor spark, ben sparker, ben heiser og knekk. Prøv å gjøre øvelser som involverer en medisinsk ball, også.

utfall

Kardiovaskulær trening er en av de mest effektive måtene du kan brenne av de uønskede kaloriene! Prøv kickboxing, dans, (Zumba!), Sykling, svømming, løping eller trapper. Få hjertet ditt til å pumpe for å få kaloriene av. Du kommer til å trenge å brenne av flere kalorier enn du brenner hvis du vil gå ned i vekt.

sykkel

Trinn 3: Hold deg hydrert

vann

Nei, ikke med brus eller juice, med vann. Vann, vann, vann! Drikk mye av det. Vann er det sunneste drikkevalget, spesielt hvis du skal trene. Det vil hjelpe deg å miste vekt raskere også. Drikk et fullt glass vann før hvert måltid. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å over-spise!

Drikk også grønn te. Grønn te har alle de riktige tingene i det for å holde fett fra å bli absorbert av kroppen din. Det bremser prosessen og er en fete kampspill!

te

Trinn 4: Tell kaloriene dine

salat

Som jeg nevnte tidligere, må du brenne flere kalorier enn du tar inn. Du bør sikte på å brenne minst 500 kalorier om dagen. Når du er vant til det, kan du kaste alt fra 500-900. Kutte ned på kaloriene du la i hver dag og endre kostholdet ditt. Du kan bruke en faktisk kalori teller for å finne ut hvor mye du bør være forbrukende for å miste vekten du satser på. Det anbefales bare å begynne å prøve å miste 1/2 lb om uken, og om nødvendig kan du gå opp mer når kroppen din har tilpasset seg den nye rutinen.

Trinn 5: Bygg muskel

thigh2

Husk hvordan protein hjelper deg med å bygge muskler? Bra, vær så oppmerksom på at du viser lårene dine. Å miste vekt er bra, men toning mens du gjør det er enda bedre! Ikke bare får du tynnere lår, men du får også definisjon og fasthet!

legs2

Trinn 6: Planlegg måltidene dine

Helse

Hold mandler eller noen slags nøtter rundt som en matbit i stedet for chips. Nøtter har mye fiber i dem, og de vil holde deg fullere mye lenger. Alt med fiber vil, inkludert veggies og frukt. Ikke spis så mye at du blir full. Du vil slutte å spise rett før det tidspunktet for å holde magen fra å strekke seg over. Ikke hopp over noen måltider, heller. Egentlig bør du spise 5 eller 6 små måltider om dagen. Ditt største måltid bør være frokost! Det er måltidet som holder kroppen din i gang for dagen, og det gir deg den riktige typen kalorier for å brenne av til neste måltid.

mandler

Trinn 7: Hold deg trygg og fastslått

thighs3

Ikke la deg komme ned hvis du ikke mister vekt så fort du vil. Noen mister det raskere enn andre. Det tar arbeid og tid. Prøv å holde fokus ved å sette et mål på hvor mye fett du vil se, komme av lårene dine. Ikke slut å spise for å gjøre dette, heller og husk, uansett hvor stor eller liten lårene dine er, du er vakker!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map