Audrina Patridge diett og treningsøkt

4f721019ab938fd2c92f9fb3a69ad1ce

Audrina Patridge, amerikansk født stjerne i åsene, Audrina og Dancing with the Stars, har en todelt klar kropp året rundt. Den tjueåtte år gamle skuespillerinnen og modellen hele tiden i beste form mulig og savner aldri en mulighet til å vise av sin smarte, magre figur. Og hvorfor ville hun? Siden hun steg frem til prominence tilbake i 2006, har hennes perfekte strand kropp blitt noe for kvinner overalt å misunnes! Det virker som om Audrina Patridge raskt blir kjent for sin perfekte kropp som har mange av oss, bare dødelige kvinner, og lurer på hvordan og Jorden hun klarer å holde seg ute, gjør det utrolig bra! Hun har en fantastisk mage, et fantastisk sett med ben, lene armer, og til og med et stort sett med bryster - hun synes å ha alt. Hvis du, som meg, ikke kan hjelpe deg, men bli overrasket over hvor fab hun ser, så vil du være glad for å høre at jeg har gjort litt graving og funnet ut akkurat hva Audrina Patridge gjør for å holde seg så utroligt bra. Dette er hvordan…

The Body Box Rutine

44aca659153512702fd7820f31650d55

For å holde henne bikini kropp året rundt, to eller tre ganger i uken doserer den tjuefem år gamle en rutine som hennes personlige trener Jarett DelBene kaller ruteplanen til kroppen. "Vi alternative runder av boksing kombinasjoner som inkluderer slag og spark med kretser av kroppsvekt-bare styrke bevegelser," sier han med hensyn til stjernens rutine. "Det er høy intensitet, slik at du brenner mye kalorier mens du styrker opp. Og fordi øvelsene ikke bruker noe utstyr, kan Patridge holde seg til dem om hun er på vei eller hjemme. "

Rutinen starter ved å enten skygge eller hoppe i totalt tre minutter. Audrina Patridge fortsetter med å gjøre ett sett med tjue reps av hver av forskjellige trekk i rekkefølge uten hvile i mellom. Noen ganger, Audrina Patridge hopper enten to ganger i skyggebokser i ett minutt mellom hvert sett for å øke mengden kalorier hun brenner. På en typisk treningsøkt, gjentar hun hele treningen to ganger. Denne treningen er fab for stjernen, da det ikke krever noe utstyr - selv et hoppetau er valgfritt da hun kan etterligne bevegelsene uten en. Dette betyr at hun kan trene når som helst, hvor som helst, et must for noen som reiser så mye og hvem har så travelt liv.

Fem til seks treninger per uke

72a586a806d62550d6179e5200e80223

Audrina Patridge Body Boxes to eller tre ganger i uken, men hun er langt fra tomgang på sine antatte dager 'av'. Hun jobber ut fem eller seks ganger i uken, og når hun ikke er Body Boxing, gjør hun enten Pilates, trener kroppsvekt, trener styrketrening eller jobber med kjernen for å sikre at magen blir slank og mager. Det er lite rart at hun ser så bra ut som hun vurderer mengden og intensiteten til treningene hun gjør. Tross alt sier jeg for en at hun fortjener hennes misunnelsesverdige kropp!

Audrina Patridge diett

86319de677ae85df84dee376076a1a81

En av Audrina Patrothes favoritt ting å spise er epler. Hun sier at hun langt er langt i å spise et deilig eple enn å ha en kopp kaffe eller en sjokoladebarne. Hun elsker hvordan hun får så mange forskjellige vitaminer og mineraler fra dem - de er velsmakende og utrolig gode for henne!

Når det er sagt, har hun fortsatt kjærlighet til ulike andre søppelmatvarer. Hun er aldri villig til å svike for langt fra sitt sunne kosthold, men det er alltid sikkert å holde hennes trang under kontroll. Hun tillater selv kaloribesøk til tider, men hun ser alltid på porsjonen og sørger for at det bare er en liten del av et generelt sunt kosthold. Når det gjelder å spise sunt, er hun en massiv fan av sunne shakes. Hun sier alltid at hun anbefaler shakes som består av forskjellige forskjellige frukter som mango, fersken, ananas og bær, men kilder sier at hun også har grønnsaker grønne smoothies også. En annen av stjernens favoritt ting å spise er naturlig eller gresk yoghurt blandet med rikelig med frisk frukt. Det gir en deilig matbit eller kan til og med bli konsumert som et lett måltid.

b0472e1cde4fc18053a9d70789187da4

Så der har du det, damer, Audrina Patridges diettplan og treningsrutine. Mens det virker som om hun jobber utrolig hard dag ut og dag ut for å holde seg så fantastisk, er hun ikke så tøff på seg selv som mange kjendiser er, noe jeg beundrer henne for. Det faktum at hun bare tillater alle sine favorittmatvarer i moderasjon, er noe annet vi bør rose henne for - hun sulter ikke slemt, noe som noen kjendiser ser ut til å falle i ro med alt presset på dem. Hvis du har hatt glede av denne artikkelen, kan du virkelig mye mer i Celebrity-delen av hennes interesse, pluss, hvis du har en forespørsel om hvem du vil lese om neste bare gi meg beskjed!

(alle bilder hentet via pinterest.com)

Leave A Comment

8 + 2 =