Viktigheten av å finne din "livskutt" | progressivenewsdaily.info

Viktigheten av å finne din “livskutt”

I går brukte jeg $ 170 på en haircut. Gjerne.

Jeg vet at det høres ut av galskap, men jeg tror fast at hårklippet ditt (og også hårfarge) er en av de viktigste tingene, hvis ikke det viktigste som du kan spenne på, skjønnhetsmessig. (Andre inkluderer: fundament som passer perfekt til huden din, øyeskygge og eyeliner som vant't smøre og en duft som tvinger tilfeldig folk til å stoppe deg på gata.)

Nå ville jeg aldri betale $ 170 for en haircut hvis jeg hadn'Jeg har ikke funnet noen som forstår min "Life Cut".

Uh, hva's en livskutt, spør du?

Den's en begrep myntet av min venn S. (som nylig oppdaget henne), og det betyr din HAIRCUT FOR LIFE.

Du vet hva jeg mener. (Eller i det minste håper du at du gjør det, hvis ikke, betyr det at du kanskje ikke har funnet lykken som er Life Cut ennå.) Det's kuttet som passer deg best, smigrer dine egenskaper og ansiktsform, ser greit ut, selv om du ikke gjør det'ikke stil den (det vil si du burde ikke'Det må ikke slås ut med en blowdryer og / eller flat jern hver morgen) og alt rundt fungerer bare med din livsstil.

Den'sitter ikke i stein; for eksempel kan du endre lengden til noen få inches kortere eller lengre, eller endre måten du deler den på, eller måten du stiler på ditt smell (hvis du har 'em). Og du kan stile det, men du vil "krøllete, rett, ponytails, etc. Life Cut tilpasser seg definitivt som trenderendring. Men generelt, avviger du aldri for mye fra den generelle grunnleggende formen, fordi det gjør livet ditt enkelt og enkelt.

Kjendiser er gode demonstranter av vår Life Cut-teori. De har hele lag i verden's beste frisyrer på ringer (eller i det minste de fleste av dem gjør "Christina Aguilera" kanskje et unntak), og du trenger generelt en erfaren, kunnskapsrik, intuitiv stylist som hjelper deg med å finne Life Cut. Dessuten, fordi det å vise et konsistent bilde er viktig for kjendiser, de don'Ikke bytt håret for mye, og de må heller ikke, fordi Life Cut bare virker.

Alba, ovenfor, er et eksempel på noen som, etter mye eksperimentering, har funnet livet sitt kuttet (og farge "la'S bare si at honningblondinen var'så smigrende på Jess). Og det er Diane Kruger, som vet at en enkel skulderlengde 'gjør & # x2014; aldri lenger fungerer best på hennes fine hår. (FYI for andre fine haired typer: Hvis stylisten insisterer på å kutte tonn og tonnevis lag, RUN, ikke gå, over til dette innlegget. Dessverre, fra nyere bilder jeg'Jeg har sett, jeg tror Naomi Watts har begynt å legge igjen, og jeg tror det'er alt feil.)

Demi Moore vet at hennes livskutt = ultra lang, straight-ish, über-glossy brunette:

Og selv om jeg faktisk foretrekker Halle Berry med lengre hår, den korte 'gjør det hun alltid går tilbake til, er hennes livskutt:

Se hva jeg mener nå?

Hvis du'ikke sikker på hva livet ditt er, det beste du må gjøre er å spionere på celebs. Finn din kjendis doppelgänger & # x2014; noen med en lignende hårtype og ansiktsform & # x2014; og se hva de're driver med. Jeg'Jeg forteller deg, Us Weekly er en skattekiste av hårinspirasjon. Ingen løgn.

Også viktig: å finne den rette frisøren for å gi deg sagt kutt. Hvis du'ikke sikker på at din nåværende fyr / jente får det, bli en snoop. Følg kyllingene du ser med stort hår og spør hvem som gjør deres.

Selvfølgelig, hvis du bor i Toronto, jeg'Jeg må si at den mest talentfulle mannen i byen med en lang skudd er frisøren min, Bill Angst. (Ja jeg'm partisk, men la meg fortelle deg at han gjør hår til en shiz-ton 'o VIPs.) Jeg'm heldig: Jeg fikk livet mitt fra Bill for mange år siden, lenge før jeg ble skjønnhetsredaktør. Til tross for mange jukser (fordi du'Jeg må være en marsvin som skjønnhet ed), jeg kommer alltid tilbake til ham, og han gir meg alltid en liten variasjon på den opprinnelige kuttet. Faktisk, når jeg vurderer at jeg kanskje vil kanskje flytte til en annen by eller et land, bestemmer jeg at jeg kan't, for da ville jeg være uten bill og ville ha dårlig hår hele tiden.

I stedet er mitt livskutt ganske mye en variasjon på Michelle Monaghan's. Bortsett fra, du vet, blond og litt skarpere på endene.

NÅ. Et par hår edelstener jeg hentet fra Bill i går, som kan hjelpe deg i søket etter det perfekte 'gjøre:

Jeg'Jeg går tilbake til salongen om en måned for en fargeprosess, og jeg'm SUPER er glad for å fortelle deg om en annen insidery utheving teknikk som de'Går å gjøre ... så hold deg innstilt på den siden.

I mellomtiden, fortell meg:

Har du funnet Life Cut?

Eller er du en hår kameleon av Nicole Richie skolen?

Har du en frisør som du elsker? Hjelp en jente ut & # x2014; la navnet hans stå i kommentarene!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map