Slik kjemper Frizz i fint, bølget hår

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Tony Chaar, følg instruksjonene her.

Q: Hva er dine forslag til frizz kontroll? Så langt har håret mitt (fint, langt, blondt, litt bølget) trukket av mousse, gel, olje og silikoner. Jeg'd foretrekker naturlige alternativer, hvis det er mulig, men jeg'Jeg blir frustrert nok til å grene ut. Jeg'Jeg har det bra hjemme, men det lille jeg drar ut døren, puff! Frizz halo, og all styling (inkludert blåsørking, retting, strykejern) forsvinner når jeg kommer til å fungere. & # X2014; Katherine

EN: Katherine, takk for ditt spørsmål.

Fint hår er min ekspertise. Jeg har fint, krøllete hår.

Det første er at høydepunktene dine ikke blir beskyttet mens håret ditt blir løftet. Så ditt fine blonde hår har brudd. 

Du må bruke olje for å beskytte den mens den løfter, ellers vil dette problemet aldri ende. Fint hår er veldig følsomt, og du må virkelig beskytte det, spesielt når du er blond.

Den andre tingen: frizz betyr mangel på fuktighet. Du må bruke noe vannbasert på røttene. Ingenting med olje! Oljen vil blokkere ditt fine hår og ingen fuktighet vil trenge inn; det vil bare nøle på toppen.

Jeg foretrekker Kérastase Masque Force Architecte. Du kan få det på frisøren din's eller du kan komme til min salong.

Dette produktet er designet for fint hår, og det fungerer på å bygge opp fibrene som høydepunktene eller elementene tok bort. Ved å bruke dette vil håret ditt ha mye mer sprett, og vil forynge seg uten å være tung eller fet. Den går rett til problemet. Jeg'Jeg liker at du bruker dette produktet hver 10. dag.

Nå, når detkommer til styling, jeg'Jeg liker at du bare bruker Maroccanoil Intense Curl Cream.

Jeg liker det på begge mine klienter' hår og mitt eget fine hår. Skrumpe til 80 prosent tørr, og la det være. Deretter berører du forsiktig, slik at du unngår frizz.

Vennligst prøv å vaske håret bare en eller to ganger i uken. Du kan skylle håret ditt etter å ha trent, og tilstand, men ikke sjampo etter hver gang du svetter. 

Følg dette rådet, og det vil redusere ditt problem, fordi du trenger din naturlige olje. 

Vennligst følg dette rådet i minst tre måneder, og fortell meg hvordan det's går.

Tony Chaar er en av Canada's topp kjendis frisyrer og eieren av Tony Chaar Salon på 140 Avenue Road i Toronto. Ring 416-920-9965 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

75 − = 67