Nail Artist Rita Remark deler hennes nagel hemmeligheter

Hvis du er i negler, og du bor i Canada, er sjansene du har hørt om Rita Remark. Tidligere av Tips Nail Bar "Stedet å gå for negler i Toronto" Rita er nå spikerperien og spokesperon for Essie i Canada, samt en frilansespiker og manikyrist for trykk, mote og film. . (Har jeg nevnt at jeg har et stort tilfelle av jobb misunnelse?) Hennes arbeid har graced hendene på noen av verdens mest ettertraktede supermodeller i backstage i New York og Toronto Fashion Week, og hennes talent har blitt omtalt i utallige skjønnhetsspreder i blanke magasiner.

Jeg måtte vite hvordan hun landet sin drømjobb, og hva er det som å male Karlie Kloss & # x2019; negler (OMG!) ", så jeg fanget opp med Rita for å få lowdown på alle ting lakk.

Hvordan begynte du i neglevirksomheten?
Det var en gradvis progresjon som begynte i kunstklassen. Jeg'Jeg har alltid vært veldig detaljert og gikk til Ryerson for New Media. Etter første år forlot jeg programmet for å forfølge min lidenskap for skjønnhet og bli en makeup artist. Det var mens jeg var i estetikkskolen at jeg ble forelsket i neglelak. Jeg la merke til at negler raskt ble et nødvendig ritual i skjønnhetsverdenen, og så falt jeg alt annet for å forfølge en karriere som manikyr og nagelartist. Det er den perfekte kombinasjonen av detaljer og skjønnhet. Det var en kamp laget i himmelen for meg!

Hva var din første spikerrelaterte jobb som fikk deg til å klype deg selv i en "Jeg kan ikke tro at dette skjer!" slags måte?
Tidlig i karrieren fikk jeg muligheten til å polske Andreja Pejić's negler for omslaget til et magasin. Dette var et så utrolig "pinch meg" øyeblikk. Ikke bare var mitt arbeid å bli sett på aviskiosker, men den nydelig nydelige Andrej skulle klare seg på det. Tider som det gjør meg så takknemlig og så spent på å gjøre det jeg gjør.

Hvordan ble du Essies ledende nagelartner i en så ung alder?
Jeg er så stolt og spent på titlen min med Essie. Å tjene denne posisjonen var en kombinasjon av noen få ting jeg anbefaler til noen i enhver bransje: være lidenskapelig om hva som gjør; arbeid din rumpe av; og vær snill mot alle. Passion tillot meg å følge min drøm om å ha en karriere i denne bransjen; jobber hardt opptjent meg ferdigheter og erfaring som er nødvendig for rollen; og å være snill mot alle, førte til at jeg fikk en nydelig henvisning til stillingen. Jeg føler meg så takknemlig for å våkne hver morgen og komme til å gjøre det jeg elsker.

Hva er de beste og verste delene om jobben din? (Fordi det ikke kan være alle roser, hele tiden, ikke sant?)
Den beste delen av jobben min jobber på sett. Jeg elsker teamarbeidet involvert med frisør, makeup artist, fotograf, stylist og meg selv. Den'handler om å jobbe sammen for å sette riktig tone og humør, og å se resultatene er så givende. Den verste delen av jobben min ville definitivt være de morsomme tiderne bakover på Fashion Week når jeg knuses under et bord, polerer hendene i nær mørke og blir dusjet med hårspray. Min jobb er ikke alltid så glamorøs, men de øyeblikkene er så morsomme å dele etter det faktum. En masse nitty-gritty går i backstage skjønnhet.

Som viser deg've jobbet på hadde den mest morsomme backstage-atmosfæren, og hva det gjorde det så fantastisk?
Hver New York Fashion Week backstage-opplevelse har sin egen sjarm og spenning, men denne siste sesongen jobbet med Wes Gordon var den mest minneverdige. Jeg var ekstremt beæret over å være ledende neglelærer for showet hans. Jeg hadde et blast å besøke sitt studio og jobbet sammen med ham og hans team for å komme opp med tre design som passet hans fantastiske samling. Vi legger deretter den endelige nail art valget til en stemme på sosiale medier. Følgere stemte for utseendet de likte best, og til slutt valgte de min favorittlook! De satinrøde neglene matchet de satinrøde skoene i hans show, og da de så side ved side var en fest for mine øyne.

Hvem har vært din mest surrealistiske klient?
Karlie Kloss var en glede å polere. Hun var så elegant og sjarmerende; en ekte klasse handling. Men når jeg'm polering på set eller backstage, kan jeg få meg til et sted der alt jeg ser er hendene. Den's bare når jeg er ferdig og ser opp for å se Grace Coddington ved siden av meg, chatter jeg med Diane von Fürstenberg at jeg husker hvor jeg er, og jeg må klype meg noen ganger.

Hva's din favoritt spiker ser du har gjort?
Jeg tror min favoritt neglelakk er alltid min siste. Spør meg i dag og jeg'Jeg forteller deg at det er den totonede rosa fransk manikyren jeg gjorde på i morgen, men spør meg i morgen og deg'Jeg vil nok få et helt annet svar. Jeg'm alltid fiksert på det siste og beste!

Hva er din all-time favoritt Essie-nyanse?
Jeg'Jeg har alltid gravitert mot blues og greener. Jeg kan gå bort, men jeg returnerer vanligvis til mine favoritter, som...

Min go-to metallisk nyanse er Penny Talk; den's et perfekt rosa kobber som ser bra ut selv med ett lag:

Hva's din go-to nail look?
Selv om jeg alltid er full av nye nail-art ideer til mine klienter, holder jeg det enkelt. Fordi jeg hele tiden skifter fargen, lar jeg polskeren snakke for seg selv.

Fullfør denne setningen: "Jeg kan ikke leve uten ________ for mine negler!"
Essie Apricot Cuticle Oil! Jeg vasker og rengjør mine hender hele tiden, og dessverre betaler min kutte prisen. Jeg holder en liten flaske med denne himmelske gule væsken i vesken min og ved nattbordet for å minne meg om å fukte.

Hva's din største neglertromme?
Chipped neglelakk! Jeg sier at du har på seg perfekt polsk eller bare negler, men ingenting i mellom. Den's så lett å reparere en fliset spiker, så det er ingen unnskyldninger. Dekk den samme fargen på polert på det flisete området, og bruk deretter en slitesterk topplakk som Essie No Chips Ahead for å myke kontrasten mellom den gamle og nye applikasjonen.

Foretrekker du salong eller hjemme-mani?
Jeg'm tilbøyelig til å si begge. Ingenting slår en sann salongmanikyr. Din neglekniker har ferdigheter og erfaring for å gi deg et manikyr som kan behandle dine neglebehov og gi deg et dårligere neglelakkapplikasjon. Imidlertid er hjemmehelsetjenesten like viktig. Tenk på salongmanikyr som ansiktsbehandlinger og hjemmeoppslag som din nattlige rensing. Hvis alle brydde seg om helsen til neglene så mye som de gjorde helsen til huden, ville ingen noensinne ha tørre kutikler.

Har du en favoritt neglelakkfjerner?
Jeg velger generelt ren, ufortynnet aceton. Det er det mest effektive løsningsmiddelet, selv når du fjerner stædige røde og glitrende polerer.

Hva'er din favoritt spiker form? Og hvilken spikerform gjør deg cringe?
Jeg elsker mandel negler. [JEG VISSTE de var på punkt! - N] De're klassisk og ha en "høy hæl" effekt på våre hender. De ser øyeblikkelig elegant og langstrakt ut. Jeg kan absolutt ikke stå på de and-billed, fan-like neglene. Dette er en form som bare kan oppnås med falske negler, og det ser alarmerende falsk ut. Heldigvis er det ikke en trend jeg ser å fange når som helst snart.

Eventuelle kommende trender for vår og sommer som vi bør vite om?
Runway trender denne våren og sommeren leid seg definitivt mot en mer naturlig tilnærming til neglelakk. Nakenpusser av alle slags prydde rullebanen, fra matte opaques som Sand Tropez på Alexander Wang:

Til rene, bedre enn ekte farger som Mademoiselle på Donna Karan:

Dette er ikke'Ikke å si det't fargestrykk for å se frem til. Candy-farget pastell ringer om våren, og gir plass til dristigere, lysere nyanser i sommer. Farger som jeg så gjentatte mest, var himmelblå og solfylte mandariner. Prøv blues som Flare to Dare [en in-salon gel polish] og finn meg en oase:

Og appelsiner som Tart Deco:

og møt meg ved solnedgang:

Alt jeg har hørt i det siste er at neglelisten er døende. Fra et ekspertperspektiv er det det?
Bare fordi nakenfarger er trendy gjør det ikke't betyr at neglelak ikke dør; det er moden! I de siste årene har jeg følt at neglelak opplevde en ungdomsperioder med eksperimenter. Vi brukte dusinvis av farger og teksturer og applikasjoner. Nå som vi'Jeg har hatt tid til å ta det vi har'Jeg har lært, mote-frem og likevel utførbare negle kunstdesign har dukket opp.

Eventuelle råd til jenter som elsker neglelakk, men tror ikke de kan gjøre det selv?
Det er nok av neglelakk "snyder" som de kan bruke! Enhver uten en stabil hånd kan bruke tape eller re-enforce klistremerker som en flott og enkel måte å oppnå en måne manikyr eller fransk tips. Backstage på World Mastercard Fashion Week i Toronto brukte vi tape som ble kuttet i figurer for å hjelpe oss med å oppnå en "cut-out" neglelakk som er rask, enkel og ser bra ut.

Hvem eller hva tror du har påvirket deg mest som kunstner?
Min familie og mine venner. Min familie presset meg til å fortsette å forfølge drømmen min, selv om jeg hadde mye selvtillit. Mine venner er overveldende støttende, men også veldig inspirerende. Jeg er veldig heldig å omgir meg med en utrolig talentfull gruppe kunstnere. Blant mine venner er det digitale animatorer, visuelle kunstnere, malere, illustratører, kunstnere og fotografer. Deres arbeid inspirerer meg daglig og presser meg til å fortsette å lage neglelakk som er original.

Eventuelle råd for folk som ønsker å lande en lignende karriere til din?
Finn noe du're lidenskapelig om. Omgir deg med folk som inspirerer deg. Opplær deg selv. Finn gode mentorer. Ikke vær flau for å stille spørsmål. Don'Jeg er ikke redd for hardt arbeid. Vær tålmodig. Øv, øve, praktisere. Og til slutt, vær snill mot alle fordi du aldri vet hvem som kan lede deg til drømmejobben din.

Finn mer fra Rita på Twitter og Instagram.

Handle historien

Si din mening

Har Rita din drømmejobb eller hva?!

Har du prøvd noen av hennes polske plukker?

Hvilke nyanser vil du ha på seg denne våren / sommeren?

Leave A Comment

+ 80 = 90