Jeg endelig funnet ut hvordan jeg stilte mitt krøllete hår | progressivenewsdaily.info

Jeg endelig funnet ut hvordan jeg stilte mitt krøllete hår

I dag er det en viktig anledning. "Hvorfor?" du kan spørre. Vel, for i dag har krøllene endelig oppnådd statusen "profilbildeverdig". (Se min Twitter, InstagramogPinterest profiler for bevis.)

Vi vet alle at dette ikke er en enkel feat. Så hvordan'd det skjer? Etter å ha snakket med en profesjonell frisør flere uker tilbake, innså jeg at det var på tide å gjenopprette og omfavne mine naturlige krøller. Husk Harhar Bauman fra Aveda? Hun ga meg en tøff, men mye trengte virkelighetskontroll. Hun fortalte meg hva jeg gjorde galt, men heldig for meg, hun fortalte meg også hvordan jeg kunne fikse det.

Og gjett hva, gutter ?! Jeg gjorde det helt. Jeg fulgte hennes råd og tok en episk jakt på de riktige produktene. Jeg søkte vidt og bredt. (Ikke egentlig skjønt. Bare til Shoppers Drug Mart og tilbake ... hehe.) Jeg testet produkter, teknikker og stiler til jeg fant * trommeslager takk *...

Den ultimate krøllete hårrutinen

La's hopp til det! Hvis jeg legger null produkt i håret mitt, børst det og la det tørke ... Det gjør dette:

Og dette er på en god dag. Tillatelse til å le! ........... Ok, nok av det.

I dag ser krøllene mine så mye ut som dette:

De kan ikke være de helt jevn spiralkrøllene som kommer fra et krøllejern, men jeg kan virkelig'ikke klage! Jeg gjør n'Jeg husker ikke den siste gangen jeg likte måten krøllene så meg nok til å bære håret mitt ned.

Her's hvordan jeg gjorde det:

1. Gjør prep-arbeidet

Charise foreslår å starte med:

a) en hårfarge

b) En rensende sjampo

Så jeg droppet min rosa-Ombré-sving-blek-rose-gullfarget jobb, og gikk for en vanlig ol' brun. Litt bla sammenlignet med det jeg vanligvis gjør (siden jeg liker å tenke jeg'm dristig med hårfarge), men for min krølles skyld....

Deretter brukte jeg TRESemmé Deep Cleansing Shampoo for å fjerne oppbygging fra tidligere produkter.

TRESemmé Deep Cleansing Shampoo, $ 6,99

Etter å ha brukt det, forstår jeg endelig konseptet om "squeaky clean." Det virket som om jeg faktisk ble kvitt alt det jeg hadde lastet inn i håret mitt gjennom årene.

Merk:Selv om flasken sier at produktet kan brukes en gang i uken, jeg'Jeg skal fortsette og si, don't lytt: Prøv en gang amåned.Jeg har nettopp avsluttet to flasker med Head & Shoulders Dry Scalp Care 2-i-1 (klassisk valg) bare for å få skalpen min tilbake til normal! Men det's et helt annet innlegg.

2. Finn et glatt produkt for å bekjempe frizz

Siden jeg'Jeg har skadet håret mitt så mye fra varme verktøy, jeg liker en frizz fighter som også kan reparere mine dårlige hårssår. Like etter at jeg kommer ut av dusjen, bruker jeg to pumper av Pantene Overnight Miracle Repair Serum og kjører den gjennom håret mitt.

Pantene Overnatting Miracle Repair Serum, $ 8.99

Ja, jeg kjenner produktet sierden's for "over natten" bare, men jeg'Jeg har alltid vært snill mot en rebell. (Ok, egentlig ikke.) Det lukter altfor godt for bare pute, og det gjør det ikke'Ikke la håret være fet i det hele tatt.

3. Don'Ikke vær redd for å pusse håret ditt

Mange hårfagfolk sier at du ikke burde'Ikke puss krøllet hår etter dusjen fordi det kan "forstyrre" krøllene.

Men la's står overfor det: det er ingen måte vi kan børste krøllene ut av håret vårt ... ellers ville jeg ikke'Ikke skriv dette innlegget, amiritten?!

Så don'Ikke vær redd for å pusse håret ditt. Du har lov til å (og bør) bli kvitt de dusjer. Min nåværende go-to brush er John Frieda's slank finish padle pensel.

John Frieda Slank Finish Paddle Pensel, $ 19.99

Jeg foretrekker å bruke en børste hvor børstene er sparsomme, selv om en tannkam ville trolig fungere like bra. Jeg foretrekker tykkere, tydeligere ringeletter, og jeg merker at hvis bustene er for tette sammen, skiller de mine krøller litt for mye etter min smak. Plus, med en børste kan du sørge for at du får frizz-fighting-produktet gjennom hele håret ditt.

4. Bruk Mousses Hellige Graal!

Ok, damer. Jeg gjør n'Jeg vil ikke få deg for spent ... MEN FÅ UTSTYR.

Jeg har funnet den beste mousse avhele tiden. Vel, i hvert fall i mine siste åtte år med å prøve / bruke mousses. Uansett hvor mye mousse jeg hoper inn i håret mitt, gjør dette ikke'ikke la krøllene mine bli krøllete; en stor hik med bestemte merker. Den sprø følelsen kommer vanligvis fra for mye alkohol i hårprodukter som suger ut alt håret's fuktighet, la det tørke. Men, produktet mitt gjør det ikke'Det gjør jeg ikke!

La meg formelt introdusere deg til Pantene Silky Moisture Whip Moisturizer + Styler (wow, mouthful).

Pantene Silky Moisture Whip Moisturizer + Styler, $ 8.99

Hva skiller det fra andre mousses er kremaktig, tykk og pisket tekstur ... dermed navnet.

Hvordan bruke det:

a) Pump ut nok produkt til å dekke håndflatene med mousse.

b) Kjør det gjennom håret ditt til de fleste mousse overfører. (Merk:Fokuser på endene av håret ditt; super-frizzy tips bare drepe noe krøllete utseende.)

c) Gi hodet et raskt kaste til siden til egentligfå alt håret som faller på den måten. Don'ikke bekymre deg! Hodet ditt vant't pop off Legg hånden din under spissene av håret ditt og skru oppover mot hodebunnen din (flere ganger over området). Vri håret til den andre siden og krymper igjen.

d) Vri hodet nedover / fremover og krymper på den måten også & # x2014;'cuz ingen ønsker flat hår i nærheten av hodebunnen!

5. Hvorfor bruke håndklær når du kan bruke T-skjorter?

Håret ditt, såpe med vann og mousse,vilmå bli vridd ut.

Don'tgå kjører for håndkleet du bare kastet i hammeren. Grovhet av et håndkle vil bare frizz opp alt ditt harde arbeid!

Gjøregå for en myk bomullst-skjorte. For å vri ut håret ditt, legg T-skjorten over hånden din og gå gjennom de samme skrubbebevegelsene som når du brukte moussen. Denne bevegelsen styrker også spiralformen til hver krølle!

6. Tålmodighet er en dyd ... og nødvendig for store krøller!

Mens håret ditt tørker, må du la det gjøre detthang. Kjører dine hender gjennom håret ditt deler opp tykke, naturlige spiraler og skaper frizzy enkelt hårstrenger. Jeg finner alltid at jeg don'Jeg liker ikke hvordan krøllene ser ut til håret mitt erhelttørke. Mellomstadiene minner om dreadlocks ... eek!

For å avslutte, liker jeg å inkludere krøllene mine med Redken Fashion Work 12 Allsidig arbeidsspray.

Redken Fashion Work 12 Allsidig arbeidsspray

Der har du det! Jeg tok Charise's tips til hjertet til håret mitt, og de jobbet faktisk. Hun hadde rett rett sammen; Det er de perfekte krøllete produktene der ute for alle. Det innebærer litt eksperimentering. Du må bare, om, gjør dette til du finner de som jobber for deg.

Forhåpentligvis vil mine funn hjelpe deg å rocke dine naturlige krøller også!

Unngå du å ha på deg ditt krøllete hår og / eller au naturel?

Hva er dine favoritt krøllete hårprodukter?

Fikk noen andre krøllete hårtips?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map