Ingen tid til å vaske håret ditt? Prøv dette Backcombing-tricket

Jeg hadde litt AMAZING skjønnhetssynkronisitet i forrige uke. At's når den samme ideen eller åpenbaringen kommer fra to, tilsynelatende ikke-relaterte kilder og deretter BAM! Det treffer deg. Som det var ment å skje. Den'Det er en vakker ting.

La meg forklare.

Tidligere i uken, på halen ende av en kald at jeg'Jeg har slått av i det siste, jeg måtte vente på kvelden for en soirée at jeg ikke ønsket å delta. Som, jeg ville heller ha oppholdt seg hjemme i pyjamas og rengjort badet slags frykt, ok?

Unødvendig å si, det var ikke'ikke verdig rent hår. Don'Jeg misforstår, og jeg'Jeg er en baby og en shampoo glutton, så jeg kunne lett dusje tre ganger om dagen hvis jeg hadde tilbøyeligheten. Men hele blær-tørking og styling virksomhet, nå som håret mitt's så lenge, tar forEVer. Likevel fordi det's så fin og rett, et sted mellom 24 og 48 timer etter vask, det faller så flatt at flatstrykejern er sjalu.

Og det's da det kom til meg. Jeg skulle komme tilbake til håret mitt som det var ingen's virksomhet.

Betcha glemmer det, gjorde det ikke't du? Den's alle tørr sjampo denne og tørr sjampo som det siste, så jeg ikke't klandre deg. Og jeg'jeg slår ikke tørr sjampo i det hele tatt, de to arbeider i tandem for å produsere hår så godt at du'Jeg vil sikkert holde det gå enda flere dager uten å vaske det! (Det er faktisk det som skjedde med meg.)

Uansett, tilbake til historien min for et sekund. Ikke bare oppdaget jeg hvor mye jeg elsket tilbakekomne hår den kvelden ... men da jeg gikk for en blowout senere i uken, tok stylisten det med seg selv uten at jeg nevnte kvelden. (Jeg ville'Jeg har kulde hvis det var noe viktig, jeg sverger.) Uansett, jeg fortalte henne hvordan jeg ville ha henne tørketrommel for å vare minst fredag ​​kveld, og whaddaya vet: hun gikk så langt som å demonstrere riktig teasing teknikk for meg.

Og nå jeg'Jeg skal fortelle deg! Men først, la's snakk om hvordan det skal se ut.

Backcombing kan se helt moderne, jeg sværger

Det kan ha kommet ut av '60s, sikkert, men målet med backcombing isn't å gå alle retro med en bouffant eller noe. Jeg mener, du kan hvis du vil (bildet ovenfor med høyden på kronen er fra Nina Ricci og den's ganske søt), men der's sikkert mer til det enn det. Eller dette, fra Fendi:

Eeks nei! Jeg foreslår at du forlater slike bokstavelige tolkninger for rullebanen.

Vi også don'Jeg vil ikke gå med Kelly Bundy med dette heller:

De lagene! Vennligst si nei til lag.

Nei, det jeg mener med denne hele backcombing-tingen er å bruke den som en måte å gi håret mer kropp og den kule, gresete tekstur som er så trendig i disse dager. Her'er et eksempel fra Pucci noen årstider tilbake. (Pluss, se bildet øverst i dette innlegget "'s fra Rodarte.)

Dette er bra hår, ikke sant? Så la nå's komme inn i hvordan du får det til å skje.

Slik backcomb ditt hår

Trinn ett (valgfritt)

Start med å sprøyte tørr sjampo generøst gjennom alle røttene dine og til og med lengdene for ekstra grep. Jeg'Jeg har prøvd så mange, men min favoritt er fortsatt Dove's. (Les dette innlegget hvis du savnet min rave anmeldelse!)

Arbeid det i røttene med fingrene for å hjelpe deg med å suge opp oljer (ew) og gi den en god børste gjennom.

Trinn to

Seksjon av toppen av håret ditt, når du løfter det opp fra kronen, bør du se en hesteskoform. Dette håret på kronen skal være nok til å gi deg et lite volum ... men hvis du vil ha mer, så kan du starte helt nederst og jobbe deg opp i flere lag. (Jeg liker å bli gal, så jeg tetter alt, unntatt de øverste lagene, som du vil holde jevn.) OPPDATER: Jeg glemte å nevne det's sannsynligvis en god ide å klippe disse opp for å få dem ut av veien mens du er'Tør håret under. (Selv om hairstylisten min ikke gjorde det't ... men det gjør det lettere.)

Trinn tre

Ta en del av håret som's om en til to inches bred og hold den rett ut fra hodet ditt (rett opp om det's på toppen, eller ut til siden hvis den's et lavere lag). Jeg liker en padlepensel i stedet for en kam for å gjøre den egentlige backcombingen, det gjør det ikke så tett å plage, så det's lettere å pusse ut av håret neste dag.

Jeg foreslår en Mason Pearson (Cadillac av pensler) eller lignende:

Fokusere på delen av håret nærmest røttene, børst i retning av røttene i tre hurtige slag. voilà! Se hvordan du nettopp har opprettet noe galskapsvolum? Tørr sjampo kan gjøre mange ting, men det kan sikkert'Det gjør jeg ikke.

Trinn fire

Valgfritt: spray røttene som du bare kom tilbake med hårspray for å virkelig låse dem på plass. (JEG'Jeg har bare gjort dette når jeg'Jeg har stylet mitt eget hår for en stor natt ute, som i forrige uke var't, obvi & # x2014; men jeg kan bevise at dette virkelig hjelper utseendet sist.) Jeg've hadde de beste resultatene med gamle pålitelige Elnett:

Trinn fem

Gjenta tømmingen på de resterende delene over hele hodet, og la de allerste lagene glatte for å skjule din trollkarl. Husk at du're etter en grov, beachy tekstur her i stedet for jevn perfektion, så hold det ganske på rotete siden og bare gå med den. Du kan bære håret ditt ned, halve opp eller trekke det inn i en bolle eller hestehale'Jeg blir overrasket over hvor tykt det føles plutselig.

Trinn seks

Nødvendig trinn! Neste dag (eller dag etter det selv!), FØR du vasker det, må du forsikre deg om det'Gjør deg flink til å pusse ut backcombing (det vil si i motsatt retning) over hele hodet eller det'Jeg er en tisse for å få tangles ut.

Og det's ganske mye det! Min eneste forsiktighet vil ikke være å gjøre dette til en vanlig regel, eller du kan risikere å skade håret ditt fra all manipulasjon. Så lenge du'vær forsiktig, men det bør være jevnt seiling.

Hva sier du?

Har du noen gang kommet tilbake til håret ditt??

Hva's i DIN ingen dusjstrategi, bare tørr shampoo, eller vil du prøve dette nå??

Er du en fan av sengetøyets hårtekstur eller foretrekker du jevn og slank?

Leave A Comment

37 − = 32