Hvorfor jeg har bestemt meg for å stoppe Tanning (selv den falske typen) og omfavne den bleke

Så du vet hvordan jeg'har jeg gjennom årene utviklet en stor aversjon mot blonde høydepunkter? (Du vet "den generiske typen som frisørene synes å gi ut som godteri, når de fleste er langt bedre egnet til varmere, mørkere, mer tone-til-tone, all-over-farge.) Jeg kan'Ikke gå nedover gaten uten å hemmelighet å fortelle hver tredje kvinne at jeg passerer at håret hennes kunne se mye bedre ut.

Vel, det samme skjer med meg med soling.

'Tis sesongen, vet jeg. Men ekte eller falsk, jeg bare don'Jeg tror en brunfarge ser så bra ut.

Saken i punkt: For noen uker siden på en skjønnshendelse var jeg helt hypnotisert av en av publicists og hennes brunfarge. Det var super-mørkt og det var ekte (jeg spurte). Jeg glemmer hvor hun'Jeg har vært, men det var den slags brunfarge du bare kan få ved å tilbringe tre uker i Sør-Frankrike, hvis du vet hva jeg mener. Og i alderen 16, ville jeg nok ha gitt min venstre arm til å se slik ut. Men nå? Jeg fant meg selv å bekymre meg for sin fremtid (fylt med for tidlig frynsning og rynker, uten tvil) og tenkning, vel det'er ikke engang søt! Jeg mener, alt du så med jenta var TAN ... ikke hennes flotte funksjoner.

Jeg gjør n't tror jeg'm den eneste som's på dette no-tan toget heller. Senere jeg'Jeg merker at så mange flere kjendiser velger å bare gå med sin bleke hud, unapologetically, som Rachel McAdams, over.

Eller Christina Hendricks.

Eller Marion Cotillard.

Eller Amanda Seyfried.

Eller min nye besettelse (som mange av dere ikke't forstå, tilsynelatende!), den mindre kjente B (C?) lister Holland Roden.

Sammenlign og kontrast til falske bakere som Ashley Tisdale. (Side notat: Dette er typen høydepunkter jeg har et stort problem med. Dobbelt whammy her!)

Og selvfølgelig, Kim Kardashian. (Dette er et gammelt bilde, men du får ideen om at denne tanningstingen har gått MEGET for langt, ja?)

Det er så mange flere som overdriver "Christina Aguilera", "Lindsay Lohan", Donatella Versace, hele kvinnelig cast Jersey Shore. Der's bare noe bare så ... vel, FAKE om det. (Duh.) Og i skjønnhet beveger vi oss endelig bort fra det's så '00s. (Seriøst tror jeg vi'Jeg kommer til å se tilbake på det tiåret, ganske snart og cringe, stor tid. Fake tans, falsk blondt hår ... ugh, det var alt så grovt.)

Uansett, bortsett fra mine kjendis observasjoner at soling er ute og naturlig hud er IN, jeg'Jeg føler meg heller ikke hele selv-tanner-prosessen i år.

Jeg prøvde, det gjorde jeg egentlig. I begynnelsen av sesongen gikk jeg for hele topp-til-tå-applikasjonen av en av mine favoritt selvstendige, Rodial, som for rekorden lukter fantastisk og karamell i stedet for som karri.

Men? For første gang i mitt liv, følte jeg bare at tanner ikke lenger var min ting. Folk spurte meg om jeg'Jeg har vært borte (ja fargen er så god), men plutselig følte det seg rart å innrømme at det kom fra en flaske. Noen andre føler seg slik? Er det bare meg?

Når det gjelder ekte soling, vel, ville jeg være en dårlig skjønnhetsredaktør hvis jeg noen gang fortalte det. Men, jeg vant'jeg lyver, jeg'Jeg har vært kjent i min fortid for å nyte å ligge ute i solen, med solkrem. Det føles bare bra!

Men i år jeg'Jeg har helt forlatt det selv. (Muligens hvorfor jeg'm okay sans-garver. Når du aren'Ikke å bære de bleke, cellulitt-røde lårene til verden i en badedrakt, den'er lett å være preachy. Jeg'Jeg er den første til å innrømme at garveri gir god camo for kropps usikkerhet.)

Min grunn til å løpe bort fra solen som en vampyr i år, har imidlertid å gjøre med ansiktet mitt. Fordi jeg'm i stor fare for dette skjer:

Ja, det's fregner. De're cropping opp som CRAZY ut av ingensteds. Bortsett fra meg er ikke den søte typen. Og så bestilte jeg dette fra Well.ca. (Bilde fra Instagram.)

Den's en 4 prosent hydrokinon, og etter å ha søkt noen dermatologiske råd, jeg'Jeg bestemte meg'Jeg skal prøve det. I Canada kan du kjøpe 4 prosent hydrokinon i disken, og det'er din beste innsats lokalt hvis du virkelig vil fade flekker og misfarvninger, selv om de'er notorisk vanskelig å bli kvitt uansett hva. Jeg pleide å være ekstremt anti-hydrokinon, men min derm sa om du ikke'Ikke bruk den på lang sikt (dvs. i mer enn seks måneder), den's okay. Og vel, jeg'm desperat. Det eneste andre alternativet er en serie med IPL (intense pulserende lys) behandlinger, og det'Jeg er noen få tusen dollar pricier enn denne fyren, som bare er $ 38,95. (Bestill det her med gratis frakt i Canada og ingen minimumsbestilling.)

Tilsynelatende får du de beste resultatene hvis du kombinerer det med Retin-A (jeg antar at det hjelper det å trenge inn?), Så jeg'Jeg gjør det om kveldene under Lustra, og deretter Lustra alene om morgenen. Vel, ikke alene'er absolutt viktig at du bruker solkrem med dette, eller deg'Det vil nok sannsynligvis ende opp med noe verre enn det du startet med.

Så jeg'Jeg vil holde deg oppdatert! Jeg mener, jeg vil være blek, men jeg vil også være feilfri, porselen blek. New.Beauty.Goal.

I mellomtiden, fortell meg:

Går du med din naturlige hudtone i stedet for stinkende, streaky fake-tanner?

Eller er du en av de menneskene som bare ser ut og føles bedre å være bronse?

Har du noen gang prøvd å fade dine fregner? Hva virket for deg?

Leave A Comment

+ 14 = 19