Hvordan være en skjønnhetsredaktør

Ok, så jeg vet at dette bildet er fra Djevelen går i Prada, som handler om motefolk (som er, for posten, langt mer skremmende enn noen skjønnhetspersoner du møter). Og jeg don'ikke post det her for å antyde at den boken / filmen er på noen måte representativ for hva den's virkelig liker å jobbe på et motemagasin. (For startere, ingen lar deg faktisk rive moteskapet'Jeg har en mye bedre sjanse til å få hendene på noe fra skjønnhetsskapet ... som bare er en grunn til å være en skjønnhetsredaktør er ganske fantastisk.)

Seriøst selv om jeg nevner det Djevelen går i Prada her fordi hva filmen gjorde (og senere, September-utgaven Til og med Åsene) var å gi folk en smak av hva magasinet verden er som.

Og i det siste virker det som om mange av dere ønsker å være en del av den verdenen.

Sannsynligvis er nummer ett spørsmål jeg blir spurt, hvordan å være en skjønnhetsredaktør. Og ikke bare siden jeg begynte BeautyEditor.ca "hver gang jeg pleide å gjøre offentlige arrangementer da jeg var skjønnhetsredaktør på ELLE Canada, ingen ville bry deg om hva jeg presenterte ... folk ville bare vite hvordan de kunne, uh, få jobben min. Og jeg don't klandre dem: å være en skjønnhetsredaktør er på mange måter veldig fantastisk.

Det er også et utrolig konkurransedyktig felt og sannhet bli fortalt, isn't for alle. Så her er noen tips hvis du're tenker på dette som et karriere valg:

1. Det'Det handler ikke om sminke.

Eller hudpleie eller hårprodukter, eller de glamorøse hendelsene, eller å få på seg stilige antrekk, eller ... du får ideen. Den's om skrivingen.

La meg gjenta: Det's om skrivingen.

En av de største misforståelsene om skjønnhetsredigering som jobb er at du må være en skjønnhetsekspert for å bryte inn. Ikke sant. Faktisk, det du finner er at de fleste av oss har en slags bare fallet inn i det som en karrierevei etter å ha jobbet i magasiner generelt, og ble deretter skjønnhetseksperter på jobben. Skjønnhetsredaktører er redaktører først, og skjønnhetseksperter andre.

Så hvis du er en makeup artist, estetiker, frisør eller involvert i skjønnhetsindustrien på en annen måte, «jeg'Jeg beklager å si, men det gjør det egentlig ikke't gi deg noen fordel i det hele tatt hvis du ikke kan skrive og skrive godt. (På jobben, hvilke skjønnhetsredaktører gjør det, er en blanding av skriving og redigering, vanligvis blir kortere biter av kopi produsert internt, men frilansere er ansvarlige for lengre og mer grundige artikler, som skjønnhetsredaktøren deretter redigerer for utgivelse.)

Skjønnhetsredigering handler heller ikke om gjennomgå Produkter. Siden da har du noen gang lest en faktisk, ærlig produktanmeldelse i et magasin? Nesten aldri (dette er en stor grunn skjønnhetsblogger har blitt populære, men mer på de på et minutt). Når skjønnhetsprodukter vises i blader, det's mer av et produkt nevne, av grunner som kan omfatte: a) det's en ny lansering, b) merkevaren er en annonsør eller potensiell annonsør, c) det passer inn i en historie om, sier fuktighetskremer. Fallende langt nede på listen er d) redaktøren har faktisk prøvd det. (Når det blir sagt, når et produkt er bare fantastisk, vil en skjønnhetsredaktør vanligvis finne en måte å inkludere den et sted ... men når det's plassert i et hav av uprøvde produkter, kan det være svært vanskelig for en leser å skille hveten fra kafet.)

Den andre tingen som skjønnhetsredigering ikke handler om, er glamouren. Sikker på det'Det er greit, jeg kan'Jeg forteller deg antall praktikanter jeg'har jobbet med gjennom årene som'Jeg har blitt glassy-eyed på det store antallet produkter som magasiner blir sendt, eller fawning-publikumene, eller de fancy hendelsene vi blir invitert til hvor champagnen flyter og swag-posene er fylt til overflaten med gratis prøver. Alt dette er veldig fint, og det'er definitivt en del av jobben din som skjønnhetsredaktør for å utvikle gode relasjoner med skjønnhetsmerker (både fordi de kan annonsere i publikasjonen din og også fordi de'll hjelpe deg med å generere gode historie ideer). Men hvis du er for opptatt i dette aspektet, er det både åpenbart og skadelig for dine karrieremuligheter.

Ganske enkelt er det som kreves å ha et instinkt for skjønnhetsskrifter, og det er mye vanskeligere enn det ser ut. Hvis du tenker det's lett å kunne skrive om den 23rd mascara lanseringen av året på en frisk, engasjerende, overbevisende måte, tenk igjen.

2. Du don'Jeg trenger ikke en journalistikkgrad.

Men du trenger å gjøre en praktikplass.

Mange mennesker vil komme inn i magasiner etter å ha jobbet i et annet felt først, noe som jeg gjorde. Og jeg'Jeg beklager å si, men den opplevelsen betyr ganske dårlig. Ingen kommer til å ansette deg for en midtstilling utenom ingensteds. Der's bare ikke å komme seg rundt behovet for å suge det opp, være ydmyk, og gjør en internship (som vanligvis er ubetalt). Ex-praktikanter er bassenget hvorfra redaktører tegner for å ansette opprinnelsesstillinger som redaksjonell assistent eller assistentredaktør.

I Canada må du få deg til Toronto (selv om det er noen jobber som skal være i Vancouver og Montreal, er Toronto der flest muligheter ligger). Du kan vanligvis finne praktikoppføringer på MastheadOnline.com eller JeffGaulin.com, eller bare ring bladerne du'er interessert i og spør.

Å få praktikoppholdet, ja, det hjelper hvis du har en slags journalistikk eller engelsk grad (selv om jeg heller ikke har). Viktigere er å demonstrere en form for skriftlig ferdighet og ideelt publisert arbeid. (JEG'Jeg kommer til det neste.)

Også en god ide: Ta litt kurs i Ryerson Magazine Publishing Program. Deres kurs på fakturering og kopiering er spesielt gode.

Vil gå tilbake til skolen og få en post-graduate grad i journalistikk gi deg en bein opp? Nope & # x2014; du'Jeg må fortsatt være en praktikant når du starter, så jeg vil si nei't kaste bort to år og $ 20 000 ... ikke hvis dette er den eneste grunnen til at du'gjør det igjen. (Jeg har venner som'Jeg hadde en flott tid på gradskolen, men i Canada, det's egentlig ikke et nødvendig skritt for å få jobb.) Den gode nyheten er imidlertid om du're kommer inn i dette med noen år med annen erfaring under beltet ditt, deg're sannsynligvis å stige raskere gjennom rekkene hvis og når du gjør land den jobben. Det har i hvert fall vært tilfelle med praktikantene jeg'Har jobbet med de eldre som pleide å være mer modne, bedre forfattere, og med mindre holdning.

Et raskt ord på holdning: det kan virkelig gjøre eller ødelegge deg som praktikant. Jeg kan ikke stresse nok til at du skal behandle din praktik som en jobb: Vis deg på tid, vær høflig og profesjonell, og viktigst, vær proaktiv når du spør redaktøren om hva du kan gjøre for å gjøre livet enklere. Det du gjør blir lagt merke til, selv om du kanskje føler deg helt unappreciated og ubetydelig. Redaktører er bare superopptatt, og sannsynligvis lurt av tidligere internasjonal horrorhistorier (stol på meg, vi har alle noen). Men hvis du gradvis kan tjene sin tillit og respekt, vil de hjelpe deg med å få jobb senere. Den's sant!

3. Før du går til en internship, start en blogg.

Så kanskje du'har jeg lagt merke til? Mange ex-redaktører (inkludert moi) har hoppet skip fra stabsstillinger til det vilde vesten som er internett. (Jeg er fremdeles også frilans for ulike trykkpublikasjoner.) Trenden går tydelig mot nettet, og mens magasiner aldri har vært de mest stabile tjenestestedene,'Vær spesielt ustabil akkurat nå. Der'Det er ikke mye mulighet for bevegelse eller fremskritt, spesielt når du beveger deg oppe, og de fleste publikasjoner er fortsatt ganske silo-ed i det trykte folk ikke'Jeg jobber virkelig med webspeser og vice versa.

Å starte en blogg er fordelaktig i det:

a) det er ganske mye som å ha ditt eget personlige magasin, som hjelper deg med å utvikle (skrive, pakke, merkevare, snappy headline creating) ferdigheter som redaktører leter etter (og det faktum at du'Jeg har web ferdighet, som er veldig forskjellig fra skrive skriving, er en stor bonus)

og

b) du kan finne at du ikke'Ikke engang vil eller trenger å gå den tradisjonelle utskriftsruten til å bli en skjønnhetsredaktør.

Ærlig, jeg tror vi're i en overgangsperiode akkurat nå der det'Det er ikke helt klart hvordan magasiner skal transformere for å møte behovene til Internett-generasjonen. Men jeg'du legger penger på pendulen som svinger til nettsiden, så du får deg i døren nå er SMART.

4. Hvis du'Er fortsatt opptatt av å få en stabssjobb, don'Ikke vær redd for å pitche, tonehøyde, tonehøyde.

Praktikophold varer bare tre eller fire måneder, men oppføringsskjønnhetsjobber kommer opp nesten aldri. Virkelig, det'Det er veldig vanskelig å lande en posisjon, og du må vite dette.

MEN hvis du er fast bestemt, det viktigste du'Det kommer til å trenge å gjøre, er tonehistorie ideer til redaktører. Ikke bare redaktøren du jobbet med under internshipet ditt, men også på andre publikasjoner. (Det ville være en god ide å prøve å møte dem på andre publikasjoner mens du'Fortsett stadig, spesielt hvis de'er i samme selskap, da en ansikts-til-ansikt-forbindelse alltid er best.)

Da jeg var på ELLE, Jeg var desperado for gode forfattere og "Noe pitched me". Det var absurd! Så mulighetene er der, bare sørg for at dine baner er godt undersøkt og passende for magasinet du're målretting. En flott tonehøyde tar deg langt, men en virkelig dårlig kan svarte deg. Gjør leksene dine først.

5. Vet at det er en skjønnhetsredaktør ISN't alt.

Virkelig, det er ikke't. (Og jeg'Jeg gjetter det Kim Kardashian's jobb som bidragende skjønnhetsredaktør av OK! er veldig forskjellig fra den gjennomsnittlige skjønnheten gal's liv.)

Så mye som jeg elsker det jeg gjør, er denne jobben en't for deg hvis:

en) Du vil tjene mye penger. jeg tenker det's forskjellig i USA, men startlønn for oppføringsnivå jobber er ca $ 30.000, hvis du're heldig. Du'ser på $ 50.000-serien for en redaktørposisjon.

b) Du vil ha en 9 til 5 jobb. Ser du, de hendelsene som vi må gå til som skjønnhetsredaktører? De'Det er bra, men du må fortsatt få arbeidet ditt gjort på slutten av dagen. Derfor slutter de fleste skjønnhetsredaktører å måtte jobbe lenge for å få jobben gjort som de'd ellers kunne gjøre i løpet av normal arbeidstid.

c) Du vil ha stabilitet. Magasiner er slags som (forhåpentligvis velvillige) diktaturer. Hva redaktør-sjefen sier, går. Noen ganger er dette flott og andre ganger det's ikke. Du vet aldri bare med magasiner, akkurat som enhver kreativ virksomhet, ting kan endres på en krone.

Det er mange andre måter å være involvert i skjønnhetsindustrien, som PR, eller markedsføring, eller å jobbe med offentligheten direkte som en tjenesteleverandør. Så definitivt undersøke disse alternativene også. Det blir sagt, jeg personlig kan ikke forestille gjør noe annet, så selv om det er gal vanskelig å komme inn i denne bransjen, tror jeg besluttsomhet kan ta deg veldig, veldig langt.

Så fortell meg nå (hvis du leser dette langt!):

Har det noensinne krysset ditt sinn som deg'Jeg vil bli en skjønnhetsredaktør?

Fortsatt føler den måten?

Kanskje noen av mine skjønnhetsredaktørlesere kan veie inn her ... noe annet råd for aspirerende redaktørtyper du vil dele?

Leave A Comment

+ 57 = 65