Hvordan gjøre de ultimate Brown Smoky Eyes med Shimmer, som sett på Amber Heard

For noen uker siden, på en sminkehendelse, hadde jeg øynene mine gjort av Amal Clooney's makeup artist. 

(Nei, seriøst. Han gjorde hennes bryllupsmake. For ekte!)

Det han valgte å gjøre på meg, var et glitrende, røykfylt øye som hadde den ultraglamorøse "profesjonelle sminkeartisten" på den beste måten, så bra du'D drømmer bare om å kunne gjenskape det hjemme.

Det var ganske mye den samme øye sminke som Amber Heard er sportslig her, på New York premiere av hennes nye film, 'The Adderall Dagbøker':

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet.

Og faktisk, nå kan vi gjenskape dette fordi jeg'Jeg har de nøyaktige trinnene og produktene fra Amber's makeup artist, Melanie Inglessis, ved hjelp av Glamour. (Melanie er en av de beste røde løperne makeup artister rundt, og du kan lese intervjuet med henne her.)

Først, antrekkens kontekst:

Få mennesker kan se denne seksien iført en faktisk svart drakt på den røde løperen. En Stella McCartney en, tenk deg.

Her's skjønnhet nærbilde:

De øynene er fascinerende, aren't de? Og selv om vi'Jeg snakker ikke spesielt om hennes hud ... gah! Den's så frisk, som om hun bare kom fra en veldig god ansiktsbehandling.

Så her's hvordan du kopierer denne øye sminke. Først vil du rette øynene med en smudgy brun øyenskygge blyant. Melanie brukte Make Up for Ever Aqua Matic øyenskygge blyant i Satiny Warm Brown S-60. "Den's super-lett å smette! "sier Melanie." Jeg tegner en tykk linje ved topp og bunnvisker, ikke veldig bekymringsfull for å være presis. "

Deretter smykke disse linjene opp til krøllen og langs bunnviskene med en bronze gelforing. Melanie dro ut Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle (en hybrid skygge / liner i en pott) i Solbrent, en skinnende sjokoladebronse. Hun brukte den til å "blande linjen til øynene i øynene og smøre linjen på bunnviskene med en frem og tilbake bevegelse."

Deretter kommer en skimrende mauve-skygge i krøllen for å skape dybde. Melanie valgte Yves Saint Laurent Couture Mono Øyenskygge i 05 Modele. "Jeg bruker det også i bunnviskene for å skape røffe øyne," sier hun.

Her's et lukket øye skudd slik at du kan se lokket drama:

For å forstørre det ytterligere, avslutt med litt røykfylt gnist. Melanie dabbed bare et snev av Make Up For Ever Diamond Powder i Smoky 15, en taupe-grå ​​glimmer, midt i øyelokkene "for den glitrende effekten."

Med en endelig glans av mascara er øynene klare til å ta på kvelden:

voilà, et universelt smigrende røykfylt øye ser det ut's gjort moderne med monofarge og glimmer. 

Handle historien

Hva synes du om Amber's utseende?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Leave A Comment

71 − = 61