Hvordan få solskinnet hud med sminke (Ingen søndagskader nødvendig!)

Har du et skjønnhetsspørsmål for oss? Ta kontakt her.

Q: Hei Michelle! Jeg'Jeg er en ivrig leser og stoler på alt du sier! Med det sagt, på søndag tror jeg at du skrev noen få snaps av en RMS Beauty bronzer og rødme, og du sa at de ga ut det utseendet du'D har vært ute i solen. Jeg vil ha det utseendet (uten å måtte gå ut i solen! LOL). Kan du fortelle meg navnene på rødmen og bronzer du nevnte, og hvordan du skal bruke dem? Takk, Michelle! & # X2014; Lindsey 

EN: Lindsey, takk for de hyggelige ordene! 

Litt falsk solbrenthet "rett over nesen og kinnene" er et av mine favorittutseende i varmt vær. (Nøkkelord: falsk. Jeg gjør n't godkjenne å få denne utseendet på den "naturlige" måten.)

Heldigvis, det's lett nok til å gjenskape med litt rosenbronse sminke.

Først noen eksempler på effekten vi'går igjen for. Erin Heatherton negler utseendet (selvfølgelig, hennes naturlige freckles hjelper også!):

Gisele Bündchen gjør dette også mye:

Også Italia Ricci:

Og her's samme ide på Michael Kors (for rødt, men det's overdrevet, som er normen for rullebane makeup):

Hva jeg'Jeg snakker om det som spyler som går rett over kinnene og nesebroen, for å etterligne hvor solen ville naturlig treffe. 

Selv om jeg ikke kunne'Jeg finner et eksempel på mørkere hud, jeg tror dette kan fungere på noen, forutsatt at du bruker de riktige (det vil si realistiske utseende) nyanser.

Trinn 1: Lag en tan

Det første produktet jeg anbefaler, for å legge til solbrun farge, er ny RMS Beauty Contour Bronze. Den's en bronzer og kontur i en, og hva som gjør den unik er dens brune undertoner (i motsetning til de vanlige rød-appelsiner i 99 prosent av bronzers). Som alle RMS-produkter har den en kremtekstur som ser mye mer autentisk ut på huden enn pulver. 

Hvis jeg skulle bruke Contour Bronze som kontur, ville det være for mørkt, men det ser helt naturlig ut når jeg bruker den som vi'Jeg går her og over kinnene og nesebroen min. (Den's også veldig buildable, hvis du trenger mer intensitet.) 

Jeg blander det med RMS Beauty Skin2Skin Blush Brush, som jeg også må nevne fordi det gjør ALLE forskjellen når man bruker kremprodukter. Det gir pigmentet inn i huden for en virkelig sømløs finish som ikke gjør det'Det ser ikke ut som du'Bruk sminke.

Trinn 2: Legg til en tannbluss

Du kan være fornøyd med hvordan det ser ut alene, spesielt hvis du'Jeg har allerede litt solbrenthet. Ellers liker jeg å legge til litt kremblush på toppen "konsentrert over nesen og indre kinnene" for å overdrive den solbrente effekten enda mer. 

I stedet for de vanlige pinks og fersken, foreslår jeg å se etter varmere, dypere, tynnere nyanser, som RMS Lip2Cheek i Promise. Dette er beskrevet som en laksrosa med subtile gullskinn, men du'Jeg kan ikke se skinneren på huden din's mer som en "leppene dine, bare bedre" type skygge. På nesen og kinnene, er effekten veldig mye som brent hud (men på en god måte!). 

Igjen, jeg bruker Skin2Skin børsten til å bruke den, men bare hvor jeg'D får solbrenthet. (JEG'm mer liberal med Contour Bronze over kinnene mine.)

selv om jeg'm delvis til RMS Beauty-linjen, kan du også gjøre dette med andre kremprodukter, for eksempel:

Trinn 3: Fake Some Freckles

En ting til ... hvis du're REALLY i dette utseendet, for ekstra cuteness poeng, kan du legge til falske fregner! Penélope Cruz tegner dem hele tiden:

Så gjør jeg, når min egen begynner å falme. Den mest realistiske freckle-maker jeg'Jeg har funnet Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i Taupe. (Du tror kanskje Blonde ville være bedre, men det's er faktisk for rødlig.) Dette er en vanntett krem ​​som virkelig forblir satt.

Du trenger en liten, spisspiss børste for å stipple på falske fregner "Jeg bruker Real Techniques Silicone Liner Brush. Deretter smelter du bare litt med en fingertupp, og ditt solkysede utseende er fullført!

Jeg håper dette hjelper deg med å få faux solkyset ser deg'har vært etter!

Leave A Comment

29 − 26 =