Hvordan få Sienna Miller Rose Gold Hair Color at Home | progressivenewsdaily.info

Hvordan få Sienna Miller Rose Gold Hair Color at Home

Den nye hårfargen ikke akkurat rosa men rose gull & # x2014;at Sienna Miller rocket på British Fashion Awards i 2013 er et perfekt eksempel på det litt eksentriske, ufullkomne, men fremdeles elegante utseendet som oss briter gjør så bra. Den varme, falmede fargen er et stort kompromiss mellom normale blonde høydepunkter og en levende, Katy Perry-stil, rosa.

Colouristen bak denne etableringen er Bleach London's Alex Brownsell. Bleach London er en av de mest hyped salonger i Storbritannia akkurat nå, og med god grunn! Deres klientliste er imponerende å si mildt, og inkluderer Keira Knightley, Pixie Geldof, Alice Dellal, guttene til One Direction og selvfølgelig Sienna.

Dette er alt bra og bra hvis du'vær en berømt Londonitt som denne gjengen, men hva med resten av oss som søker denne typen perfekt ufullkommen farge hjemme?

Vel, i Storbritannia, har Bleach London nylig lansert en hjemmekolleksjon med 12 av sine berømte fashion-forward nyanser. Kalt Super Cool Colors, de inkluderer alt fra baby blå (Washed Up Mermaid) til dyp lilla (Bruised Violet), og du kan også mikse og matche dem for å lage din egen tilpassede fargetone. Både navnene og emballasjen er "superkule" faktisk:

Finn dem på Boots apotek i Storbritannia for £ 5 hver og forhåpentligvis de'Jeg skal gjøre det til Nord-Amerika snart, siden Alex har planer om å åpne en NYC-beliggenhet ASAP.

I Nord-Amerika er Manic Panic (som kommer i 38 nyanser) et godt alternativ.

Super Cool Colors er ment å vare for to til 10 vasker, avhengig av den opprinnelige tilstanden til håret, mens Manic Panic hevder at nyanser kan vare fire til seks uker hvis håret er godt tatt vare på. Med noe semi-permanent fargestoff vil bleket eller fremhevet hår suge fargene mye raskere, og det vil forbli lenger, mens det på naturlige blondiner vil ta lengre tid å utvikle og vaske ut raskere.

Hvordan få rose gull utseende

Alex hasn't slettet faktisk formelen hun pleide å lage Sienna's farge, men med oppskriften min, disse produktene, en leder av eksisterende høydepunkter og litt tålmodighet'Jeg er på vei på kort tid!

Advarsel: Som med enhver midlertidig motefarge, vil dette fungere best på blondiner og vil bare produsere en subtil skinn på mørkt hår.

Hva du'trenger du

Du'Du må kjøpe to farger, en rosa og en fersken for å skape rose gull. UK lesere, bruk Bleach London Super Cool Color i Rosé:

Og ubarmhjertig fersken:

Nordamerikanske lesere, bruk Manic Panic Halvvarig Hårfarge Krem i Cotton Candy Pink:

Og psykedelisk solnedgang:

Du'Jeg vil også ha:

Hvordan bruke fargen

  1. Våt håret ditt og håndkle det av det's fuktig.
  2. Bland i en plastskål, en del av hver farge, og legg deretter til to deler av balsam. Blandingen din skal være en kremaktig, blek pastellfarge. Hvis det ser for levende ut, legg til en annen del av balsam og bland igjen.
  3. Begynn fra røttene, bruk blandingen med børsten din, og stopp i midtlengden. Hvis du vil bli veldig teknisk, kan du pusse noen striper ned til enden for et veldig Sienna Miller multi-tonalt utseende. Don'ikke bekymre deg for å være for ryddig og ryddig "halvparten av klagen er den rotete chicen!
  4. Etter fem minutter, bruk fargene til resten av håret, og gni det inn for å sikre jevn dekning.
  5. Etter ti minutter, sjekk håret ditt; det burde være på den perfekte fasen av pastellfersken. Hvis du'vær glad med det, vask ut fargestoffet med kaldt vann, pass på å sørge for vannet's løp før du stopper og la den tørke. Du trenger ikke å tilstand, da fargemixet virker som en maske. Hvis du føler fargen din's ikke lys nok, så la fargestoffet stå i ytterligere fem minutter, kontroller utviklingen hele tiden.
  6. Tørk og stil håret ditt som normalt, og nyt ditt nye rose gullhår! Fargen vil forsvinne gradvis med hver sjampo.

Er du en fan av Sienna's rose gull nyanse?

Har du selv rocket en ikke-konvensjonell hårfarge?

Noen gang har prøvd Bleach London eller Manic Panic produkter?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 29 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map