Hvordan bli rød ut av håret ditt

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Tony Chaar, følg instruksjonene her.

Q: Min opprinnelige hårfarge er lysebrun med blond og rød gjennom den. Jeg'Jeg har vært redhead (av varierende nyanser) i mange år, men jeg'Jeg er lei av det og har prøvd å komme tilbake til brunt. Uansett, jeg'Jeg finner det vanskelig. 

De sier det røde gjør ikke'Ikke hold håret godt, men jeg'Jeg har det motsatte problemet! jeg kan'Ikke få den brune å bli. Jeg'm bruker en kul brun i et forsøk på å motvirke det røde, men til ingen nytte. Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt denne røde en gang for alle? & # X2014; Maggie

EN: Maggie, jeg'Jeg er ikke sikker på hva hårfargen ser ut akkurat nå, men det høres ut som en bleknet rødbrun. 

Når du har noen rød fargestoff i håret ditt, hvis du fortsetter å brune på toppen av den, vil den røde alltid komme tilbake.

For at du skal bli kvitt den røde, har du to valg:

  1. Du kan fjerne fargene.
  2. Du kan gjøre høydepunkter.

Jeg anbefaler at du tar høydepunktsruten. 

Du kan gjøre dette enten i salongen eller hjemme med et uthevningssett. 

Don'ikke gå for lett "Velg en middels blonde med mye gull i det for høydepunktene.

Etter at du har markert håret ditt, bør du sette i en brun. 

Jeg er ikke med deg for å se skyggen av rødt for å vite hvordan ashy du bør gå, så jeg vil anbefale en naturlig (nøytral) brun. Da vil det bli vakkert.

Hvis denne prosessen ikke fungerer, vennligst skriv meg igjen.

Tony Chaar er en av Canada's topp kjendis frisyrer og eieren av Tony Chaar Salon på 140 Avenue Road i Toronto. Ring 416-920-9965 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

− 1 = 3