Hvor bra er du virkelig vasker ansiktet ditt?

Visste du at den gjennomsnittlige personen tar bare 10 sekunder å vaske ansiktet sitt?

Jeg har ingen anelse om hvor jeg hørte det faktum eller som selv målt det. Men jeg vet at disse personene må være hennes& # X2014; ikke Hims& # x2014; for når var den siste gangen du noen gang så en fyr til og med vaske ansiktet sitt? (Spesielt mener jeg. Som utenfor det han gjør i dusjen, fordi jeg tviler på at selv tar 10 sekunder. I tillegg vet du bare han's bruker noen sprø tørking ting som irsk våren over hele kroppen, inkludert hudfarge. OG HVIS HÅNDEN KAN IKKE LEKKER BEDRE enn oss. Dette dreper meg.)

Men jeg går ned.

Det jeg ment å snakke om i dag er det faktum at ansiktsvask er et veldig, veldig viktig skjønnhetstrinn som sannsynligvis for mange av oss hopper over i vår rush for å komme seg til de gode, morsomme greiene. Du vet, som layering på våre 1000 tonere og serum og kremer og flekkbehandlinger.

Men her's tingen. Hvis du'ikke få all sminke av "solkrem", som også er en ekte b * tch ", så er dine fancy behandlingsprodukter aren'Jeg kommer til å være i stand til å jobbe med sin magi nesten også.

Hva'er det det du sier? Åh, fjerner du allerede din sminke? Vel kanskje. Men kanskje ikke. Så jeg oppfordrer deg til å vurdere disse to teknikkene hvis du har tilflukt't allerede...

The Clarisonic

Dette er min baby. Ja hun's dyrt. (Starter på $ 149 for Mia.) Men det føles som det'Det har vært en stund siden jeg sang rosene sine, og jeg tror virkelig dette er en av de skjønnhetskildene som er helt verdt det.

Også? Jeg har nettopp funnet notatene mine fra en Clarisonic press hendelse som jeg deltok på en hund's alder siden, og aldri postet om. Så det's tid jeg delte, ikke sant? Her er noen factoids:

1. Den soniske rensebørsten (den's som en sonisk tannbørste) er i stand til å fjerne seks ganger mer sminke enn manuell rensing med hendene alene. Seks ganger! At's mye. Jeg elsker dette bildet fordi det virkelig hammers poenget hjem:

2. Det fjerner selv vanntett sminke. (Jeg ville ikke'Ikke bruk den på øyenvippene, selvfølgelig. Hold deg fast fordi vi'Jeg kommer til dem i litt.) Vanntett solkrem, også, som er gal vanskelig å gå av, og kan være pore-clogging hvis du lar den være der inne.

3. Det's er mild nok til å bruke to ganger om dagen. Selv om du har sensitiv hud eller rosacea. Denne blåser meg bort, fordi jeg helt trodde det ville forverre disse forholdene. Men det's det motsatte "Clarisonic" hjelper dem egentlig. 'Tis sant: Jeg fikk denne intel første hånd fra en hudlege jeg intervjuet måneder etter Clarisonic-hendelse, som fortalte meg at han anbefaler det til sine rosacea-pasienter. Han's ikke tilknyttet noen måte med selskapet heller.

4. Det kan hjelpe porene til å se mindre ut og rynker ser mindre synlige ut. Det er to grunner til dette. Ved å fjerne trængsel i porene, reduseres det utseendet. Ved å fjerne rusk (smuss / olje / sminke) som sitter på toppen av og veier ned rynker, hjelper det dem til å se mindre synlig også. OG! Som jeg sa i begynnelsen der, når du har en veldig ren hudoverflate, vil alle produktene du legger på toppen, absorbere bedre. Så alt anti-aging eller brightening eller pore minimering vil ha en bedre sjanse til å jobbe etter Clarisonic sesh.

Er du overbevist ennå? Kan være? Ok, her'et annet alternativ:

Rengjøringsoljer

Kjenner alle nå om min oljerensingsmetode-tragedie for noen år siden? OMG det var dårlig. Og det's hvorfor, selv om jeg'Jeg har brukt botaniske oljer som fuktighetskrem siden da'Jeg har skjedd bort fra å bruke noe med ordene "olje" og "rensing" på etiketten. Stol på meg, det ville du også.

Men i de siste ukene, jeg'Jeg har vendt et hjørne og jeg'Jeg er klar til å gjøre dette igjen. Bare denne gangen, jeg'm stikker med kommersielt tilgjengelig prodz i stedet for å forsøke å gjøre DIY med ricinus og olivenolje. (Shudder).

Hvorfor spør du? Vel, fordi prinsippet bak olje rensing er fortsatt lyd. Ikke bare er det en utmerket måte å grundig fjerne sminke (både vanntett og ikke, selv fra øyet), det's også mye bedre enn tradisjonelle rensemidler for å få gunk ut av porene dine. At's fordi den beste måten å oppløse sebum (olje) er med mer olje. I utgangspunktet hva du'Å gjøre er å erstatte den skitne oljen med den gunstige, nærende, botaniske typen.

Jeg'm eksperimenterer fortsatt med forskjellige merker, selv om den nyeste på markedet er Shu Uemura valpen der oppe. Tilsynelatende fjerner det sminke 86 prosent bedre enn tidligere formler, selv om jeg'Jeg er ikke sikker på om det'Jeg kommer til å være for rik for meg. (Jeg har praktisk talt alle versjoner av denne oljen som Shu har kommet ut med: Brightening, Fresh, Premium, etc. etc.) Dermalogica gjør også en flott en som heter Precleanse.

Uansett, hva du vil gjøre, uansett hvilken olje du're bruker "massasje det rett på ditt tørre ansikt. (Jeg ville ikke'T anbefaler å massere for lenge, absolutt ikke mer enn fem minutter, siden all denne manipulasjonen sannsynligvis bidro til OCM-katastrofen.) Deretter legger du litt vann til å emulgere det, oljen vil bli melkete hvitt. Masser det rundt litt igjen, og skyll deretter av!

Du vil bli overrasket over hvor myk, og viktigst, RENGJØR, huden din føles.

Dobbelt rensing

Og her er hvor jeg forteller deg å vurdere å bruke begge metodene i tandem.

Dobbeltsrensende isn't virkelig et nytt konsept "Dermalogica først introduserte ideen til skjønnhet eds kanskje fem eller seks år siden da de kom ut med Precleanse. Men om du bruker produktet eller ikke, tror jeg at rensing to ganger er ganske som forsikring for huden din. Spesielt hvis din hudfarge er som min, dvs. superfølsom og deg'Jeg har hatt en dårlig reaksjon på oljer i fortiden. Jeg vet Shu Uemura (og de fleste olje-renseprodusenter) don'ikke si at du trenger å rense igjen etterpå ... men jeg'Jeg er nervøs Nelly. Jeg kan bare'Jeg risikerer ikke å gå ut av olje fra huden min. Selv om det's pen olje som koster $ 90 og kommer fra en fancy varehus.

(Du kan også lure på hvorfor jeg trenger oljen hvis jeg'm bruker Clarisonic. Vel, jeg sannsynligvis ikke't & # x2014; men jeg'm eksperimenterer. Jeg'Jeg er fortsatt svært fascinert av olje-fjerner-olje-fordelen, og så jeg'm håper å få det beste fra begge verdener ved å bruke begge metodene sammen. Rene porer forevah!)

Ok, så. Metoden jeg'm grave akkurat nå er å først bruke en rensing olje for å få mesteparten av min solkrem og sminke. Og så bruker jeg min Clarisonic for andre runde (parret med min milde krem ​​eller gelrenser du jour, for eksempel Boscia eller SkinCeuticals).

Resultatet er ren hud som ikke gjør det'Jeg føler meg tørket ut eller irritert. Og jeg don'Det må ikke brukes toner. (Som ærlig talt, er det ofte irriterende på meg og gjør huden min rød.) Selv om det'er det gøy å teste hvor godt disse metodene fungerer, er alt som tilfredsstillende som å snu en mettet bomullsstykke over huden din og finne noe spor av noe ?! Da vet du deg'Jeg har gjort en god jobb.

Også? Hvis du'Jeg har vært flittig om kveldene, din morgenrensningsrutine kan være ganske grunnleggende.

Og det's det! Tid for deg å veie inn:

Er du en fan av Clarisonic? Hva med olje rensing?

Hva's hudpleie diett som for sent?

Leave A Comment

51 − = 41